Dishonored | Xbox 360

عاشق جَو خسته و تاریکش شدم با اون موزیک فوق العاده . بین اینو فار کرای و هیتمن اینو انتخاب کردم برای بازی کردن . خیلی خوبه

قطعا کار درستی کردی اینو انتخاب کردی .
همین جو تاریک و رنگ بندی های بی روحش زیبایی بازی رو چند برابر کرده .

سلام اقا گاوصندوق چطوری باز میکنه مرز از کجا باید پیدا کنیم.
والا چند شکل برای پیدا کردن رمز وجود داره :
یا رو در و دیوار رمز رو زده ، یا باید به کسی کمک کنی یا نجاتش بدی تا رمز رو بهت بگه ، یا باید یه نفر تو بازی بهت کمک کنه تا رمز رو بتونی به دست بیاری ، یا داخل نامه ها به صورت غیر مستقیم رمزا رو بهت میده .

رمز گاوصندوق اون مرحله که مرده طبقه بالاه هست که باید رمز را از طبقه پایین بیاریش خودم پیدا کردم اگه کسی رمز را پیدا کرده هم بذاره خسیس نباشید:d البته نسخه بازی من فرانسوی هست:(

936

بالاخره منم بازی رو تموم کردم نمره هاش واقعا براش زیاده.
پایانه بازی ای مسخره تر از این ندیده بودم:
بازی رو روی Low Chaos تموم کردم، وقتی در رو برای امیلی باز کردم اصلا انتظار نداشتم که بازی در همون لحظه تموم شه!!!!!!
بعدشم چندتا عکس و توضیحات کوتاه که خودمونم میدونستیم
اون دوستانیم که گفتن تو بازی چهره Corvo رو ندیدن معلومه خیلی سطحی بازی کردن چون تو مرحله دوم و سوم پوسترهای Wantedش به در دیوار بود، آخر بازی هم من نبودم کنار امیلی وایساده بودم که! Corvo بود.

بالاخره منم بازی رو تموم کردم نمره هاش واقعا براش زیاده.
پایانه بازی ای مسخره تر از این ندیده بودم:
بازی رو روی Low Chaos تموم کردم، وقتی در رو برای امیلی باز کردم اصلا انتظار نداشتم که بازی در همون لحظه تموم شه!!!!!!
بعدشم چندتا عکس و توضیحات کوتاه که خودمونم میدونستیم
اون دوستانیم که گفتن تو بازی چهره Corvo رو ندیدن معلومه خیلی سطحی بازی کردن چون تو مرحله دوم و سوم پوسترهای Wantedش به در دیوار بود، آخر بازی هم من نبودم کنار امیلی وایساده بودم که! Corvo بود.
شما یه پایانشو دیدی.پایانهای دیگشو هم ببین.اونا قشنگتر از این پایانه

سلام

کسی میدونه نسخه UC این عنوان رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ یکی از نسخه های بازی که اومده هم پال هستش هم UC. قدیما nextgen که هنوز بازی داشت سرش به تنش می ارزید و این جور بازیها رو از اون میگرفتم ولی دیگه بازی نداره.

کسی فروشنده حرفه ای میشناسه که اینو داشته باشه؟

سلام

کسی میدونه نسخه UC این عنوان رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ یکی از نسخه های بازی که اومده هم پال هستش هم UC. قدیما nextgen که هنوز بازی داشت سرش به تنش می ارزید و این جور بازیها رو از اون میگرفتم ولی دیگه بازی نداره.

آره برات پ.خ میکنم البته تو مشهده.بازیش ارزش این که بگی برات پست کنه رو هم داره

سلام

هنوز دنبالشم!

اتفاقا من خودم بازی رو دانلود کردم و با روش معمولی 97% رایت کردم و با روش پخش موزیک به راحتی بازی را بر روی هارد کپی اجرا و تا آخر تموم کردم...

کار نشد نداره.

عجیبه چون بازی XGD3 هستش و تا اونجایی که من خوندم باید با روش BurnerMax رایت بشه. البته من دو سالی میشه از رایت دیسک ایکس باکس بی اطلاعم.

این روش رایتی که گفتی رو در موردش کجا میتونم بخونم؟ شما با چه رایتری رایت کردی؟ کنسول شما چه region ای هستش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or