Dishonored | Xbox 360

من حال و حوصله ی اینکه برای اچیومنت کسی رو نکشم رو ندارم
بعد از اینکه این بازی رو بگیرم از همون اول بازی تا اخرش حمام خون راه میندازم و هرکس رو که ببینم به وحشیانه ترین و خونین ترین روش ممکن میکشم و حتی یک دشمن رو هم زنده نمیذارم

دوستان من نسخه معمولي رو گرفتم ،ولي همون اول كه دارن با قايق از اون آسانسوره ميرن بالا ارور كلين ديسك ميده
كسي ديسك نورمال رفته بينم مشكل از ديسك هست يا كلا بايد برنر مكس بگيرم.
ty

دوستان من نسخه معمولي رو گرفتم ،ولي همون اول كه دارن با قايق از اون آسانسوره ميرن بالا ارور كلين ديسك ميده
كسي ديسك نورمال رفته بينم مشكل از ديسك هست يا كلا بايد برنر مكس بگيرم.
ty
نه من خودم بازی را دانلود کردم 97 درصدم رایت زدم دیشب 1 ساعتی بازی کردم مشکلی نداشت;)

من حال و حوصله ی اینکه برای اچیومنت کسی رو نکشم رو ندارم
بعد از اینکه این بازی رو بگیرم از همون اول بازی تا اخرش حمام خون راه میندازم و هرکس رو که ببینم به وحشیانه ترین و خونین ترین روش ممکن میکشم و حتی یک دشمن رو هم زنده نمیذارم
لول بعد خودت میبینی که بدون مخفی کاری اعصاب بیشتری میخواد. چون عینه چی میمیری.

بازی خوبیه ولی بعضی وقت که میفهمن سربازا اونجایی وقتی میریزن سره ادم خیلی اعصاب خورد کن میشه#:-sراستی دوستان به نظرتون بازی شبیه ریج نیست؟به نظره من از بعضی لحاظ خیلی شبیهن:-?:d

شما به احتمال زیاد ریجن pall این بازی رو گرفتید.باید ریجن free رو تهیه کنید.
دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدی!؟
این بازی تا جائیکه ما می دونیم نسخه Freeنداره!
ایشون نسخه PAL رو گرفته ولی اونیکه زبان انگلیسی نداره(همونیکه اول لیک شد)
ایشون باید نسخه PAL انگلیسی رو بگیره

دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدی!؟
این بازی تا جائیکه ما می دونیم نسخه Freeنداره!
ایشون نسخه PAL رو گرفته ولی اونیکه زبان انگلیسی نداره(همونیکه اول لیک شد)
ایشون باید نسخه PAL انگلیسی رو بگیره
تایید میشه. بازی ورژن PAL داره فقط.

فقط کسایی که بازی رو تموم کردن بخونن :
من بازی رو هارد تموم کردم و پایان نسبتا خوبشو دیدم میخواستم ببینم اگه بخوام بازی رو دوباره برم تا بهترین پایانشو ببینم باید چه کار کنم ؟ پایان بازی به چه چیز هایی بستگی داره ؟ مثلا به درجه ی سختی بستگی داره ؟ اگه من بازی رو دوباره برم و درجه ی سختی رو روی آسون بزام ولی کسی رو نکشم میتونم بهترین پایانشو ببینم؟؟:-b

فقط کسایی که بازی رو تموم کردن بخونن :
من بازی رو هارد تموم کردم و پایان نسبتا خوبشو دیدم میخواستم ببینم اگه بخوام بازی رو دوباره برم تا بهترین پایانشو ببینم باید چه کار کنم ؟ پایان بازی به چه چیز هایی بستگی داره ؟ مثلا به درجه ی سختی بستگی داره ؟ اگه من بازی رو دوباره برم و درجه ی سختی رو روی آسون بزام ولی کسی رو نکشم میتونم بهترین پایانشو ببینم؟؟:-b
بهترین پایانش نجات دادن Emily هست که در قسمت پایانی بازی ما می بینیم که Corvo Attano پیر میشه و به رحمت خدا میره(در دمو پایانی آرامگاهش رو نشون میده).من فکر می کنم پایان ها به درجه سختی بستگی داره چون من به هر طریقی که میشد خواستم پایانش رو تغییر بدم ولی فقط یه راه داشتم(کشتن اون یارو و نجات امیلی).

بهترین اندینگ بازی :
دانلود
اندینگ معمولی و بد :
دانلود
توجه داشته باشین که اگه مخفیانه بازی رو پیش ببرین و کم ترین کشتار رو راه بندازین بهترین اندینگ رو میبینین

---------- نوشته در 08:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------

بهترین پایانش نجات دادن Emily هست که در قسمت پایانی بازی ما می بینیم که Corvo Attano پیر میشه و به رحمت خدا میره(در دمو پایانی آرامگاهش رو نشون میده).من فکر می کنم پایان ها به درجه سختی بستگی داره چون من به هر طریقی که میشد خواستم پایانش رو تغییر بدم ولی فقط یه راه داشتم(کشتن اون یارو و نجات امیلی).
شما هم که با نظرات حرفه ای تون تاپیک رو ... :| یه سرج ساده تو گوگل بکنید میفهمید اندینگ بازی به چی بستگی داره . بازی هم رجیون فری نداره8-|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or