Dishonored | Xbox 360

من تازه نقاب گرفتم.الان نقابو زدم رفتم مرحله بعد.با این حال دشمن میاد بهم حمله میکنه.مگه نگفت نقابو بزنی کسی نمیشناستت؟هان؟چرا بهم حمله میکنن با این که نقاب دارم؟؟

من تازه نقاب گرفتم.الان نقابو زدم رفتم مرحله بعد.با این حال دشمن میاد بهم حمله میکنه.مگه نگفت نقابو بزنی کسی نمیشناستت؟هان؟چرا بهم حمله میکنن با این که نقاب دارم؟؟
شما تو مناطق ممنوع رفتید و باید با مخفی کاری دشمنان رو بکشید!
چه نقاب داشته باشید و چه نه، اونجا نگهبان ها بهتون حمله می‌کنن!
اون نقاب فقط برای این هست که کسی شما رو به عنوان قاتل نشناسه;)

شما تو مناطق ممنوع رفتید و باید با مخفی کاری دشمنان رو بکشید!
چه نقاب داشته باشید و چه نه، اونجا نگهبان ها بهتون حمله می‌کنن!
اون نقاب فقط برای این هست که کسی شما رو به عنوان قاتل نشناسه;)

اتفاقا من جایی رفته بودم که همه ی مردم از نگهبان بگیر تا مردم عادی داشتن قدم میزدن.منم که نزدیکشون شدم بهم حمله کردن.چاقو و اسلحه هامم تو جیبم گذاشته بودم

اتفاقا من جایی رفته بودم که همه ی مردم از نگهبان بگیر تا مردم عادی داشتن قدم میزدن.منم که نزدیکشون شدم بهم حمله کردن.چاقو و اسلحه هامم تو جیبم گذاشته بودم
اون نقابه فقط محض قایم کردن صورته. اتفاقا این قسمت بازی یکم عجیبه. :| امیدوارم یه کاریش بکنن.

پس ما هم بریم این بازی رو بگیریم به نظر خوب میاد
نه نه اصلا این کارو نکنی.
این بازی شدیدا نوب پسنده و فقط نوب ها ازش لذت میبرن.
شما که با Doom و Serious Sam بزرگ شدی حیف ـه وقتت رو روی این بازی چرت حروم کنی.
اون نقاب صرفا واسه اینه صورت شما به عنوان قاتل ملکه شناسایی نشه. وگرنه گاردها هر جا شما رو ببینن بهتون حمله میکنن. + اینکه اکثر جاهایی که تو بازی میری هم ممنوع ـه به جز یه جا که هیشکی بهت کاری نداره که جلوتر میری و میفهمی. ;)
اصولا اين درها و گاوصندوق هايي كه كد ميخانو بايد كدشونو از كجا گير اورد؟
من noteها و bookها را كه نگاه كردم توش كد نبود
کدها معمولا از روش های زیر بدست میان:
روی دیوارها و تابلوها نوشته.
بعضی از NPC ها در قبال نجات دادنشون بهت کد میدن.
تو یه سری از Note ها و کتاب ها یه اشاره ای بهشون شده.
در کل به Clue هایی که بهتون میده باید دقت کنید. ;)

حهت سهولت در نشانه گیری با زوبین،حتما قدرت زوم کردن R3 رو فعال کنین.
قدرت دو پرشه رو هم فعال کنین.حس خوبی بهتون میده.
تلپرت رو هم لول 2 کنین.
با این کارها دیگه در پیش بردن اکشن بازی مشکلی ندارین.
راستی هدف هایی که قراره بکشین رو سعی کنین با خنجر بکشین چون صحنه های جالبی رخ میده.
بازیش در یک کلام،شاهکاره.
یه جورایی المان های اسکایریم رو داره.مثل نوع اکشن،شات های اسکایریم،... کلا خیلی شبیه اسکایریم شده.
از لحاظ اتمسفر هم یه چیز بین هاف لایف و اساسینز کرید هست.
سعی نکنین بازی رو زود تموم کنین بلکه سعی کنین بازی رو تمام کنین.:)

علیرغم گرافیک عجیب غریب منظره های بازی واقعا زیبا هستن و سالها بود همچین چیزی رو تو بازیا ندیده بودم. یه حس خیلی خوبی به ادم دست میده وقتی مناظر رو بازی میبینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or