Lord Adhinos
کاربر سایت
من تازه نقاب گرفتم.الان نقابو زدم رفتم مرحله بعد.با این حال دشمن میاد بهم حمله میکنه.مگه نگفت نقابو بزنی کسی نمیشناستت؟هان؟چرا بهم حمله میکنن با این که نقاب دارم؟؟

شما تو مناطق ممنوع رفتید و باید با مخفی کاری دشمنان رو بکشید!
چه نقاب داشته باشید و چه نه، اونجا نگهبان ها بهتون حمله میکنن!
اون نقاب فقط برای این هست که کسی شما رو به عنوان قاتل نشناسه
اون نقابه فقط محض قایم کردن صورته. اتفاقا این قسمت بازی یکم عجیبه.اتفاقا من جایی رفته بودم که همه ی مردم از نگهبان بگیر تا مردم عادی داشتن قدم میزدن.منم که نزدیکشون شدم بهم حمله کردن.چاقو و اسلحه هامم تو جیبم گذاشته بودم
امیدوارم یه کاریش بکنن.خیلیاش رو دیوارا نوشته شده. پشت آشغالا یا بوته ها.اصولا اين درها و گاوصندوق هايي كه كد ميخانو بايد كدشونو از كجا گير اورد؟
من noteها و bookها را كه نگاه كردم توش كد نبود
نه نه اصلا این کارو نکنی.پس ما هم بریم این بازی رو بگیریم به نظر خوب میاد
اون نقاب صرفا واسه اینه صورت شما به عنوان قاتل ملکه شناسایی نشه. وگرنه گاردها هر جا شما رو ببینن بهتون حمله میکنن. + اینکه اکثر جاهایی که تو بازی میری هم ممنوع ـه به جز یه جا که هیشکی بهت کاری نداره که جلوتر میری و میفهمی.من تازه نقاب گرفتم.الان نقابو زدم رفتم مرحله بعد.با این حال دشمن میاد بهم حمله میکنه.مگه نگفت نقابو بزنی کسی نمیشناستت؟هان؟چرا بهم حمله میکنن با این که نقاب دارم؟؟

کدها معمولا از روش های زیر بدست میان:اصولا اين درها و گاوصندوق هايي كه كد ميخانو بايد كدشونو از كجا گير اورد؟

اصولا اين درها و گاوصندوق هايي كه كد ميخانو بايد كدشونو از كجا گير اورد؟