Dishonored | PC

ss_preview_dishonored_spreadcover.jpg.jpg

Developer : Arkane Studios
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : Modern Action Adventure
Release Date :
October 9,11,12. 2012

Arkane Studios را باید جزو شرکت های کوچک ولی بسیار بلند پرواز صنعت بازی شناخت شرکتی که با دو عنوان Dark Messiah of Might and Magic و Arx Fatalis سعی کرد وارد سبک نقش آفرینی شده و با بزرگانی چون Gothic و Elder Scrolls رقابت کند اما متاسفانه عنوان پرهزینه و بزرگ این شرکت یعنی Dark Messiah of Might and Magic به یک شکست تجاری تبدیل شد و از متقدین نیز امتیاز های متوسطی را دریافت کرد این در حالی بود که رقیب اصلی آن Oblivion با فروشی عالی ، به عنوان بهترین بازی سال 2006 نیز انتخاب شد، پس از آن بود که این استودیو به حاشیه رفت و مدتن ها در سکوت خبری باقی ماند تا اینکه سال گذشته Zenimax با خرید آن علنا آن را به زیر مجموعه ای از رقیب سابق Bethesda تبدیل کرد ، حال پس از گذشت یکسال GI اولین عنوان حاصل از این همکاری را معرفی کرده است Dishonored یک اکشن مخفی کاری با فضایی آینده گرایانه خواهد بود که ظاهرا با خشونت بسیار ، داستانی سنگین و سیاه یک عنوان جذاب و بزرگ به نظر میرسد ، باید دید و منتظر ماند که آیا این عنوان نیز مانند سایر آثاری که Bethesda فقط ناشر آن هاست نظیر Hunted و Brink یک عنوان ضعیف خواهد بود یا در حد و اندازه های عناوین ساخت این شرکت ظاهر خواهد شد.
طراحان معروفي در اين بازي حضور دارند از جملطارح اصلي Harvey smith كه بر روي بازي Deus Ex كار كرده است و همچنين در بازي Thief: Deadly Shadows حضور داشته است.سازنده عناوين Arx Fatalis و Dark Messiah of Might and Magic يعني مدير ارشد طراحان و معاون استديو Raf Colantonio و يكي از طراحان بازي Half-Life 2 اقاي Viktor Antonov كه شهر اكونوميك City 17 را طراحي كرده بود

استودیو Arkane اطلاعات جدیدی از بازی Dishonored منتشر کرد که می‌توان به‌وجود پارامتر مانا، قدرت‌های مختلف و زمان صرف‌شده برای اتمام بازی اشاره کرد. این استودیو اعلام کرد که یک بازی‌باز حرفه‌ای می‌تواند بازی را درعرض 12 ساعت تمام کند؛ اما اگر اهل گشت‌وگذار هستید، این زمان برای شما دوبرابر خواهد شد. علاوه‌بر این، یک بازی‌باز معمولی مسلماً زمان بیشتری را صرف تمام‌کردن بازی خواهد کرد که به‌صورت میانگین، می‌تواند درعرض 14 ساعت بازی را به‌اتمام رساند. از طرفی، سازندگان از وجود پارامتر مانا در بازی پرده‌برداری کردند. این پارامتر در ابعاد کم به‌صورت غریزی پرخواهد شد اما برای انجام جادوهای کلیدی نیاز به‌استفاده از داروهای مخصوص خواهید داشت. سازندگان اعلام کردند که حدود 40 " Bone Charm " در بازی وجود دارد که به بازی‌باز قابلیت‌های ماورالطبیعه می‌دهد. وجود شش قدرت فعال و چهار قدرت غیرفعال (به‌اصطلاح Passive) از دیگر اطلاعات منتشر شده درباره‌ی بازی است. عنوان Dishonored اکتبر / مهر-آبان امسال برای سه پلتفرم معمول منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
البته کلا بازی زیاد AA خوبی نداره، ولی بذار رو FXAA، نسبتا نتیجه بهتری میده.
FXAA جلوتر از MLAA هست ولی خودم فکر میکنم MLAA بهتره!
FXAA بیشتر از MLAA فریم میداد بخاطر همین میگم شاید MLAA بهتر باشه:دی

FXAA جلوتر از MLAA هست ولی خودم فکر میکنم MLAA بهتره!
FXAA بیشتر از MLAA فریم میداد بخاطر همین میگم شاید MLAA بهتر باشه:دی

دوست عزیز تکنیک mlaa مخصوص کارت های ATI هست و در کارت های NVIDA به هیچ وجه ساپورت نمیشه شما ابتدا FXAA رو حتمی از
داخل کنترل پنل درایورت فعال کن و بعد از داخل بازی ON کنش این تکنیک هم کیفیتی به مراتب بالاتر از MSAA 4Xمیده ولی با پرفورمنس بیشتر.

[h=2][/h]
salam
1-سیو بازی چطوریه؟یه عالمه رفتم جلو دیدم دوباره از اول آورده .سیوش دستیه؟اگه اینطوری باشه یه دستم باید روی F5 باشه که.هان؟
2-من تازه نقاب گرفتم.الان نقابو زدم رفتم مرحله بعد.با این حال دشمن میاد بهم حمله میکنه.مگه نگفت نقابو بزنی کسی نمیشناستت؟هان؟چرا بهم حمله میکنن با این که نقاب دارم؟؟​

salam
1-سیو بازی چطوریه؟یه عالمه رفتم جلو دیدم دوباره از اول آورده .سیوش دستیه؟اگه اینطوری باشه یه دستم باید روی F5 باشه که.هان؟
2-من تازه نقاب گرفتم.الان نقابو زدم رفتم مرحله بعد.با این حال دشمن میاد بهم حمله میکنه.مگه نگفت نقابو بزنی کسی نمیشناستت؟هان؟چرا بهم حمله میکنن با این که نقاب دارم؟؟​
شما سیو دستی بکن راحت تره . با F5 سیو میکنه با F9 لود .
نقاب رو که میگیری دیگه کسی شخصیت اصلی رو نمیشناسه . یعنی شما رو به عنوان Crovo نمیشناسن . ولی یکی رفته تو مقر فرماندهی با یه شمشیر و تفنگ . لباسش هم به سربازا نمیخوره . بنظرت بهت حمله میکنن یا خوشامد گویی ؟

salam
آره سیو دستی باید کنی ولی مشکل اینجاست که سیو دستیشم مشکل داره:دی یعنی هر دفعه که بخوای سیو کنی باید New game save رو بزنی وگرنه سیو نمیشه
البته یک کرک فیکس هست که میگن درستش میکنه من امتحان نکردم

---------- نوشته در 02:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز تکنیک mlaa مخصوص کارت های ATI هست و در کارت های NVIDA به هیچ وجه ساپورت نمیشه شما ابتدا FXAA رو حتمی از
داخل کنترل پنل درایورت فعال کن و بعد از داخل بازی ON کنش این تکنیک هم کیفیتی به مراتب بالاتر از MSAA 4Xمیده ولی با پرفورمنس بیشتر.
رفتم بازی رو اد کردم و FXAA رو هم On کردم از توی کنترل پنل اما حس میکنم مثل قبله

الان شما چقدر فرق بین این دو تصویر با هم میبینید!؟!

Ultra + MLAA

Ultra + FXAA

زیاد فرق خاصی نداره! تنها فرقش اینه که فریم دهی MLAA خیلی بهتره

شما سیو دستی بکن راحت تره . با F5 سیو میکنه با F9 لود .
نقاب رو که میگیری دیگه کسی شخصیت اصلی رو نمیشناسه . یعنی شما رو به عنوان Crovo نمیشناسن . ولی یکی رفته تو مقر فرماندهی با یه شمشیر و تفنگ . لباسش هم به سربازا نمیخوره . بنظرت بهت حمله میکنن یا خوشامد گویی ؟
خب دوست من وقتی دستت شمشیر و اسلحه نباشه ،اونوقت چطور؟من اسلحه هامو میزارم تو جیبم و نقاب هم دارم با این حال منو میشناسن.
هان؟؟؟

آره سیو دستی باید کنی ولی مشکل اینجاست که سیو دستیشم مشکل داره:دی یعنی هر دفعه که بخوای سیو کنی باید New game save رو بزنی وگرنه سیو نمیشه

---------- نوشته در 02:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 PM ارسال شده بود ----------

ه

نمیخواد این کارو کنی.وقتی رفتی تو بازی و ادامه ی بازیو زدی از یه جای خیلی قبلتر تورو میاره یهو F9 رو بزن حله

تا حالا فکر کردید زمان بازی مربوط به چه دوره ایه؟لباس و محیط و اسلحه ها میزنه که بازی در دوره 18 یا 19 میلادی داره اتفاق میافته از طرف دیگه برق هست و بلندگو میدونیم که برق اون زمان نبوده یه جورایی بازی منو باد تم های آخرزمانی میندازه

خب دوست من وقتی دستت شمشیر و اسلحه نباشه ،اونوقت چطور؟من اسلحه هامو میزارم تو جیبم و نقاب هم دارم با این حال منو میشناسن.
هان؟؟؟

نمیخواد این کارو کنی.وقتی رفتی تو بازی و ادامه ی بازیو زدی از یه جای خیلی قبلتر تورو میاره یهو F9 رو بزن حله
F9 مگه لود نمیکنه؟
خوب وقتی میخوای روی سیوای قبلیت سیو کنی مثلا نوشته ساعت: 16.22 (سیو قبلی) بعد روش سیو میکنی ولی زمانش آپدیت نمیشه و وقتی لودش میکنی از جایی که سیو کردی نمیاره ولی اگه New save بزنی درست میشه!

حالا تست میکنم

سیستم سیوش برای من تنها مشکلی که داشته این بوده که اولش که بازی رو دوباره شروع می کنی اگر بزنی Continue به جای این که از محل آخرین Quicksave بازی رو شروع کنه، از محل آخرید سیوی که با انتخاب Save Game توی منو انجام دادی ادامه اش رو میاره. راه حلش هم همون طور که جناب Sub-Zero فرمودند خیلی آسونه: شما وقتی بازی لود شد با فشار دادن F9 آخرین کوئیک سیو رو میارید! به همین سادگی!
54.gif

در مورد دوره بازی هم یه زمان تخیلی (Fictional) هستش که به هیچ زمانی توی دنیای واقعی نمیشه شباهت دادش، چون مثلا لباس های ملت و محله ها و خونه ها و... به زمان خیلی قدیم برمی گرده، ولی در عین حال بعضی از تکنولوژی هایی که توی بازی دیده میشه واقعا همین الانش هم وجود نداره. :دی

در مورد FXAA و MLAA هم هر دو تاش رو امتحان کنید و هر کدوم نتیجه اش از لحاظ کیفیت تصویر و فریم ریت به نظرتون بهتر اومد اون رو بذارید باشه (نتیجه اش بستگی به کارت گرافیک تون داره).
VGA.gif

از دانلود بازی هم پشیمون نمی شید، فقط به شرطی که همون طور که گفتم اگر یکی دو ساعت اولش خسته کننده بود فوری شروع به غرغر نکنید و حواس تون باشه که بعد از حدود 2 ساعت گیم پلی قشنگ تر میشه!
Tcc.png

رفتم بازی رو اد کردم و FXAA رو هم On کردم از توی کنترل پنل اما حس میکنم مثل قبله

الان شما چقدر فرق بین این دو تصویر با هم میبینید!؟!

Ultra + MLAA

Ultra + FXAA

زیاد فرق خاصی نداره! تنها فرقش اینه که فریم دهی MLAA خیلی بهتره

اینکه کدوم فریم بهتری یا بدتری میده به معماری خود کارت بستگی داره از لحاظ کیفیت هم شما دموی تکنیکی samaritan رو ببین بهتر میتونی این
تکنیک رو درک کنی

منم امروز بازی رو نصب کردم
اولش یه مقدار خوابم گرفت ولی بعدش که یه مقدار جلو رفتم اوضا خیلی بهتر شد
لول دیزاین بازی عالیه و برای عبور از یه منتطقه چندین راه و روش وجود داره که به دلخواه خودتون می تونید انتخاب کنید.
یکی از خوبی هاش اینه که از هر چیزی میشه بالا رفت و این خودش خیلی کیفیت کنترل بازی رو بالا برده .
یه ساعت بیشتر نشد امشب برم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or