Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
کلا سرگردان بودی تو بازی :|:d

به نظر من کورسیدر بهترین کلاس تو بازیه برای کسی که مبارزه تن به تن دوست داره.....
Crusader رو video هاش رو دیدم اما خودش رو اصلا بازی نکردم D: اصلا کارکتارش هم باز نکردم ... نه crusader نه monk هیچ کدوم تا حالا باز نکردم ×_×
ولی wiz - dh - barb یه چیز دیگن D:

بهترین کلاس دیابلو بربر هستش . دیگه این همه بحث نداره آخه :d
دوتا گرز گران میگیری دستت ، میری وای میسی وسط جمعیت چپ و راست می زنی ، میترکونی .

درجه سختیاش منظورم بود .

reaper of souls که انصافا عالی بود ! خیلی خوشم اومد ازش. کلا تنوعی که توی هر act دادن فوق القعاده هست. این بازی رو تا اخره نسل میشه راحت بازی کرد

×_×
دقیقا .. منم نمیدونم الان چی کار کنم
همین الان d3 رو خریدم بعد metro هم میخوام پشتشم که destiny داره میاد.
خدا به خاطره کنه Feb ساله اینده رو :d
درجه سختیاش

• Normal: No bonuses, due to being the default difficulty.
  • Hard: +75% Experience, +75% Gold Find
  • Expert: +100% Experience, +100% Gold Find
  • Master: +200% Experience, +200% Gold Find
  • Torment I: +300% Experience, +300% Gold Find
  • Torment II: +400% Experience, +400% Gold Find
  • Torment III: +550% Experience, +550% Gold Find
  • Torment IV: +800% Experience, +800% Gold Find
  • Torment V: +1150% Experience, +1150% Gold Find
  • Torment VI: +1600% Experience, +1600% Gold Find

Torment V: +1150% Experience, +1150% Gold Find
  • Torment VI: +1600% Experience, +1600% Gold Find
این دو تا اخری جالبه D: لول ....

خود رستمه دیگه :d مثل یه مرد میره وایمیسه وسط جمعیت ، همه رو لت و پار می کنه . بهترین حالتشم وقتیه که با دوتا سلاح و بدون سپر، فقط حمله می کنه و ضربه می زنه:d
اره سته BulKhatos خیلی به دردش میخوره D:
کلا item درست حسابی میخواد barb .
یا attack speed باشه که damage اصلا ببری بالای 500K ....

لذتی که کلاس ویزارد داره تو هیچ کدومشون نیس :)
من هربار خواستم با کلاس دیگه برم..بیخیال شدم باز همون ویزارد رو ادامه دادم :)
منم با wizard خیلی حال میکنم . خلاصه یه build خوب میشه ازش ساخت تا 200 ساعت ...
اما به نظرم WD هم خوب هست بعده wizard . من DH هم دوست دارم.
به نظرم برو monk - barb امتحان کن D: حال میده D:

witch doctor یه چندتا skill های درست حسابی داره خیلی عالین الان اسمش تو ذهنم نیست ×_×

من رسما امروز الان wizard رو تا lvl 17 رفتم ( بماند که دوباره معتاد شدم رفت پی کارش ) اما باید اعتراف کنم که این اولین بازی هست که به نظرم کنترله نسخه کنسولی ( یعنی با دسته ) از pc جالبتر بود برام .البته یه سری امکانات مثل chat نیست ولی خب رو هم رفته خیلی خوبه نسخه کنسولی ! خیلی زیاد !
یادش بخیر اون اوایل که pc آومده بود اصلا legendary کلا drop نمیشد توی normal اینا ... خیلی کم . الان تا انیجا رفتم 4 تا drop شد ×_× البته کیفیتشون رو نمیدونم. identify نکردم اما خوبه اینطوری کردن که از شره اون Auction house خلاص شدن همه D:

دوستان کسی بازی رو تهیه نکرده ؟ :-/
Diablo به این خلوتی آخه ؟:d
اگه کسی تهیه کرد و بازی کرد بیاد بگه ببینیم چقدر متفاوته با نسل قبل
من اصفهان خواستم بگیرم کسی نداشت زنگ زد فروشنده تهران گفت فقط برای پلی 4 آوردنش ورژن وانش نیست تو بازار.:|[مملکته داریم؟]

منم با wizard خیلی حال میکنم . خلاصه یه build خوب میشه ازش ساخت تا 200 ساعت ...
اما به نظرم WD هم خوب هست بعده wizard . من DH هم دوست دارم.
به نظرم برو monk - barb امتحان کن D: حال میده D:

witch doctor یه چندتا skill های درست حسابی داره خیلی عالین الان اسمش تو ذهنم نیست ×_×

من رسما امروز الان wizard رو تا lvl 17 رفتم ( بماند که دوباره معتاد شدم رفت پی کارش ) اما باید اعتراف کنم که این اولین بازی هست که به نظرم کنترله نسخه کنسولی ( یعنی با دسته ) از pc جالبتر بود برام .البته یه سری امکانات مثل chat نیست ولی خب رو هم رفته خیلی خوبه نسخه کنسولی ! خیلی زیاد !
یادش بخیر اون اوایل که pc آومده بود اصلا legendary کلا drop نمیشد توی normal اینا ... خیلی کم . الان تا انیجا رفتم 4 تا drop شد ×_× البته کیفیتشون رو نمیدونم. identify نکردم اما خوبه اینطوری کردن که از شره اون Auction house خلاص شدن همه D:

به جمع ما معتادین خوش امدی خوش امدی :d :d :d ( لول :d )

ارمان تو که رو pc بازیش کردی گرافیک این کنسولی بهتره یا pc?

يه تروفي دارن ايشون كه ميگه با تمام كلاس ها lvl 70 بشو !!
با توجه به اينكه هيچكدام از كلاس ها ذره اي بهم شباهت ندارن و بازي با تك تكشون لذت بخشه ، ميشه روش فكر كرد :|

سلام دوستان
من می خواستم این بازیو بخرم فقط یک سوال
نسخه کنسولی هم مثل PC باید همیشه انلاین باشه یا نیازی نیست؟ افلاین هم میشه رفت؟

سلام دوستان
من می خواستم این بازیو بخرم فقط یک سوال
نسخه کنسولی هم مثل PC باید همیشه انلاین باشه یا نیازی نیست؟ افلاین هم میشه رفت؟

سلام...

نه نیازی به انلاین بودن نیست..آفلاینه..
co op هم که کلا داره و فقط پلاس میخواد..

يه تروفي دارن ايشون كه ميگه با تمام كلاس ها lvl 70 بشو !!
با توجه به اينكه هيچكدام از كلاس ها ذره اي بهم شباهت ندارن و بازي با تك تكشون لذت بخشه ، ميشه روش فكر كرد :|
ارزش تکرارش شدیدا بالا است، حتی اگر تروفی نداشت هم من این کارو میکردم.
خداییش از پولی که دادم راضی ام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or