Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
کسی نگفت که نظر دادن عیبه ولی اینجوری تخریب کردن بازی هم درست نیست که بازی رو فقط به خاطر وصل نشدن به سرور ها تخریب کنن.شده مثل قضیه ME3 که خود بازی با اون همه عظمت رو ول کرده بودند،چسبیده بودن به اینکه چرا DLC رو روز اول همزمان با بازی داده.
این مشکل یک نکته منفی هست ولی نه اینکه از نمره خود بازی کم بشه.الان هم به دلیل اینکه یک عده عصبانی هستن که نتونستن بازی مورد علاقه شون رو تو روز اول انجام بدن اینجوری شده.
باید صبر داشته باشن مطمعنا بلیزارد داره تلاش خودشو میکنه . "امیدوارم...! " با تخریب هیچ چیزی درست نمیشه غیر از اینکه بازی 60 یورویی که خریدن نمره هاش میاد پایین . من که مطمعنام بیشتر این نمره 0 ها شاید حتی تهیه هم نکردن بازی رو . فقط دارن تخریب میکنند .
از قرار معلوم نسخه کنسولی هم که کنسل شده پس واقعا یه عده هستن که بازی رو با انگیزه و خیلی شیک و مجلسی تخریب میکنند !

---------- نوشته در 02:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:25 PM ارسال شده بود ----------

من که مشکلی ندارم. یکی دو ساعت بعد از ریلیز رسمی خیلی راحت لاگین شدم، بازی هم دارم می‌کنم. نه مشکل لگ دارم نه مشکل پینگ.

کسی Act I رو تموم کرده؟ بهترین کات‌سین عُمرَم رو دیدم الان :دی
جان من بیخیال شو ! من هنوز دانلودم تموم نشده :((ترافیک هم ندارم باید تا شب صبر کنم .

سلام،

تو رو خدا اینم پسته !!

بعد از 12 سال دیابلو برگشت ،با این همه مشکلات
Epic Fail by Blizzard​
best troll ever by Blizzard​
Evil is not Back, we cant log in​
Error 37 is the first boss of the game​
twelve years of wait for error 37
جالب دو تای آخریه

الان با سیاوشم هم صحبت کردم. اون می گه دارم بازی می کنم بدون مشکل. هیچ مشکلی ندارم.
کجای دنیای گیم رو دیدین که در یک روز 2 میلیون کاربر به سرور وصل بشن. 2 میلیون شوخی نیستا...

شاید خود بلیزارد هم انتظار این همه استقبال رو نداشت. شوکه شده. بزارین روی سرورهاش کار کنن. من توی این 5 سال اخیر هیچ بازی نکردم به جز WoW و SC2

بی شک بهترین ساپورت و سرورهای حال حاضر دنیا رو برای من بلیزارد داشته. هیچ مشکلی من تا حالا باهاش نداشتم. کمی صبر کنین. علت اینکه نقدی روی بازی نیومده به خاطر همین مسئله هستش. به همه قول می دم ماکزیمم 5 شنبه تمام سرورهای بازی با قدرت کار می کنن و مشکلی پیش نمی یاد.

البته من فکر می کنم بلیزارد باید Region بازی رو مشخص می کرد که اروپایی ها با سرور EU و آمریکا با US.

اونجوری یکم پلیرها پخش میشدن و شاید ساپورتش راحت تر بود.

++++++
کوروش من هنوز معتقدم یه جای سیستم تو داره میلنگه.. نت رو هم حتما سعی کن یه سر و سامانی بهش بدی. ببین رو خطت نویز نباشه. اینا خیلی موثره ها.

یاعلی...

به نقل از یوروگیمر

Error 3006: players discover game breaking bug in Diablo 3

Diablo 3 is just hours old and players have already discovered a game breaking bug.
Eurogamer readers have reported being booted out of the Diablo 3 servers after interacting with the Templar follower, who you meet early in the game. They then receive the error 3006 message and are unable to log-in. Some players have found they have been completely locked out of their Battle.net account.
The problem appears to trigger when you equip the Templar with a shield. "Yup, it de-synched, booted me back to the character screen with all buttons greyed out and had to close the program from Windows," reported Eurogamer reader MightyMouse. "Can't get back in to EU or American servers."
Reports indicate the problem may be specific to the Demon Hunter class. Users on Battle.net are also reporting the issue.
Blizzard is investigating. As a temporary workaround it suggested players not give the Templar any gear until after they have accepted him as their follower through the user interface pop-up.

دوستانی هم که هنوز نخریدن ( فارغ از اینکه نت خوب دارین یا نه) اگه از من میشنوید نخرید.
نا امیدم نکن بیشتر از این :d
کسی نگفت که نظر دادن عیبه ولی اینجوری تخریب کردن بازی هم درست نیست که بازی رو فقط به خاطر وصل نشدن به سرور ها تخریب کنن.شده مثل قضیه ME3 که خود بازی با اون همه عظمت رو ول کرده بودند،چسبیده بودن به اینکه چرا DLC رو روز اول همزمان با بازی داده.
این مشکل یک نکته منفی هست ولی نه اینکه از نمره خود بازی کم بشه.الان هم به دلیل اینکه یک عده عصبانی هستن که نتونستن بازی مورد علاقه شون رو تو روز اول انجام بدن اینجوری شده.
عزیز راست می گه دیگه یک نگاه به نظر کاربران بنداز خودت می فهمی !!!

See all 84 User Reviews

دوستان گلاب به روتون ، به نظرتون سینگل این بازی کرک خواهد شد یا نه !؟ :biggrin1:

شک نکن ولی کیف اینجور بازی ها به خرید keyو انلاین بازی کردن هست

کوروش من هنوز معتقدم یه جای سیستم تو داره میلنگه.. نت رو هم حتما سعی کن یه سر و سامانی بهش بدی. ببین رو خطت نویز نباشه. اینا خیلی موثره ها.

سیاوش که اینجا نیست تو فرانسه نشسته بغل دست سرورها.
سیستم من هم جاییش نمیلنگه. نویز هم ندارم فقط شاتل محدود کرده که منتظرم چند روز دیگه رفع بشه. البته بازهم معلوم نیست چرا بازیهای دیگه مشکلی ندارن.
این هم وضعیت خط
31.935.1

[TD="class: hd"]SNR Margin (dB):[/TD]

28.014.3

[TD="class: hd"]Attenuation (dB):[/TD]

یعنی من کشته مرده ی این کامنت شدم.
biggrin1.gif

یارو هنوز نمیدونه سبک بازی چی هست اومده حرف مفت میزنه.

کاملا مشخصه داره متلک میگه وگرنه هیچ کس سبک این رو با اول شخص قاطی نمیکنه.

the worst first person shooter I've ever played cant even log in, and i even stood in line for at least two hours to pay for this dont waste your money BLIZZARD IS FINISHED
WTF....!!!
یعنی من کشته مرده ی این کامنت شدم. :دی
یارو هنوز نمیدونه سبک بازی چی هست اومده حرف مفت میزنه.
------
ولی نظر شخصیم اینه که اگه برای بخش سینگل به اینترنت نیاز نبود بهتر بود. درسته اینجوری آیتم ها رو سرور بلیزارد Spawn میشه و تنوع و Random بودنش بیشتره، ولی این مشکلات هم پیش نمیومد.
در هر صورت پرچم Diablo و Blizzard بالاس. امیدوارم این مشکلات هر چه زودتر برطرف بشه و از بازی لذت ببریم. :)
دوستان گلاب به روتون ، به نظرتون سینگل این بازی کرک خواهد شد یا نه !؟ :دی
اون که 100%، کار نشد نداره، فقط مطمئنا هم طول میکشه هم کل حال اینجور عناوین انحصاری به خرید اورجینالشونه، و همچنین آنلاین بازی کردن. :)

شک نکن ولی کیف اینجور بازی ها به خرید keyو انلاین بازی کردن هست

WTF....!!!
اون که 100%، کار نشد نداره، فقط مطمئنا هم طول میکشه هم کل حال اینجور عناوین انحصاری به خرید اورجینالشونه، و همچنین آنلاین بازی کردن. :)

خوب من عذرم موجهه چون هم پولشو ندارم ارجینال بخرم هم اهل آنلاین بازی کردن نیستم :دی
پس تو کف میمونم و دماغم از کامنتای دوستان میسوزه تا کرکش بیاد ! :دی

این سایت کلاهبردار که هنوز CD-Key منو نفرستاده که خودم امتحان کنم ولی این عکس رو که پیج فیسبوک Diablo III شیر کرده بود با کامنتاش دیدم داشتم از خنده میمردم:d

pyzsm5djktb4v0eyxz.jpg

سیاوش که اینجا نیست تو فرانسه نشسته بغل دست سرورها.
سیستم من هم جاییش نمیلنگه. نویز هم ندارم فقط شاتل محدود کرده که منتظرم چند روز دیگه رفع بشه. البته بازهم معلوم نیست چرا بازیهای دیگه مشکلی ندارن.
این هم وضعیت خط
31.935.1

[TD="class: hd"]SNR Margin (dB):[/TD]

28.014.3

[TD="class: hd"]Attenuation (dB):[/TD]

سلام،

من علت اینکه از سیاوش پرسیدم این بود که :

1 - اول از رفیقم توی مشهد پرسیدم که اون از شاتل داره مثل شما و البته یه خط دیگه هم داره اون از پارس
2 - از یه نفر دیگه اون ور آب

یعنی هم این ور رو پرسیدم هم اون ور.

من به سیستم شما روم به دیوار اصلا بی احترامی و ...

کوروش دوست ندارم اولین بازیت روی سرورهای بلیزارد دیدت رو منفی کنه روش. ولی یکم صبر کن. من بهت قول میدم مشکلت حل میشه.

البته من خودم هنوز بازی رو انجام ندادما. ولی بزار ان شاء الله تا ساعت 8 میام می گم اگه منم مشکل داشتم می یام بر دل خودت. ولی یکم صبر کن. من خواهش می کنم ازت.

دیدت نسبت به بلیزارد خوب میشه من قول می دم.

من هنوز به بلیزارد ایمان دارم. شکی به بازیش ندارم.

+++++++++++++++
حالا از این موارد بگذریم...

نظر دوستان رو در مورد بازی بگین...

Char ها خوب هستن ؟ کمکی های بازی AI شون خوبه ؟

یکم در مورد بازی بگین...

یاعلی ...

1-به دوستانی که بازیو از اون سایت مذکور گرفتن:سایت cd key هارو با یک پک که دارای 500 cd key هست از بلیز خریده اما هنوز تو صفه
حالا نمیدونم چرا گفته بازی ریلیز نشده !!
2-بخاطر سرورها بازیو نکوبیه کسی (البته کمی حق دارن)
3- من فک کنم باید پک بازیو نگاه کنم!! یه بلیز باز بگه با سرعت دان 35 میشه بازی کرد آیا؟؟؟

خوب من عذرم موجهه چون هم پولشو ندارم ارجینال بخرم هم اهل آنلاین بازی کردن نیستم :دی
پس تو کف میمونم و دماغم از کامنتای دوستان میسوزه تا کرکش بیاد ! :دی

نه دوست عزیز بجای اینکه بقول خودتون تو کف بمونید و از کامنتهای دوستان بسوزید بهتره خوشحال باشید که 100 تومن(و بیشتر) هزینه این گیم که توضیح دونفر در موردش رو پایین میارم نکردید:

Simplified and major step down from previous games. Tiny Linear maps, bad writing and acting. Too many MMO mechanics that felt out of place like in boss fights. Also the graphics and backgrounds were blurry and messy, I felt eye strain looking at the screen. Bad use of fog effects too. Not to mention the graphics and some monsters were pulled right from WoW. This is not Diablo. The game hits hack and slash alright but many other games do it better. This game is a blight on the franchise that Spawned this type of game especially after a 12 year wait. I was rather bored playing, the world feels detached and wooden compared to d1 and d2s world that sucked you in. If this game had a different name then diablo it would be easier to swallow but it felt like they spit in the eye of the franchise with this. And the RMAH feels scammy. And that sickening DRM always online, cant play offline is a joke and insul
A huge disappointment, and an unworthy sequel. - Charater customization was so confusing, so they removed it (no more skill points to distribute, no more attribute points to distribute, skills unlock automatically as you level up) - Legalized gold selling, pay-to-win auction houses - Scripted scenes EVERYWHERE 0Bland, one dimensional, WoW inspired skills -World PvP removed and the only PvP options is a WoW-clone arena (REMOVED TILL LATER, LOL) -Voice acting is HORIBBLE compared to D2 -Timed log-outs in a game which its gameplay is based on being fast-paced (even on hardcore mode) -FREQUENT CHECKPOINTS that revive you from where you are left off (how much more casual can they make a diablo game I wonder) -region lock, DRM that requires you to be constanly online -blizzard 'promising' not to put any items in the RMAH Gee, I **** wonder what's gonna happen -LEVEL 60 CAP Surely to be raised to 70,80,90 and so on with yearly expansions that consists of cut content for only another $60

تازه اینها فارغ از مشکلات فنیه که بقول دوستان تا چند روز اینده رفع میشه و ربطی به اینکه بیلزارد از استقبال ملت شوکه شده نداره.

پ.ن: مساله ای که چند روز قبل در مورد معنی نداشتن بیلد گفتم کاملا ثابت شد. در level های معینی اسکیل ها و rune های معینی باز میشه و شما هیچ پوینت خاصی ندارید که با اون اسکیل معینی رو قویتر کنید زحمت همه چیز رو از قبل براتون کشیدن شما فقط لازمه کلیک کنید.

پ.ن 2: البته دوستان حق دارن فن بلیزارد باشن و خوششون بیاد ولی لطفا در نظر داشته باشن که بقیه هم حق دارن خوششون نیاد.

ادیت :
من به سیستم شما روم به دیوار اصلا بی احترامی و ...

کوروش دوست ندارم اولین بازیت روی سرورهای بلیزارد دیدت رو منفی کنه روش. ولی یکم صبر کن. من بهت قول میدم مشکلت حل میشه

ای بابا . محمد رضا بی احترامی چیه؟ مگه به سیستم هم بی احترامی میشه. داریم صحبت میکنیم همین. یه صحبت معمولی. با لحن معمولی بخونش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or