Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
نه دوست عزیز بجای اینکه بقول خودتون تو کف بمونید و از کامنتهای دوستان بسوزید بهتره خوشحال باشید که 100 تومن(و بیشتر) هزینه این گیم که توضیح دونفر در موردش رو پایین میارم نکردید:

تازه اینها فارغ از مشکلات فنیه که بقول دوستان تا چند روز اینده رفع میشه و ربطی به اینکه بیلزارد از استقبال ملت شوکه شده نداره.

پ.ن: مساله ای که چند روز قبل در مورد معنی نداشتن بیلد گفتم کاملا ثابت شد. در level های معینی اسکیل ها و rune های معینی باز میشه و شما هیچ پوینت خاصی ندارید که با اون اسکیل معینی رو قویتر کنید زحمت همه چیز رو از قبل براتون کشیدن شما فقط لازمه کلیک کنید.

پ.ن 2: البته دوستان حق دارن فن بلیزارد باشن و خوششون بیاد ولی لطفا در نظر داشته باشن که بقیه هم حق دارن خوششون نیاد.

ادیت :

ای بابا . محمد رضا بی احترامی چیه؟ مگه به سیستم هم بی احترامی میشه. داریم صحبت میکنیم همین. یه صحبت معمولی. با لحن معمولی بخونش.

برادر جای این که اینا رو بخونی که معلوم نی کیا نوشتن از آقا امیر بپرس !
الان 1 اکت رو تموم کرده و ذوق هم کرده ماشاللا
مگه از لحاظ گرافیک چه فرقی با بتا داره (حالا با یکم و یه کوچولو کاری نریم) که اونموقع کسی صداش در نیومد و حالا یه عده داد و هوار میکنن؟؟؟
از لحاظ اسکیل پوینتو اینا بات موافقم ولی بقیه چیزا چرته محضه...

مگه از لحاظ گرافیک چه فرقی با بتا داره (حالا با یکم و یه کوچولو کاری نریم) که اونموقع کسی صداش در نیومد و حالا یه عده داد و هوار میکنن؟؟؟
همش جو سازیه . همش ...

دوستان دارن یکی کاری می کنن از این 110 هزار تومانی که دادم پشیمون شدم.یعنی بازی اینقدر بده؟شانس من هست یک بار بازی ارجینال می خرم همه چی عوض میشه.
البته بلیزارد با این گند های جدیدی که اخیرا تو wow زده بعید هم نیست این هم خراب کرده باشه

عجیبه این توهم توطعه کی دست از سرمون برمیداره. انگار همه علیه بلیزارد توطعه کردن.
من خودم ACT 1 رو تا بعد از (اسپویل)
ازادی کین و کشتن زن اهنگر
رفتم و میدونم چی به چیه. ضمنا من بتا رو بازی نکرده بودم که بخوام بگم گرافیکش فرقی کرده و اینها رو هم نمیدونم بازی کردن یا نه.

دوستان دارن یکی کاری می کنن از این 110 هزار تومانی که دادم پشیمون شدم.یعنی بازی اینقدر بده؟شانس من هست یک بار بازی ارجینال می خرم همه چی عوض میشه.
البته بلیزارد با این گند های جدیدی که اخیرا تو wow زده بعید هم نیست این هم خراب کرده باشه
پشیمون نمیشی نترس . من تضمین میکنم . بعدش هم بلیزارد کی کلا تو عمراش خراب کرده که این دفعه دومش باشه

عجیبه این توهم توطعه کی دست از سرمون برمیداره. انگار همه علیه بلیزارد توطعه کردن.
من خودم ACT 1 رو تا بعد از (اسپویل)
ازادی کین و کشتن زن اهنگر
رفتم و میدونم چی به چیه. ضمنا من بتا رو بازی نکرده بودم که بخوام بگم گرافیکش فرقی کرده و اینها رو هم نمیدونم بازی کردن یا نه.
یعنی شما الان از گیم پلی ناراظیی؟؟ بهت نمیچسبه؟؟

1-به دوستانی که بازیو از اون سایت مذکور گرفتن:سایت cd key هارو با یک پک که دارای 500 cd key هست از بلیز خریده اما هنوز تو صفه
حالا نمیدونم چرا گفته بازی ریلیز نشده !!
2-بخاطر سرورها بازیو نکوبیه کسی (البته کمی حق دارن)
3- من فک کنم باید پک بازیو نگاه کنم!! یه بلیز باز بگه با سرعت دان 35 میشه بازی کرد آیا؟؟؟
اون سایت مذکور غلط کرده هر کاری کرده مگه مردم مسخره هستن تو سایت خودش نوشته 26 ام همراه ریلیز جهانی الان هم دبه کرده البته اینا از همون ماجرای black ops معلوم شد کلاه بردارن ولی اشتباه از من بود نرفتم از علی بگیرم مثل همیشه.

دوستانی که اینقدر عجولانه تصمیم میگیرن و دیابلو رو کشتن و حلواشو خوردن یه 3 روز بازی نکنین بعد بیاین سراغش. 90 % مشکلا حل میشه.

الله اکبر !!!
تا دیرو همه گیم پلی میدیدنو و اسکرین شات میدیدنو غش و ضعف میکردن حالا بر پایه یه سری ادعا بی اساس...

عزیز من لطف کن رو اعصاب رژه نرو. یک پست از من بیار که با دیدن اسکرین شات غش و ضعف کرده باشم. بخوای اینطوری بدون مدرک حرف بزنی دسترسیت قطع میشه.
یعنی شما الان از گیم پلی ناراظیی؟؟ بهت نمیچسبه؟؟

بله ناراضی هستم چون دقیقا چیزی رو که در مورد بیمعنی شدن بیلد ها در همین تاپیک نوشته بودم اثبات شد.

چیزی که من دیدم بازی یک سری نکات مثبت و یک سری نکات منفی داره. گرافیک هنری بازی از نکات مثبت اونه ولی بخش اسکیلها ( که دیگه به لگ و اینها ربطی نداره و مهم نیست از کجا داری بازی میکنی) یکی از نقطه ضعف های بازیه. البته مثبت و منفیش فقط اینها نیستن ولی چون شما در مورد گیم پلی پرسیدی و اسکیلها هم بخشی از گیم پلی هستن جواب دادم.
مشخص کردن بقیه نقاط قوت و ضعفش به زمان بیشتری احتیاج داره.

عزیز من لطف کن رو اعصاب رژه نرو. یک پست از من بیار که با دیدن اسکرین شات غش و ضعف کرده باشم. بخوای اینطوری بدون مدرک حرف بزنی دسترسیت قطع میشه.

بله ناراضی هستم چون دقیقا چیزی رو که در مورد بیمعنی شدن بیلد ها در همین تاپیک نوشته بودم اثبات شد.

چیزی که من دیدم بازی یک سری نکات مثبت و یک سری نکات منفی داره. گرافیک هنری بازی از نکات مثبت اونه ولی بخش اسکیلها ( که دیگه به لگ و اینها ربطی نداره و مهم نیست از کجا داری بازی میکنی) یکی از نقطه ضعف های بازیه. البته مثبت و منفیش فقط اینها نیستن ولی چون شما در مورد گیم پلی پرسیدی و اسکیلها هم بخشی از گیم پلی هستن جواب دادم.
مشخص کردن بقیه نقاط قوت و ضعفش به زمان بیشتری احتیاج داره.

من از این ترسیدم فک کنی که با شما بودم... بروزر من خرابه اتوماتیک رفرش نمیکنه نمیدونستم حرفمو درست زیر پست شما زدم
.
.
.
.
در ضمن چند صفه قبل که یادت میاد سر همین تنوع بیلد نداشتن خودم بحث کشیده بودم وسط و کسی قبول نمیکرد... اون پست رو هم پاک کردم خوب شد؟؟؟

من کاملا از وضع بیلدها راضی‌ام. الان لول 20م تقریبا، و بیلد مانکم Bullet ئه. بر اساس سرعت، Dexterity بالا که طبعا باید باشه چون دمیج مانک بر این اساسه. از طرفی Vitalم کَمه و این رو هم با آیتم‌هایی که سوار کردم جبران کردم. همینجا می‌تونستم بیلد Healer بسازم که احتمالا وقتی بازی رو تموم کنم و بخوام برم سراغ کوآپ زدن همین کار رو می‌کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or