Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
نه آخه کاری به این بازی ندارم :دی الان برو نگاه کن، ملت یا امتیاز 0 به بازی دادن یا 10. اول MW3 بعد ME3 حالا هم Diablo III :دی
دلیل این کار سایت متا اینه که بیشتر اینها فقط قصدشون تخریب بازیه . همه نیدونن که این بازی یه شاهکاره خب پس امتیاز 10 از 100 معنی نداره .

اینقدر بد بینانه و عجولانه نباید به قضیه نگاه کرد ، همچین استقبال عجیبی نه در زمان SC II WoL سابقه داشته نه cataclysm همینطور میزان فروش نسخه های دیجیتالی نسبت به Retail هیچوقت اینقدر نبوده دانلود میلیونی از سرورها شوخی نیست تازه خیلی ها هنوز بازی رو نخریدند و دارند با Client دانلود می کنند من تخمین می زنم بالای 3-4 میلیون در حال دانلود بازی هستند شاید بلیزارد اگر دانلود رو فقط محدود به کسانی می کرد که بازی رو کامل Purchase کردند این مشکل پیش نمیومد این امتیازی بود که بلیزارد به همه داده، اصلا نه برای خود بلیزارد و نه هیچ شرکت دیگه ای تا به حال مشابه این موقعیت ایجاد نشده که بخوایم با مقایسه بلیزارد رو به کم کاری محکوم کنیم، این امر وقتی یه لکه ننگ و ... محسوب میشه که تا 2-3 روز دیگه ادامه پیدا کنه، الان فقط چندساعت از لانچ بازی گذشته اینقدر بی انصاف نباشید.
حتی اگه این موضوع تا یه هفته ادامه پیدا کنه بازم من از بلیزارد ناراحت نمیشم چون واقعا نمیشه کارش کرد . سرور های بیشتر هم یعنی خرج اضافه در 2 ماه دیگر ! الان ممکنه مشکل رو حل کنه ولی 2 ماه دیگه فقط خرج اضافیه چون سرور های فعلی به اندازه کافی قوی هستن .

سلام،

من اصلا قبول نمی کنم بازی کند باشه. البته امروز عصر سورس درست دستم می رسه.
توی فروش روز اول هنوز به پای Cata نرسیده. این کجا و اون کجا. Cata به مراتب درگیر تر بود سیستم و نت. من توی WoW و SC2 هیچ ،"اصلا" مشکلی نداشتم. مگر ساعت 1 بامداد به بعد که به خاطر دانلودهای Free مشکل داشتم.

من تا الان مشکل نداشتم.
الان از یکی دیگه از دوستام توی مشهد پرسیدم. اونم داره بازی می کنه. اصلا مشکلی نداره. فقط یکم توی Log in شدن معطل میشه. اونم در حد 10-20 ثانیه.

کوروش الان فکر کنم فقط تویی که مشکل داری ؟

Cata توی 24 ساعت اول بالای 2.5 میلیون فروخت.

البته بزار کوروش این موضوع رو بابت اینکه روز اول بازیه. همیشه این اتفاق ها روی پچ های سنگین WoW هم می یوفتاد تا این حد که بلیزارد ول خرجی کرد و یه بار 1 روز به همه یوزرهاش Free داد برای بازی.

شما تا فردا صبر کن. من بهت قول میدم مشکلت حل بشه.

یاعلی...

من که نوشتم فارغ از وضعیت اینترنت من. اگه قرار بود با خط خودم بسنجم که عادلانه نبود چون احتمالا طبق معمول شاتل محدود کرده(البته معلوم نیست چرا فقط دیابلو رو محدود کرده ولی بهرحال قضیه من رو نادیده بگیر) . ولی یک نگاهی به متاکریتیک بندازی متوجه میشی چه اوضاعیه. هر چند دقیقه یکبار هم یکسری رو پاک میکنن ولی داره بدتر میشه. الان نسبت نظرات منفی به مثبت 3 به 1 شده با وجود پاک کردن ها.
آقا جان چرا بازی رو تخریب می کنی.

نظر دادن در مورد بازی ازاده و نیازی نیست کسی از شما اجازه بگیره برای نقل قول review های متاکریتیک.

دلیل این کار سایت متا اینه که بیشتر اینها فقط قصدشون تخریب بازیه . همه نیدونن که این بازی یه شاهکاره خب پس امتیاز 10 از 100 معنی نداره .

دوست عزیز ادم عصبی که این چیزا نمیفهمه بازی رو گرفته هزار بد بختی کشیده تا نصب کنه بعد نمیتونه لاگین کنه بعد لگ داره و مشلات دیگه میاد یه صفر قشنگ میده به بازی چون فقط عصبی شده به شدت البته من به خاطر یه سایت کلاه بردار هنوز cd-key به دستم نرسیده ولی بعد میشه در مورد D3 وقتی همه به اندازه کافی و بدون مشکل بازی کردن نظر داد.

دوست عزیز ادم عصبی که این چیزا نمیفهمه بازی رو گرفته هزار بد بختی کشیده تا نصب کنه بعد نمیتونه لاگین کنه بعد لگ داره و مشلات دیگه میاد یه صفر قشنگ میده به بازی چون فقط عصبی شده به شدت البته من به خاطر یه سایت کلاه بردار هنوز cd-key به دستم نرسیده ولی بعد میشه در مورد D3 وقتی همه به اندازه کافی و بدون مشکل بازی کردن نظر داد.
خب نظر ندن ! حداقل بگه خوده بازی خوبه منتها سرورها و ... مشکل دارن در سطح المپبک !

خب نظر ندن ! حداقل بگه خوده بازی خوبه منتها سرورها و ... مشکل دارن در سطح المپبک !

دوست عزیز الان بازی که باید انلاین باشی این حرف رو نمیشه دربارش زد و اینا میشه بهونه کلا یه خرابکاری کرده blizz که حتما باید تا فردا جمعش کنه.

دوست عزیز الان بازی که باید انلاین باشی این حرف رو نمیشه دربارش زد و اینا میشه بهونه کلا یه خرابکاری کرده blizz که حتما باید تا فردا جمعش کنه.
درسته باید درستش کنه من تا 3 روز رو هم یه مشکل و نمره منفی برای بازی و بلیزارد نمیدونم ولی از اونجا به بعد دیگه کم کم ... !

درسته باید درستش کنه من تا 3 روز رو هم یه مشکل و نمره منفی برای بازی و بلیزارد نمیدونم ولی از اونجا به بعد دیگه کم کم ... !

میگم که اینا بهونه میشه کسی پول نداده که بخوا 3 روز مشکل داشته باشه مثل این میمونه به منتقدا بگی یه بازی که امد 1 ماه صبر کنین ما patch بدیم تمام اشکالات رو بر طرف کنیم باگ ها رو بگیریم بعد تازه بیاین نقد کنین. نمیشه که اخه. بازی که باید به صورت انلاین باشه پلیر هاش از این چیزا نمیفهمن و کسی هم که صفر داده یه هیچ وجه با دلایلی که نوشه نمیتونی ازش ایراد بگیری.

نظر دادن در مورد بازی ازاده و نیازی نیست کسی از شما اجازه بگیره برای نقل قول review های متاکریتیک.
کسی نگفت که نظر دادن عیبه ولی اینجوری تخریب کردن بازی هم درست نیست که بازی رو فقط به خاطر وصل نشدن به سرور ها تخریب کنن.شده مثل قضیه ME3 که خود بازی با اون همه عظمت رو ول کرده بودند،چسبیده بودن به اینکه چرا DLC رو روز اول همزمان با بازی داده.
این مشکل یک نکته منفی هست ولی نه اینکه از نمره خود بازی کم بشه.الان هم به دلیل اینکه یک عده عصبانی هستن که نتونستن بازی مورد علاقه شون رو تو روز اول انجام بدن اینجوری شده.

بعد از 12 سال دیابلو برگشت ،با این همه مشکلات
Epic Fail by Blizzard​
best troll ever by Blizzard​
Evil is not Back, we cant log in​
Error 37 is the first boss of the game​
twelve years of wait for error 37
جالب دو تای آخریه

من که مشکلی ندارم. یکی دو ساعت بعد از ریلیز رسمی خیلی راحت لاگین شدم، بازی هم دارم می‌کنم. نه مشکل لگ دارم نه مشکل پینگ.

کسی Act I رو تموم کرده؟ بهترین کات‌سین عُمرَم رو دیدم الان :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or