Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام بچه ها ببخشید یک سوال داشتم ایا میتونم دیابلو 3 رو روی لپتاب اجرا کنم لبتابم dell insprion است پارسال تابستون خریدم چون دیابلو رو از دی سی پیش فروش کردم ؟؟؟؟؟؟؟

سلام بچه ها ببخشید یک سوال داشتم ایا میتونم دیابلو 3 رو روی لپتاب اجرا کنم لبتابم dell insprion است پارسال تابستون خریدم چون دیابلو رو از دی سی پیش فروش کردم ؟؟؟؟؟؟؟

مشخصات دقیق سیستمت رو بگی میشه راحتر راهنمایی کرد، کدوم سریش هست؟ 13R, 14R, 15R, 17R در کل با این مدل میشه بازی کرد و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

سیستم من این هست اجرا میشه ؟؟؟ دیابلو 3 ؟؟؟؟
processor // intel R core TM i5 cpu 2.40 GH
ram // 4.00 GB 2.99 usuable
system type 32 bit os]
total grafic memory 2299
dedicted video memory 1024
system video memory 0
shared system memory 1275

سیستم من این هست اجرا میشه ؟؟؟ دیابلو 3 ؟؟؟؟
processor // intel R core TM i5 cpu 2.40 GH
ram // 4.00 GB 2.99 usuable
system type 32 bit os]
total grafic memory 2299
dedicted video memory 1024
system video memory 0
shared system memory 1275
این دیگه چه جور مشخصات دادنه ؟؟!! اسم قطعاتتو بگی کافیه !! فکر میکنم بدون مشکل اجرا کنی ... فقط یه چیزی شما که 4 گیگ رم داری چرا 32 بیت نصب کردی ؟ اینجوری که یه گیگت به باد فنا میره !!

شرمنده ولی بلیزارد نشسته با تیکت من بزنه اکانتارو ببنده..
مام که عین شما نیستیم 7-8 تا دیابلو3 بخریم... خواستیم ببینیم اگه با ایران مشکل داره نخریم...
بنده هم نصف عمرمو پای دیابلو گذاشتم.دیگه شاید خودم بهتر بفهمم قبل ریلیز pvp آیتم ها ارزون تره و آیتمای legendery و set رو دیگه نمیشه اونموقع راحت پیدا کرد... insane هم نه inferno....
از همه مهم تر بلیزارد همه اینارو یادش بوده که ایرانو از لیست کشورا حذف کرده ...
حرف شما درسته اون چیزهایی که محمدرضا میگفت هم درسته . اولا احتیاط شرط عقله ... شاید واقعا بلیزارد یادش رفته باشه ... الان سایتی مثل انویدیا ایرانو تحریم کرده در حالی که میدونه که درایورهاش به راحتی از سایتهای دیگه هم گیر میاد و عملا بعضی از شرکهای تجاریش مثل گیگابایت تو ایران نمایندگی داره ولی خب خودش تحریم کرده ... بلیزارد هم همینه ... شاید سخت نگرفته یاواقعا یادش رفته ولی اینم میدونه که چهارروزه دیگه این بازی شم مثل قبلیاش هک میشه و سرور میسازن و ملت میرن آنلاین به دور از چشم بلیزار با بازی 1 دلاری شون بازی میکنند و سرورش حتی شلوغتر از سرور اصلی بازی هم شاید بشه !! ...

آخرین ویرایش:
اومدم با آواتار و امضا یه پزی بدم و برم:دی

اون Time Line بازی که روی صفحه ی اصلی سایت گذاشتم رو بخونید تقریبا داستان دستتون میاد.

این دیگه چه جور مشخصات دادنه ؟؟!! اسم قطعاتتو بگی کافیه !! فکر میکنم بدون مشکل اجرا کنی ... فقط یه چیزی شما که 4 گیگ رم داری چرا 32 بیت نصب کردی ؟ اینجوری که یه گیگت به باد فنا میره !!

حرف شما درسته اون چیزهایی که محمدرضا میگفت هم درسته . اولا احتیاط شرط عقله ... شاید واقعا بلیزارد یادش رفته باشه ... الان سایتی مثل انویدیا ایرانو تحریم کرده در حالی که میدونه که درایورهاش به راحتی از سایتهای دیگه هم گیر میاد و عملا بعضی از شرکهای تجاریش مثل گیگابایت تو ایران نمایندگی داره ولی خب خودش تحریم کرده ... بلیزارد هم همینه ... شاید سخت نگرفته یاواقعا یادش رفته ولی اینم میدونه که چهارروزه دیگه این بازی شم مثل قبلیاش هک میشه و سرور میسازن و ملت میرن آنلاین به دور از چشم بلیزار با بازی 1 دلاری شون بازی میکنند و سرورش حتی شلوغتر از سرور اصلی بازی هم شاید بشه !! ...
حالا این شد درس حرف زدن.. اصن من معذرت میخوام ولی اینجوری که اون حرف میزد خب خیلی بم برخورد
قبول کن کم مونده بود سوراخ لایه ازونم بندازه گردن من..!!!

حالا این شد درس حرف زدن.. اصن من معذرت میخوام ولی اینجوری که اون حرف میزد خب خیلی بم برخورد
قبول کن کم مونده بود سوراخ لایه ازونم بندازه گردن من..!!!
خب البته من شنیدم مقصر سوراخ شدن لایه ازون رو گرفتن و فردی بوده به نام Marios ! :))
حالا اگر خدای نکرده کلا بلیزارد بزنه و آی پی های منتهی به ایران رو محدود کنه من حتما اولین کاری که میکنم اینه که به یه کشور دیگه ای که محدود نشده باشه مهاجرت میکنم بعدش یه بازی کرک شده از پایرت بی دانلود میکنم و باهاش وصل میشم به سروربلیزارد تا اونجاش بسوزه ...!
یه چیز دیگه هم هست من تا حالا نشنیدم بخش مولتی یه بازی برای ایران بسته باشه ... یه دلیلش اینه که تحریم ها برای فشار به ایرانه در حالی که دهها شبکه ماهواره ای با پشتی بانی همین تحریم کننده ها با هزینه های گزاف تاسیس میشن و صبح تا شب مایند*فریک و کو*فتو زهر*مار پخش میکنند چون که با این کار فرهنگ ایران رو میکوبن یه راه دیگه هم همین بازی های رایانه ایه پس به نظر من ما از این لحاظ تحریم بشو نیستیم ...........

من در چند روز گذشته یک نگاهی به ویدئو های بازی انداختم. متاسفانه 2 مشکل بزرگ در این بازی (حداقل برای من ) وجود داره.
اولین مشکل کلاسهای بازیه. من واقعا نمیفهمم اینها چی فکر کردن که کلاسهای کلاسیک رو حذف کردن و کلاسهای عجیب و غریب رو جایگزینش کردن. الان دقیقا نبودن یک کلاس شبیه به knight / paladin احساس میشه. حداقل میشه wizard رو جانشین sorcerer دونست ولی knight/paladin هیچ جانشینی نداره. از بین 5 کلاس فعلا demon hunter رو انتخاب کردم ولی هیچ طوری نمیشه با این قضیه کنار بیام.
دومین مورد مساله اسکیهاست. در دیابلو 2 skill رو میشد چند بار level up کرد که اتفاقا نقش خیلی مهمی در بازی داشت و کلا باعث تفاوت خیلی زیادی در build ها میشد ولی من چیزی شبیه level up رو در اسکیلهای دیابلو 3 ندیدم فقط اضافه کردن rune ها بود که این هم نمیتونه جای لول اپ کردن پشت سر هم یک اسکیل رو بگیره.
با توجه به این 2 مورد فکر میکنم اگه نگم خراب کردن در بهترین شرایط نمیتونم بگم بخوبی دیابلو 2 شده .
مورد دوم رو بعد از انتشار بازی بهتر میشه در موردش نظر داد ولی مورد اول فاجعه است.

اتفاقا اسکیل های بازی خیلی پیشرفت کرده به نظره من.اینکه میتونی هر وقت خواستی Build رو تغییر بدی خیلی باحال شده.مقاله D3 تو مجله بازیرانه رو بخونی خیلی چیزا دستت میاد.
این Monk هم تقریبا همون Palaه دیگه.

خب البته من شنیدم مقصر سوراخ شدن لایه ازون رو گرفتن و فردی بوده به نام Marios ! :))
حالا اگر خدای نکرده کلا بلیزارد بزنه و آی پی های منتهی به ایران رو محدود کنه من حتما اولین کاری که میکنم اینه که به یه کشور دیگه ای که محدود نشده باشه مهاجرت میکنم بعدش یه بازی کرک شده از پایرت بی دانلود میکنم و باهاش وصل میشم به سروربلیزارد تا اونجاش بسوزه ...!
یه چیز دیگه هم هست من تا حالا نشنیدم بخش مولتی یه بازی برای ایران بسته باشه ... یه دلیلش اینه که تحریم ها برای فشار به ایرانه در حالی که دهها شبکه ماهواره ای با پشتی بانی همین تحریم کننده ها با هزینه های گزاف تاسیس میشن و صبح تا شب مایند*فریک و کو*فتو زهر*مار پخش میکنند چون که با این کار فرهنگ ایران رو میکوبن یه راه دیگه هم همین بازی های رایانه ایه پس به نظر من ما از این لحاظ تحریم بشو نیستیم ...........
:))
خیلی قشنگ جواب دادی !!!(منم ماریوس بزرگ..سوراخ کننده لایه ازون!!)
از لحاظ تحریم منم باهات موافقم....

---------- نوشته در 06:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:27 PM ارسال شده بود ----------

من در چند روز گذشته یک نگاهی به ویدئو های بازی انداختم. متاسفانه 2 مشکل بزرگ در این بازی (حداقل برای من ) وجود داره.
اولین مشکل کلاسهای بازیه. من واقعا نمیفهمم اینها چی فکر کردن که کلاسهای کلاسیک رو حذف کردن و کلاسهای عجیب و غریب رو جایگزینش کردن. الان دقیقا نبودن یک کلاس شبیه به knight / paladin احساس میشه. حداقل میشه wizard رو جانشین sorcerer دونست ولی knight/paladin هیچ جانشینی نداره. از بین 5 کلاس فعلا demon hunter رو انتخاب کردم ولی هیچ طوری نمیشه با این قضیه کنار بیام.
دومین مورد مساله اسکیهاست. در دیابلو 2 skill رو میشد چند بار level up کرد که اتفاقا نقش خیلی مهمی در بازی داشت و کلا باعث تفاوت خیلی زیادی در build ها میشد ولی من چیزی شبیه level up رو در اسکیلهای دیابلو 3 ندیدم فقط اضافه کردن rune ها بود که این هم نمیتونه جای لول اپ کردن پشت سر هم یک اسکیل رو بگیره.
با توجه به این 2 مورد فکر میکنم اگه نگم خراب کردن در بهترین شرایط نمیتونم بگم بخوبی دیابلو 2 شده .
مورد دوم رو بعد از انتشار بازی بهتر میشه در موردش نظر داد ولی مورد اول فاجعه است.

شما هنوز دیابلو2 میزنی؟؟؟
خیلی وقته دنبال یه پلیر قدیمی دیابلوم چون خودم از 6 سالگی بازی میکردم...!!!(البته اونموقه که چیزی بارم نبود ولی 5-6 سال حرفه ای میزدم..)

اتفاقا اسکیل های بازی خیلی پیشرفت کرده به نظره من.اینکه میتونی هر وقت خواستی Build رو تغییر بدی خیلی باحال شده.مقاله D3 تو مجله بازیرانه رو بخونی خیلی چیزا دستت میاد.
این Monk هم تقریبا همون Palaه دیگه.

ممکنه شما معتقد باشی اگه بتونی هروقت خواستی build رو تغییر بدی باعث باحال تر شدنه بازیه( واقعا دنیای گیم به کجا رسیده) ولی دلیل نمیشه من هم معتقد به این باشم چون در این صورت بیلد دیگه اصلا معنی نداره.

این جمله" monk هم همون paladin ـه" هم که دیگه نیازی به بحث و توضیح نداره. نیازی هم بخوندن مجله بازیرایانه نیست چون قبلا با سهیل منصوری در مورد دیابلو3 کلی صحبت کردم.
شما هنوز دیابلو2 میزنی؟؟؟
خیلی وقته دنبال یه پلیر قدیمی دیابلوم چون خودم از 6 سالگی بازی میکردم...!!!(البته اونموقه که چیزی بارم نبود ولی 5-6 سال حرفه ای میزدم..)

بله گاهی. اخرین بار ماه قبل برای تست کردن یک ست هک شده در hell بازی کردم. اینجا دیابلو باز قدیمی خیلی داریم. محمد رضا و حمید که همین دیروز تو این تاپیک پست دادن. پارسیا و سیاوش از بین مدیران. مصطفی ( kain ) که در تاپیک عطر و ادکلن میتونید پیداش کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or