Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من تا بحال يه دقيقه هم ديابلو نزدم، اصلا كلا نمی دونم بازیهای بليزارد چين.
ولی سر اين ديابلو3 دارم می بينم جوی مثل MGS4 راه افتاده و فن هاش بدجور منتظرن.
می خواستم بدونم می ارزه يه سيستم بخاطرش ببندم يا شديدا تو ذوقم می زنه؟
بعد از لحاظ كمپين چطوريه، يعنی كمپينش تو چند ساعت تموم می شه؟
من كه زير نوبم بخوام با بقيه برم بازی رو خراب می كنم درسته؟
پ.ن: سنم رفته بالا و بازی های امروزی زياد حال نمی كنم. لطفا درست راهنمایی كنيد چون می خوام نزديك يه ميليون سيستم ببندم.

از نظر من قبلش یه دور دیابلو 1 یا 2 رو بازی کن، اون موقع فوقش ضرری که میکنی اینه که یکی دو گیگ فایل اضافی دانلود کردی. در شاهکار بودن دیابلو شکی نیست، ولی قرار هم نیست هرکسی 100% باهاش حال کنه.

اینو بگم که کمپین دیابلو بستگی به خودت داره که چقدر طول بکشه. از اونجایی که فاینال فانتزی بازی و یحتمل گشتُ گذار زیاد رو تو محیط دوس داری 10-20 ساعت حتما واست بازی طول میکشه ولی کلا نوع بازی کردنته که طول کشیدن گیم پلی رو تعیین میکنه. حتی به شانس هم میتونه بستگی داشته باشه (البته اگه بخوای گشتُ گذار کنی همچنان میتونی ولی مثلا ممکنه شانسکی زود راه رفتن به قسمت دیگه نقشه رو پیدا کنی )

تازه بعد از تموم شدن بازی به هیچ وجه دلت نمیاد که ولش کنی و دوباره از اول شروعش میکنی، و اونجاس که میبینی همه چی فرق داره ! دیابلو ارزش تکرار خیلی خیلی بالایی داره، نه به خاطر اینکه فقط جذابه. به خاطر اینکه ر دور که بازی رو شروع میکنی جای همه آیتم ها عوض میشه. ممکن بود دور اول وارد اتاقی میشدی و کلی سکه پیدا میکردی. ولی دور دوم با کلی امید در رو باز میکنی و به جای پول میبینی که یه لشکر اسکلت بهت حمله کردن. حتی مپ هم هر دور دچار یه سری تغییرات میشه. و مهم تر از اینکه هر دور مراحل و آیتم های جدیدی باز میشه.

بعد از 50-60 ساعت کمپاین بازی کردن مطمئنن دستت تو مولتیش هم زود را میافته.

تا حالا اینطوری ضابع نشده بودم..... ایول اسباب خنده شدم!! بخندید به ریشم!!
فرق این دوتا چیه مگه؟:
59.99 €
£ 44.99
( در ضمن ببخشید بابت سوزش دماغ و این داستانا....)
دومی به پوند هست :)

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 PM ارسال شده بود ----------

آقا من شنیدم بعد ریلیز قیمتش زیاد میشه....
درسه یا نه؟؟؟؟

---------- نوشته در 02:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:01 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها
این که کشور ایران تو بخش ساخت اکانت نیست رو ریپورت کردم بلیز
گفت موارد ریپورت باز هم داشتیم اما الان راه حلی نداریم...
متن:
[TABLE="class: message-thread"]
[TR="class: message-row message-open message-row-gm"]
[TD="class: message-author message-toggle"][/TD]
[TD="class: message-content"]Greetings Mohamad,

Thank you for your ticket! We received some reports about that, however it is currently investigated by our web team and we don't have any resolution at present.

If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us again.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

منم گفتم به درک رفتم UK ساختم چون auctionhouse واسم خیلی مهمه..
ممکنه برای کسایی که پری گرفتن مثلاً کانتنت اضافی، DLC چیزی بده ولی قیمتش خیلی بعیده از این بیشتر بشه.

منم یه تیکت زدم اینکه از ایران باشیم و key اروپا رو پیش خرید کرده باشیم مشکلی، محدودیتی چیزی از طرف بلیزارد اعمال میشه یا نه؟
جواب دادن که بازی چون ریلیز نشده دقیقاً معلوم نیست بلیزارد قوانین خاصی یا چه محدودیتهایی ممکنه در نظر بگیره ولی الان چیزی وجود نداره. کلاً یه چیزی تو همین مایه ها گفت چون تیکت رو بستم نمیتونم متن دقیقش رو ببینم الان.

تا حالا اینطوری ضابع نشده بودم..... ایول اسباب خنده شدم!! بخندید به ریشم!!
فرق این دوتا چیه مگه؟:
59.99 €
£ 44.99
( در ضمن ببخشید بابت سوزش دماغ و این داستانا....)
خب ارزش پول ها با هم فرق میکنه و یورو در سطح جهانی از دلار با ارزش تره در نتیجه باید به دلار رقمش بیشتر بشه مثلا 69.99 دلار .

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:54 PM ارسال شده بود ----------

پ.ن: سنم رفته بالا و بازی های امروزی زياد حال نمی كنم. لطفا درست راهنمایی كنيد چون می خوام نزديك يه ميليون سيستم ببندم.
حالا دوستان یه توضیحاتی دادند که درست بود منتهاش این بازی و کلا بازی های بلیزارد بیشتر آنلاین قوی دارند و ملت از جمله خودم بیشتر دنبال آنلاین هستند توی بازی های بلیزارد . این بازی هم که کلا عالیه و اتفاقا به نظر من بیشتر به درد گیمر های بالای بیست میخوره .
در مورد سیستم هم بگم که ماکسیمم سیستم مورد نیاز این بازی حتی به اندازه مینیموم بیشر بازی های روز هم نیست .

دومی به پوند هست :)

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 PM ارسال شده بود ----------

ممکنه برای کسایی که پری گرفتن مثلاً کانتنت اضافی، DLC چیزی بده ولی قیمتش خیلی بعیده از این بیشتر بشه.

منم یه تیکت زدم اینکه از ایران باشیم و key اروپا رو پیش خرید کرده باشیم مشکلی، محدودیتی چیزی از طرف بلیزارد اعمال میشه یا نه؟
جواب دادن که بازی چون ریلیز نشده دقیقاً معلوم نیست بلیزارد قوانین خاصی یا چه محدودیتهایی ممکنه در نظر بگیره ولی الان چیزی وجود نداره. کلاً یه چیزی تو همین مایه ها گفت چون تیکت رو بستم نمیتونم متن دقیقش رو ببینم الان.
امکان نداره بلیزارد ایرانو محدود کنه...
کلللللللیییییییییییییی پلیر ایرانی داره !!!

الان از کدوم سایت ایرانی می‌شه بازی رو پیش خرید کرد؟
البته منظورم پیش خرید درست حسابیه که قشنگ همین امروز بازی برای اکانت Battle.net ِ خودم (که EU هست) ثبت بشه.

آقا شما torchlight (حجمش از یه cd کمتره و گرافیکش کارتونیه) رو دانلود کن بازی کن اگه 2-3 ساعت بازی کردی برات جالب بود مطمئن باش از دیابلو لذت فراوان خواهی برد.
اگه بری diablo 1-2 بازی کنی گرافیکش اینقدر تو ذقت میزنه که وقت نمیکنی با گیم پلیش ارتباط برقرار کنی.

البته منظورم پیش خرید درست حسابیه که قشنگ همین امروز بازی برای اکانت Battle.net ِ خودم (که EU هست) ثبت بشه.

باتوجه به اینکه فعلا key رو نمیدن نمیتونی داخل اکانتت ثبت کنی مگه اینکه از خود بلیزارد پیش خرید کنی. البته مسیری که من رفتم این شکلیه و شاید روش دیگه ای هم وجود داشته باشه که در این صورت من بی اطلاعم.

سلام

آقا من شنیدم بعد ریلیز قیمتش زیاد میشه....
درسه یا نه؟؟؟؟

---------- نوشته در 02:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:01 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها
این که کشور ایران تو بخش ساخت اکانت نیست رو ریپورت کردم بلیز
گفت موارد ریپورت باز هم داشتیم اما الان راه حلی نداریم...
متن:
[TABLE="class: message-thread"]
[TR="class: message-row message-open message-row-gm"]
[TD="class: message-author message-toggle"][/TD]
[TD="class: message-content"]Greetings Mohamad,

Thank you for your ticket! We received some reports about that, however it is currently investigated by our web team and we don't have any resolution at present.

If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us again.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

منم گفتم به درک رفتم UK ساختم چون auctionhouse واسم خیلی مهمه..

شرمنده ها. یه چیزی هم که بلیزارد یادش نبود شما برو یادش بنداز. بزنه کل اکانت ها رو بلاک کنه. حال همه رو بگیره. تا زمانی که PvP بازی باز نشده بوده عملا شما می خوای از AH بازی چه استفاده ای بکنی !! الان می گی می خوام روی Insane بازی رو تموم کنم. مطمئن باش بدون AH هم میشه تموم کرد.

پس خواهشا نبش قبر برای Blizzard نکنین. بزارین همین روال پیش بره. الانه که دوزاری Blizzard بیفته بزنه همه رو ببنده.

در ضمن در مورد اینکه عمرا ایرانی ها رو ببنده اکانتشو و عمرا و از این حرفا. مطمئن باش Blizzard انقدر پول در می یاره که بعضی مواقع به خاطر سیاست کاریش (که البته بهش تحمیل ممکنه بشه ) می زنه کل IP ایران رو Ban می کنه و اون موقع باید بشینیم Screenshot ببینیم از بازی.

پس خواهشا خیلی Ticket به Blizzard نزنین. این نظر منه.

یه کاری بکنین که بزنه همه زحمات 4-5 ساله ما رو توی WoW به فنا بدین. اینم جدی از اون کارهای باحال شما بوده.

سلام حمید.

این کار عملا الان وجود نداره از توی ایران. مگر اینکه کسی رو اونور داشته باشی و یوزر و pass اکانت BN رو بدی بهش برای OK کنه. البته اون موقع احتمالا مشکل Auttuntication (درست نوشتم اسپلشو !!! ) می خوری. من این کار رو پیشنهاد نمی دم. چون اگه یهو توی 1 هفته با دو تا IP مختلف و روت مختلف وصل شی به BN اکانت رو مشکل هک و این چیزا می فهمه و بلاک می کنه اکانت رو. من که شدیدا این مشکل رو خوردم. یه بار داشت به مرحله کپی پاسپورت هم می رفت.

یا علی ...

این کار عملا الان وجود نداره از توی ایران. مگر اینکه کسی رو اونور داشته باشی و یوزر و pass اکانت BN رو بدی بهش برای OK کنه. البته اون موقع احتمالا مشکل Auttuntication (درست نوشتم اسپلشو !!! ) می خوری. من این کار رو پیشنهاد نمی دم. چون اگه یهو توی 1 هفته با دو تا IP مختلف و روت مختلف وصل شی به BN اکانت رو مشکل هک و این چیزا می فهمه و بلاک می کنه اکانت رو. من که شدیدا این مشکل رو خوردم. یه بار داشت به مرحله کپی پاسپورت هم می رفت.

یا علی ...
ممنون به خاطر اطلاعات و اخطار!
پس با این اوصاف، خودت چه جوری می‌گیری بازی رو؟

ممنون به خاطر اطلاعات و اخطار!
پس با این اوصاف، خودت چه جوری می‌گیری بازی رو؟

سلام مجدد به داش حمید گل. خیلی وقت بود ازت خبری نداشتم.

من الان از این سایت های ایرانی Pre Order کردم. که روز 15May دستم میرسه.

این کار رو من برای Wrath of Lich Kink و Cata و Starcraft II انجام دادم بدون هیچ گونه مشکلی. CD Key بازی به میلت ارسال میشه و شما بعد از Log In به اکانت BN و وارد کردن CD Key بازی توی اکانتت. بعد راحت بازی می کنی. این کار رو من تا الان با بلیزارد کردم.

البته من نسخه Collector رو هم گرفتم که ماکزیمم تا 22 May دستمه. اون که دیگه خیلی ردیف تره و بلیزارد هیچ مشکلی با پک فیزیکی نداره.

البته نسخه Digital رو هم که Preorder کردم هم عملا هیچ مشکلی نداشته تا الان. مگر اینکه دوستان برن Blizzard رو روشن کنن و در اون صورت نمی دونم. خیلی فکر بد نمی کنم.

ان شاء الله که مشکلی پیش نمی یاد. بازی می کنیم با هم.

++++++++++
در مورد تغییر روت و این مسائل، بزار یه مثال واقعی بزنم ازخودم. من خونم ADSL از داتک دارم. داداشم از سپنتا. من یه هفته سورس WoW رو ریختم روی هارد و رفتم خونه داداشم که جمعه بازی کنم. به محض Log in کردن Error Suspicious بهم داد و زد اکانت رو بست. و به ایمیل برام اومد از Blizzard که Security Question رو بده. بعد که دادم. اکانت باز شد. بعد از حدود 1 ساعت. و نکته مهم اینکه این ایمیل به جای Inbox یه بار اومد توی Spam من و این کار باعث شد من یه کار اشتباه بکنم و ازم Copy Passport بخواد. که البته بعدا این اتفاق نیفتاد. و حل شد.

بعد از 4-5 هفته که هی این اتفاق می یفتاد. من از خیر بازی کردم توی خونه داداشم گذشتم و بیخیال شدم. چون اصلا ارزش نداشت خیلی دردسر می کشیدم.

یاعلی ...

سلام مجدد به داش حمید گل. خیلی وقت بود ازت خبری نداشتم.

من الان از این سایت های ایرانی Pre Order کردم. که روز 15May دستم میرسه.
سلام :) ما همین بـَغل مـَغلا هستیم... زیر سایه شما. همچنان هم به گیمینگ ادامه می‌دیم :دی

پس اینطور... پس فکر کنم فعلاً دست نگه دارم تا همون سایتهای ایرانی CDKey رو بذارن و بخرم و یه راست بزنم توی اکانت. بعید می‌دونم نسخه فیزیکی راحت گیرم بیاد.
مرسی.

سلام

شرمنده ها. یه چیزی هم که بلیزارد یادش نبود شما برو یادش بنداز. بزنه کل اکانت ها رو بلاک کنه. حال همه رو بگیره. تا زمانی که PvP بازی باز نشده بوده عملا شما می خوای از AH بازی چه استفاده ای بکنی !! الان می گی می خوام روی Insane بازی رو تموم کنم. مطمئن باش بدون AH هم میشه تموم کرد.

پس خواهشا نبش قبر برای Blizzard نکنین. بزارین همین روال پیش بره. الانه که دوزاری Blizzard بیفته بزنه همه رو ببنده.

در ضمن در مورد اینکه عمرا ایرانی ها رو ببنده اکانتشو و عمرا و از این حرفا. مطمئن باش Blizzard انقدر پول در می یاره که بعضی مواقع به خاطر سیاست کاریش (که البته بهش تحمیل ممکنه بشه ) می زنه کل IP ایران رو Ban می کنه و اون موقع باید بشینیم Screenshot ببینیم از بازی.

پس خواهشا خیلی Ticket به Blizzard نزنین. این نظر منه.

یه کاری بکنین که بزنه همه زحمات 4-5 ساله ما رو توی WoW به فنا بدین. اینم جدی از اون کارهای باحال شما بوده.

سلام حمید.

یا علی ...
شرمنده ولی بلیزارد نشسته با تیکت من بزنه اکانتارو ببنده..
مام که عین شما نیستیم 7-8 تا دیابلو3 بخریم... خواستیم ببینیم اگه با ایران مشکل داره نخریم...
بنده هم نصف عمرمو پای دیابلو گذاشتم.دیگه شاید خودم بهتر بفهمم قبل ریلیز pvp آیتم ها ارزون تره و آیتمای legendery و set رو دیگه نمیشه اونموقع راحت پیدا کرد... insane هم نه inferno....
از همه مهم تر بلیزارد همه اینارو یادش بوده که ایرانو از لیست کشورا حذف کرده ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or