Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
ممکنه شما معتقد باشی اگه بتونی هروقت خواستی build رو تغییر بدی باعث باحال تر شدنه بازیه( واقعا دنیای گیم به کجا رسیده) ولی دلیل نمیشه من هم معتقد به این باشم چون در این صورت بیلد دیگه اصلا معنی نداره.

این جمله" monk هم همون paladin ـه" هم که دیگه نیازی به بحث و توضیح نداره. نیازی هم بخوندن مجله بازیرایانه نیست چون قبلا با سهیل منصوری در مورد دیابلو3 کلی صحبت کردم.

نمی دونم من خودمم خیلی مطمئن نیستم منتظرم بازی بیاد و امتحان کنم. ولی به نظر من تغیر بیلد + رون استون ها جواب میده .

ممکنه شما معتقد باشی اگه بتونی هروقت خواستی build رو تغییر بدی باعث باحال تر شدنه بازیه( واقعا دنیای گیم به کجا رسیده) ولی دلیل نمیشه من هم معتقد به این باشم چون در این صورت بیلد دیگه اصلا معنی نداره.

این جمله" monk هم همون paladin ـه" هم که دیگه نیازی به بحث و توضیح نداره. نیازی هم بخوندن مجله بازیرایانه نیست چون قبلا با سهیل منصوری در مورد دیابلو3 کلی صحبت کردم.
منم موافقم اصلا تغییر دادن Build معنی نداره !! این حال میده که بشینی سره یک اسکیل پوینتی که گیرت اومده نیم ساعت توضیحات مربوط به هر اسکیل رو بخونی و بعد خرجش کنی !
با این قابلیت جدید دیگه تکرار بازی معنی چندانی نداره ... و خیلی راحت هر کسی با سرچ رو نت یه Build خوب برای اسکیل هاش پیدا میکنه و میاد و شاخ میشه !!
حالا نمیدونم برداشت من درست بوده از این موضوع یا نه ولی باید صبر کرد تا ببنیم 15 می چی میشه .

منم موافقم اصلا تغییر دادن Build معنی نداره !! این حال میده که بشینی سره یک اسکیل پوینتی که گیرت اومده نیم ساعت توضیحات مربوط به هر اسکیل رو بخونی و بعد خرجش کنی !
با این قابلیت جدید دیگه تکرار بازی معنی چندانی نداره ... و خیلی راحت هر کسی با سرچ رو نت یه Build خوب برای اسکیل هاش پیدا میکنه و میاد و شاخ میشه !!
حالا نمیدونم برداشت من درست بوده از این موضوع یا نه ولی باید صبر کرد تا ببنیم 15 می چی میشه .

چیزی که من در منابع مختلف دیدم اینه که برای عوض کردن اسکیلها فقط 15 ثانیه اون اسکیل کار نمیکنه و بعدش همه چیز عادی میشه. این یعنی اینکه همونطور که شما گفتنی همه بسادگی قویترین بیلد ممکن رو میسازن و واقعا ارزش تکرار بازی کم میشه. این رو مقایسه کنید با دیابلو 2 یا اصلا همین بازی جدید dark souls که برای خرج کردن 1 پوینت کلی باید فکر کنیم و سبک سنگین کنیم و اخرش با دلهره اون اسکیل رو تقویت کنیم.

نکته دیگه در مورد کلاس ها هم این هستش که گویا بلیزارد خواسته با تغییر دادن کلاسهای کلاسیک خودش مثل Necromancer یه چیزه جدید خلق کنه مثلا Necromancer رو جاش کلاس جدید Witch Doctor رو اورده! از اونور کلاس Wizard رو جانشین دو کلاس قدیمی و بسیار خوبه Sorcerer و
Sorceress کرده. در کل تغییران زیادی دادن و امیدوارم کلاسهای جدید اسبی به بازی نزنن. مشکل دوم که بتا تستر ها و کسایی که بتا رو بازی کردن میگن این هستش که گویا گرافیک بازی انطور که باید و شاید خوب نیست.

یه سوال دیگه هم داشتم کسایی که بتای بازی رو انجام دادن در مورد سیستم Loot کردن در بازی یه توضیح بدن که چه شکل شده ایا مثل قبل هست؟ممنون.

آخرین ویرایش:
مشکل دوم که بتا تستر ها و کسایی که بتا رو بازی کردن میگن این هستش که گویا گرافیک بازی انطور که باید و شاید خوب نیست.
اولین و اساسی ترین ترس من برای خراب شدن و خیط کردن بازی همین گرافیکشه ... البته من آدمی نیستم که به گرافیک اهمیت بدم و اگر بازی بد بود بزارمش کنار . ولی خب اینطور هم نیست که اصلا گرافیک برام مهم نباشه . مثلا در بازی اگر در صحنه ای پس از زدن یک پاور خیلی قوی کلی افکت و شیرین کاری های گرافیکی اتفاق بیوفته لذتش بیشتره یا اینکه بالای سره هر کدوم از دشمنایی که بهشون ضربه خورده فقط با رنگ قرمز نوشته بشه 1000 - !

نکته دیگه در مورد کلاس ها هم این هستش که گویا بلیزارد خواسته با تغییر دادن کلاسهای کلاسیک خودش مثل Necromancer یه چیزه جدید خلق کنه مثلا Necromancer رو جاش کلاس جدید Witch Doctor رو اورده! از اونور کلاس Wizard رو جانشین دو کلاس قدیمی و بسیار خوبه Sorcerer و
Sorceress کرده. در کل تغییران زیادی دادن و امیدوارم کلاسهای جدید اسبی به بازی نزنن. مشکل دوم که بتا تستر ها و کسایی که بتا رو بازی کردن میگن این هستش که گویا گرافیک بازی انطور که باید و شاید خوب نیست.

یه سوال دیگه هم داشتم کسایی که بتای بازی رو انجام دادن در مورد سیستم Loot کردن در بازی یه توضیح بدن که چه شکل شده ایا مثل قبل هست؟ممنون.

اون دو کلاس که یکی هستند فقط مذکر و مونث.
loot هم به این صورته که هرکس فقط ایتمهای خودش رو میبینه و دیگه اینطور نیست که هرکس زرنگتر بود سریع تر ایتم ها رو جمع کنه. هر ایتمی رو هم که لازم نداریم اگر بروی زمین بندازیم بقیه میتونن ببینن و بردارند.

حالا این شد درس حرف زدن.. اصن من معذرت میخوام ولی اینجوری که اون حرف میزد خب خیلی بم برخورد
قبول کن کم مونده بود سوراخ لایه ازونم بندازه گردن من..!!!

یه چیز دیگه هم هست من تا حالا نشنیدم بخش مولتی یه بازی برای ایران بسته باشه ... یه دلیلش اینه که تحریم ها برای فشار به ایرانه در حالی که دهها شبکه ماهواره ای با پشتی بانی همین تحریم کننده ها با هزینه های گزاف تاسیس میشن و صبح تا شب مایند*فریک و کو*فتو زهر*مار پخش میکنند چون که با این کار فرهنگ ایران رو میکوبن یه راه دیگه هم همین بازی های رایانه ایه پس به نظر من ما از این لحاظ تحریم بشو نیستیم ...........

سلام،

اولا دوست عزیز من اصلا نخواستم کسی رو مقصر بدونم. اصلا. اگر از پست من چنین برداشتی کردی شرمنده.

من گفتم خیلی توضیح ماوقع ندیدم به Blizzard. الان دوستای من که دارن WoW بازی می کنن رفتن اکانتشونو توی یه کشور دیگه ساختن و بازی می کنن. مطمئنا راه پیچی وجود داره ولی بهتره خیلی باز نکنیم برای Blizzard.

در مورد اینکه نشنیدم مولتی یه بازی برای ایران بسته باشه. مثال سال 2012 بزنم برات : Starwars the Old Republic ماله شرکت Bioware.

این شرکت IP ایران بن هستش و شما برای کانکت شدن باید *P* بزنین. البته این شرکت محترم یه اشکال داره کارش. من با *P* به سرور بازی وصل می شم قبل از اینکه Play کنم *P* رو قطع می کنم بعد روی Play کلیک می کنم. این یه بازی مولتی از نوع MMO.

از این موضوع بگذریم.

++++++++++++++++++
در مورد نکته کوروش، اینکه شما می تونی Build رو عوض کنی. این نکته رو Blizzard توی WoW تست کرد و تا حدودی جواب گرفت. Dual Spec توی یکی از پج های WoW اومد. شما می تونی در عین بازی دو تلنت رو داشته باشی و در واقع شما یکم توی بازی مفید ترمیشی. نه اینکه هر بار خواستی بری Resto با Dps یا Tank بری Retalent کنی و از اول Glyph و خرت و پرت پچینیی. البته مثال من خیلی با D3 سازگار نیست. البته تا اونجایی که یادم می یاد بعد از ارائه نسخه بتای بازی خیلی از بتا تسترها روی این موضوع با بلیزارد بحث کردن که نوع Talent و Build ها رو درست کنه و بعد Blizzard تغییراتی اعمال کرد روی Buildهای بازی.من فکر می کنم این تغییرات همون چیزی هست که الان داره کوروش بهتش اشاره می کنه. علت اینکه من خیلی درست نمی دونم اینه که من نسخه بتا رو بازی نکردم. ولی Blizzard یکم علت تاخیر بازیش به خاطر همین تغییرات بود.

در مورد اسم کلاس ها هم کلا زده تو کار اسامی جدید. یعنی میشه معادلش رو توی نسخه های و بازی های قبلی Blizzard پیدا کرد. Monk قرار توی نسخه جدید WoW با نام MoP ارائه بشه. خود D3 و بازخوردهاش می تونه به Blizzard کمک کنه که بتونه Monkـی که توی MoP مییاره یکم بهتر و بالانس تر بشه.

Doctor هم نحوه بازیش منو شدید یاد Warlock خودم توی WoW می ندازه.
Barbar هم که مشخصه تمام بازی های RPG هست.
Wizard هم همون sorcerer خودمون توی D2 هستش و Mage ما توی WoW
Demon هم همون Hunter خودمونه.

در کل امیدوارم توی نسخه Expansionـی که احتمالا به زودی معرفی میشه برای D3. دو تا کلاس خوب ببینیم. من یه Melee Dps خوب دلم می خواد مثل Knight و یه Range Dps باحال مثل Shaman توی WoW.

یاعلی ...

آخرین ویرایش:
آقا کسی کسی رو میشناسه که بازی برای آدم PreOrderکنه؟ همه CD Key بازی رو میفروشن و باید تا زمان عرضه بازی هم صبر کرد من خیلی دوست دارم الان PreOrder بدم نمیدونم راهش چیه؟

در مورد اینکه نشنیدم مولتی یه بازی برای ایران بسته باشه. مثال سال 2012 بزنم برات : Starwars the Old Republic ماله شرکت Bioware.

این شرکت IP ایران بن هستش و شما برای کانکت شدن باید *P* بزنین. البته این شرکت محترم یه اشکال داره کارش. من با *P* به سرور بازی وصل می شم قبل از اینکه Play کنم *P* رو قطع می کنم بعد روی Play کلیک می کنم. این یه بازی مولتی از نوع MMO.
دوست عزیز این مشکل خیلی وقته که برطرف شده. الان دیگه لازم نیست با چی چی پن وصل بشی. :)

دوست عزیز این مشکل خیلی وقته که برطرف شده. الان دیگه لازم نیست با چی چی پن وصل بشی. :)

سلام

من همین هفته پیش که FreeWeekend گذاشته بود امتحان کردم. باید *P* وصل باشه برای Connect شدن.

11.jpg

Unable to Retrieve Patch Data. Plz check network Connection...

این مشکل فقط با *P* حل میشه ...

یا علی ...

آخرین ویرایش:
مثلا در بازی اگر در صحنه ای پس از زدن یک پاور خیلی قوی کلی افکت و شیرین کاری های گرافیکی اتفاق بیوفته لذتش بیشتره یا اینکه بالای سره هر کدوم از دشمنایی که بهشون ضربه خورده فقط با رنگ قرمز نوشته بشه 1000 - !

1000 - :-?

سلام

من همین هفته پیش که FreeWeekend گذاشته بود امتحان کردم. باید *P* وصل باشه برای Connect شدن.

11.jpg

Unable to Retrieve Patch Data. Plz check network Connection...

این مشکل فقط با *P* حل میشه ...

یا علی ...
آقا من دو هفتس بازی نکردم ولی الان چون شما گفتی باز تست کردم. به خدا بدون پی ان ان وصل میشه. :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or