Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آقا ما آخر نفهمیدیم با اکانت ایران وصل بشیم یا کشور رو جای دیگه بزنیم؟ هرکی یه حرفی میزنه آدمو به شک میندازین به خدا.
آقا اگر خلاف قوانین فرومم نیست یکی بگه Key بازی رو دوستان از کجا تهیه کردن؟
ممنون

آقا ما آخر نفهمیدیم با اکانت ایران وصل بشیم یا کشور رو جای دیگه بزنیم؟ هرکی یه حرفی میزنه آدمو به شک میندازین به خدا.
آقا اگر خلاف قوانین فرومم نیست یکی بگه Key بازی رو دوستان از کجا تهیه کردن؟
ممنون
برو پروفایلتو بیبین نبشتم واست...

بنده ۴-۵ سال هست اکانت بلیزارد دارم از اون موقع تا‌حالا به خاطر اینکه زدم لندن ۲ بار سود کردم و مشکلی‌ هم برام پیش نیومده یک بار recruit a friend گذاشته بودند چهار نفر از دوستامون میخواستن بیان تو بازی چون این امکان برای ایران وجود نداشت فقط کسایی مثل من که اکانتشون مال خارج بود میتونستن این کار رو بکنند یک ۴ ماهی‌ free گرفتم با mount از این چیزا. یه دفعه هم یک بابای بود ۳ ماه برات شارژ میکرد با ۳۰ تومن ولی‌ فقط برای اینایی که اکانت رو ایران نزده بودند. کلا بزنید خارج هیچ ضرری نمی‌کنید یه خورده سود می‌کنید همین.

اقا کلا میتونی هر موقع بخوای عوض کنی کشور هیچ ربطییممممم نداره بلیزارد پولش میخواد همین بزن ایران نه بزن افغانستان یا انگلیس هیچ فرقی نیمیکنه اگه فرقم بخواد بکنه ip نگاه میکنه من که خودم wow star craft 1 2 diablo 1 2 مشکل ندارم

اقا کلا میتونی هر موقع بخوای عوض کنی کشور هیچ ربطییممممم نداره بلیزارد پولش میخواد همین بزن ایران نه بزن افغانستان یا انگلیس هیچ فرقی نیمیکنه اگه فرقم بخواد بکنه ip نگاه میکنه من که خودم wow star craft 1 2 diablo 1 2 مشکل ندارم
آقا من دارم میگم یکم فرق رو میکنه شما میگی‌ نه؟ البته شما حتما سابقت بیشتره یک چیزی می‌دونی دیگه

یه نطر من ارزش نداره

---------- نوشته در 08:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 AM ارسال شده بود ----------

آقا من دارم میگم یکم فرق رو میکنه شما میگی‌ نه؟ البته شما حتما سابقت بیشتره یک چیزی می‌دونی دیگه

تو wow شاید اما تو star craft و diablo فرقی نمیکنه حالا چه کاریی اقا اونایی که اکانت جدید میسازن uk بزنن....از دست ما هم نارحت نشی abtinhitodie منطوری نداشتم;)..........کسی خبر جدید تریلر چیزی نداره؟؟؟ 9 روز مونده:d

آقا من شنیدم بعد ریلیز قیمتش زیاد میشه....
درسه یا نه؟؟؟؟

---------- نوشته در 02:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:01 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها
این که کشور ایران تو بخش ساخت اکانت نیست رو ریپورت کردم بلیز
گفت موارد ریپورت باز هم داشتیم اما الان راه حلی نداریم...
متن:
[TABLE="class: message-thread"]
[TR="class: message-row message-open message-row-gm"]
[TD="class: message-author message-toggle"][/TD]
[TD="class: message-content"]Greetings Mohamad,

Thank you for your ticket! We received some reports about that, however it is currently investigated by our web team and we don't have any resolution at present.

If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us again.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

منم گفتم به درک رفتم UK ساختم چون auctionhouse واسم خیلی مهمه..

بعید میدونم همین الان تو فروم بلیزارد دوای چرا 59 دلار پولش باید 49 باشه:d

بلیز جون که کارش درسته
سایتایی که تو ایران CD-KEY میفروشن گفتن تو ایران گرونتر میشه....

---------- نوشته در 03:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

:))
دماغ هر کی pre-order کرده بسووووزه !!
دیابلو3 شد:
.
.
.
45$ !!!!

من تا بحال يه دقيقه هم ديابلو نزدم، اصلا كلا نمی دونم بازیهای بليزارد چين.
ولی سر اين ديابلو3 دارم می بينم جوی مثل MGS4 راه افتاده و فن هاش بدجور منتظرن.
می خواستم بدونم می ارزه يه سيستم بخاطرش ببندم يا شديدا تو ذوقم می زنه؟
بعد از لحاظ كمپين چطوريه، يعنی كمپينش تو چند ساعت تموم می شه؟
من كه زير نوبم بخوام با بقيه برم بازی رو خراب می كنم درسته؟
پ.ن: سنم رفته بالا و بازی های امروزی زياد حال نمی كنم. لطفا درست راهنمایی كنيد چون می خوام نزديك يه ميليون سيستم ببندم.

من تا بحال يه دقيقه هم ديابلو نزدم، اصلا كلا نمی دونم بازیهای بليزارد چين.
ولی سر اين ديابلو3 دارم می بينم جوی مثل MGS4 راه افتاده و فن هاش بدجور منتظرن.
می خواستم بدونم می ارزه يه سيستم بخاطرش ببندم يا شديدا تو ذوقم می زنه؟
بعد از لحاظ كمپين چطوريه، يعنی كمپينش تو چند ساعت تموم می شه؟
من كه زير نوبم بخوام با بقيه برم بازی رو خراب می كنم درسته؟

خوب بازیهای بلیزارد طرفدارای خاص خودشو رو داره. دیابلو هم سبک خاص خودش هست در حال حاضر نسل الان چون زیاد با دوربین های isometric اشنایی ندارن و بازیهای کمی اینطوری هستن زیاد خوششون نمیاد. اگر بازیهایی مثل دانجین سیج. تایتان کوئست رو بازی کردی و خوشت اومد(البته این بازیها از همه نظر با دیابلو فرق دارند درسته RPG هستن ولی خط داستانی و ایتم ها و ازهمه مهم تر کلاس هایی که دیابلو داره با هیچ بازی قابل قیاس نیست) از این بازی هم خوشت میاد.

پیشنهاد میکنم بازی رو بگیری و اگر انگلیسی خوبس داری از داستان و 5 کلاس دیگش لذت ببری مطمئن باش دنیاش اینقدر بزرگ هستش که به این زودیها پایان نیابه.. امیدوارم مفهمومم رو رسنوده باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or