Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان کسی نیست Cdkey مهمان به من بده تا امتحان کنم ببینم اگر مشکلی ندارم cd-key اصل خریداری کنم :)
من هم کلی درخواست دادم کسی نداشت . فقط کسایی که پک قیزیکی خریدن Guest Key دارن که اکثر بچه های BC دیجیتالی خریدن . من خودم 6 هزارتومن ناقابل :d دادم از یه سایت خریدم سریعا بهم دادش ولی ریجنش آمریکا بود . اگر خواستی بگو پخ کنم سایت رو .

پ.ن: ارزش 6 تومن رو داشت >:d< .

سلام،

با ویچ داکتر چطور میشه mele attack داشته باشیم من هر کاری می کنم این فقط فوت می کنه!:d

Witch Doctorـو و Melee DPS !!! اصلا این کارکتر یه کارکتره که به درد کار Melee نمی خوره. این کارکتر اصولا یه Rangeـه که سعی می کنه با Ability هایی که توسط Pet هاش داره حریفو میزنه داعونه می کنه.

من به نظرم با این لولی که من دارم :

Primary Attack : Posion Dart البته اگه Runeـه Splinters رو داشته باشی. 3 تا دارت می زنه و 60% Dmp Weapon رو می ده به دارت هاش. این جون می ده برای درگیری های شلوغ.
البته Witch یه Ablility داره توی Skillـه Secondaryـش که Grasp of the Dead که جون میده باسه AoE دادن. البته با یه Rune ، باعث میشه حرکت Enemy ها روش 80% کم بشه.

توی حالت Defensive هم من فعلا از Summon Zombie Dogs استفاده می کنم. خیلی کمک می کنه.

من فعلا خیلی بالا نرفتم. ولی بازی با Witch خیلی خیلی باحاله.

+++++++++++
- حالا امشب می خوام بیام یکم با دوستان در مورد Barbar صحبت کنم. این کارکتر یه سری SKillهاش رو اصلا نمی دونم برای چی بلیزارد به کار برده.

یاعلی...

فردا می خوان روی سروراشون یه کارهایی بکنن! امیدوارم اوضاع بهتر کنه الان که نمیشه بازی کرد برای من همش لگ هست پینگم هم از 140 تا 2000 متغیر هست!:(
آره میخوان کله سرورها رو ساعت 5 CEST روز 26 می رستارت کنند . تو اون سوراخ سنبه های فرومش خوندم که . مهندسین بلیزارد به این نتیجه رسیده اند که هجوم ملت دیابلو 3 ندیده به سرورهای بازی در ساعات اولیه باعث شده راندمان سرورها به طرز وحشتناکی پایین بیاد " احتمال خرابی بعضی از جاهای سرورها هست " میخوان رستارت کنن ببینن درست میشه یا نه !
واقعا اینا مهندس اند !
فقط یه سوالی 5 CEST یعنی به وقت گرین ویج ؟ یعنی 8:30 صبح 26 می ؟

من یه کاراکتر hardcore ساختم که monk هست و الان لول 16.
برای دوستانی که نمی دونن. کاراکتر های hardcore اگر یک بار بمیرن کلا دیگه مردن و دیگه قابل استفاده نیستن...

بهتون پیشنهاد میکنم حتما یه hardcore بسازین که خیلی حال میده! بازی کلا وحشتناک میشه! :d (به افرادی که ناراحتی قلبی دارن توصیه نمیشه!)
تنها بدیش اینه که کلا حسابش از بقیه کاراکتر هاتون جداس... نه میتونین پول بهش منتقل کنین نه آیتم. auction house ش هم از معمولی جداس و همه چی توش بی نهایت گرونه... یه radiant ruby که تو AH معمولی 300-400 قیمتشه اینجا 70-80 هزار تا قیمت داره... آیتم ها هم که دیگه داغوووون. له له...
اگرم بخوای فقط با آیتم هایی که خودت پیدا میکنی بری که خوب احتمال مرگ بالا میره.

اول یه witch doctor ساختم که در لول 9 مرحوم شد. :(

آقا وقتی میتونی آیتم ها رو با زدن باس ها و گشت و گذار بدست بیاری دیگه چه احتیاجی به blacksmith هست که بری اون همه طلا بریزی تو حلقش ؟؟؟

تو مراحل آخرش آیتم های خیلی خر داره ؟؟؟؟

آره میخوان کله سرورها رو ساعت 5 CEST روز 26 می رستارت کنند . تو اون سوراخ سنبه های فرومش خوندم که . مهندسین بلیزارد به این نتیجه رسیده اند که هجوم ملت دیابلو 3 ندیده به سرورهای بازی در ساعات اولیه باعث شده راندمان سرورها به طرز وحشتناکی پایین بیاد " احتمال خرابی بعضی از جاهای سرورها هست " میخوان رستارت کنن ببینن درست میشه یا نه !
واقعا اینا مهندس اند !
فقط یه سوالی 5 CEST یعنی به وقت گرین ویج ؟ یعنی 8:30 صبح 26 می ؟
به این میگن مهندسی ریستارتی !
مخصوص مهندسان کامپیوتر هست .... داستانشم از این قراره که استادمون تعریف کرد یکبار یه نفر زنگ میزد میگفت من با کامپیوترم مشکل دارم منم که از مشکلش پشت تلفن سر در نمیارودم گفتم ریستارت کن ! اونم ریست میکرد میگفت اره مشکلم حل شد :دی
میگفت چند بازی این جوری با ریست کردن مشکلاتش برطرف شد و در اخر بهم گفت حالا فهمیدم شما میرید لیسانس میگرید چی یادتون میدن ... فقط ریست کنید ! :دی
حالا هم مهندسان بلیزارد از این ابتکار ما ایرانی ها دارن استفاده میکنند تا مشکلات سروراشون برطرف کنند. :-b

سلام،

Witch Doctorـو و Melee DPS !!! اصلا این کارکتر یه کارکتره که به درد کار Melee نمی خوره. این کارکتر اصولا یه Rangeـه که سعی می کنه با Ability هایی که توسط Pet هاش داره حریفو میزنه داعونه می کنه.

من به نظرم با این لولی که من دارم :

Primary Attack : Posion Dart البته اگه Runeـه Splinters رو داشته باشی. 3 تا دارت می زنه و 60% Dmp Weapon رو می ده به دارت هاش. این جون می ده برای درگیری های شلوغ.
البته Witch یه Ablility داره توی Skillـه Secondaryـش که Grasp of the Dead که جون میده باسه AoE دادن. البته با یه Rune ، باعث میشه حرکت Enemy ها روش 80% کم بشه.

توی حالت Defensive هم من فعلا از Summon Zombie Dogs استفاده می کنم. خیلی کمک می کنه.

من فعلا خیلی بالا نرفتم. ولی بازی با Witch خیلی خیلی باحاله.

+++++++++++
- حالا امشب می خوام بیام یکم با دوستان در مورد Barbar صحبت کنم. این کارکتر یه سری SKillهاش رو اصلا نمی دونم برای چی بلیزارد به کار برده.

یاعلی...

witch doctor خیلیه باحاله خوراک آدم های تنبل مثل من الا من آخرای act 2 هستم از اول بازی کلا فکر کنم 3 تا دونه pothion خوردم اونم به خاطر لگ ناگهانی بود داشتم میمردم وگرنه در باقی موارد یه گوشیه ای وایمیستی بروبچ خودشون همه رو میکشن بود و نبودت زیاد فرقی نداره موقعی هم که دیگه خیلی شلوغ شده بود میری تو شلوغی یه خفاش آتشین میزنی جمعیت غیب میشه :d

حداقل استرس مردن نداری تو لگ ها >:)

آقا وقتی میتونی آیتم ها رو با زدن باس ها و گشت و گذار بدست بیاری دیگه چه احتیاجی به blacksmith هست که بری اون همه طلا بریزی تو حلقش ؟؟؟

تو مراحل آخرش آیتم های خیلی خر داره ؟؟؟؟
بعضی وقت ها آیتمهایی که میسازی خیلی بهتر اند .

این ارور 3007 آخر گریبان من رو هم گرفت الان هیچ مشکلی از نظر لگ و اینا ندارم اما بعد از آپدیت کلاینت بازی هر 5 دقیقه یکبار من رو از بازی دیسکانکت میکنه و هنوز هم هیچ راه حلی براش ارائه داده نشده....

این ارور 3007 آخر گریبان من رو هم گرفت الان هیچ مشکلی از نظر لگ و اینا ندارم اما بعد از آپدیت کلاینت بازی هر 5 دقیقه یکبار من رو از بازی دیسکانکت میکنه و هنوز هم هیچ راه حلی براش ارائه داده نشده....
join شدن به یه Channel ُمثلا General channel رو امتحان کردید ؟
این رو هم امتحان کنید.
ok... finaly I have solved the 3007 error for my router TP-Link W8960N (without DMZ or constant write in chat...) for get over TCP timeout.

(i have at the same time set automatic the "service secondary logon" too, that is Manual by default in win7, but i don't think is this that have help me and i'm tired to test :D).

I have use "Port Triggering" setup on NAT section of my W8960N; where I have set port TCP/UDP 1119 (Trigger and Open) and ports TCP/UDP 6881 to 6999 (Trigger and Open) for the custom application "Diablo III.exe".

Now I can play!
For what i can understand setup the "NAT Port Triggering" is different from "NAT Virtual Servers" for the reason that let remote parties from the WAN side to establish new connections back to the application on the LAN side using the "Open Ports". Practically when Blizzard-server "call" back my application "Diablo III.exe", and my TCP port is down for timeout, Blizzard-server can open the ports for self.
Navigate to http://192.168.1.1/ in your browser.
Login name: admin and your password will be whatever you set it as. If you haven't set the password before (you really should) type admin for that also.
Click the buttons for Advanced Setup > NAT > Port Triggering on the left side.
Click Add.
Click the small circle next to "Custom Application" and type Diablo III.exe into the box.
On the first line fill in every text box with 1119 and select TCP/UDP on both drop-down lists.
On the second line fill in the text boxes as follows: 6881, 6999, 6881, 6999. And again select TCP/UDP from both drop-down lists.
Click Save/Apply at the bottom.
You should probably restart your router now (Management > Reboot on the left side), I'm not sure if it's needed but you might as well.​

آخرین ویرایش:
امروز Starter Edition رو گرفتم 6 تومن :d بازی رو هم داشتم از قبل ! رفتم تو بازی (ریجن استارتر من آمریکا بود) سورهای آمریکا بازی میکردم مثل آدم وصل شدم و پینگم هم 300 400 بود . موقعی که خودم تنهایی بازی میکردم نه لگی بود نه تاخیری نه چیزی ولی وقتی Public 4 نفره بود به فنا میرفتم و کلا حال هم نمیداد بازی اونطوری میخواستی بری دنبال آیتم میدی این کوئست رو تموم کردن نوب ها :d . موندم سرورهای اروپا با پینگ 150 دیگه من چه مشکلی میتونم داشته باشم ؟ >:d< .

خود بازی واقعا حرف نداشت و به شدت سرگرم میکنه میارزه این همه سال انتظار . گرافیک و گیم پلی و صداگذاری و ... همه حرف ندارن در مورد داستان هم همین Act 1 قهمیدم داستان بازی یعنی چی . در کل نقطه ای از مپ نبود که نگشته باشم و آیتمی نبود که گیر نیاورده باشم . آقایون خوش به حالتون اریج دارین و بازی میکنید ما که فعلا بی نصیب هستیم :d . بازی رو هم با Wizard شروع کردم و لول 10 هستم و تا اینجای کار از همین الان تو PVP حریف مطلبم جلو جلو :d .

دوستان Starter Edition حدودا چند ساعت وقت میگیره که تموم بشه، ارزشه 6 تومن داره ؟ :d
و اینکه خیلی با نسخه بتا فرق داره یا نه؟
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or