Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
حراجی Auction House هست؟؟

Merchant های توی شهر نمی فروشن؟

بله auction
من ندیدم بفروشن. فقط این نکته رو هم در نظر بگیرید که بعضی از فروشنده ها مخفی هستند و با انجام مامورتهای جانبی میتونبد بهشون دسترسی داشته باشید.

دوستان در ACT 2 داخل شهر یک فروشنده ای هست که ایتمی بقیمت 100,000 رو میفروشه. توضیحاتش دقیقا مشخصا نمیکنه در صورت استفاده شخص رو بکجا میبره. کسی تست کرده به چه دردی میخوره. ممکنه کلید باز کردن مرحله رنگین کمانی باشه؟
ضمنا writ's original leg به چه دردی میخوره؟ با توجه به اینکه مینویسه cow level نداره ایا استفاده خاصی داره این ایتم با بفروشم بره؟

دوستانی که تازه شروع کردن سعی کنید همیشه بالای 20000 پول داشته باشید و بهیچ وجه کمتر از اون نباشه چون مثلا برای من پیش اومد که یک فروشنده مخفی پیدا کردم که فقط یک ایتم داشت که rare بود و فوق العاده بود ولی متاسفانه پولش رو نداشتم.

آخرین ویرایش:
محمدرضا

Dungهای بازی رندوم هستند. بعضی وقتا پیدا میشن بعضی وقتا نه. ممکنه سه یا چهار Playthrough طول بکشه تا همش رو پیدا کنی

کورُش

بازی Cow Level داره. این There is cow level رو هم همیشه می‌گن. الان برو تو فروم دیابلو بنویس Cow Level دیابلو 2 کجاست، blue post میزنن برات که There is no cow level. ولی تو DIII هم هست.

بله auction
من ندیدم بفروشن. فقط این نکته رو هم در نظر بگیرید که بعضی از فروشنده ها مخفی هستند و با انجام مامورتهای جانبی میتونبد بهشون دسترسی داشته باشید.

دوستان در ACT 2 داخل شهر یک فروشنده ای هست که ایتمی بقیمت 100,000 رو میفروشه. توضیحاتش دقیقا مشخصا نمیکنه در صورت استفاده شخص رو بکجا میبره. کسی تست کرده به چه دردی میخوره. ممکنه کلید باز کردن مرحله رنگین کمانی باشه؟
ضمنا writ's original leg به چه دردی میخوره؟ با توجه به اینکه مینویسه cow level نداره ایا استفاده خاصی داره این ایتم با بفروشم بره؟

دوستانی که تازه شروع کردن سعی کنید همیشه بالای 20000 پول داشته باشید و بهیچ وجه کمتر از اون نباشه چون مثلا برای من پیش اومد که یک فروشنده مخفی پیدا کردم که فقط یک ایتم داشت که rare بود و فوق العاده بود ولی متاسفانه پولش رو نداشتم.

با استفاده از اون ایتم و چندتا ایتم خیلی نایاب دیگه و کلی پول شما میتونی یه staff بسازی به نام staff of herding که شمارو به همون مرحله رنگین کمان میفرسته.
فقط هم همین یکرو میشه خرید بقیه ایتم های مورد نیاز رندوم دراپ میشن. بعضی هاشونم تو جاهای خاصی از dungeon ها به صورت رندوم spawn میشن.

واقعا نمیدونم دیگه از این بازی چی بگم هر چیزی هم که تو خود فروم بازی بزنی درجا ادمین ها پاک میکنن. هیچ کسی نتونسته بود چنین سرورهای مزخرفی داشته باشه هیچ بازی به این صورت نبوده که بلیزارد با تمام توانش سعی کرد به این درجه برسه.

آخرین ویرایش:
واقعا نمیدونم دیگه هز این بازی چی بگم هر چیزی هم که تو خود فروم بازی بزنی درجا ادمین ها پاک میکنن. هیچ کسی نتونسته بود چنین سرورهای مزخرفی داشته باشه هیچ بازی به این صورت نبوده که بلیزارد با تمام توانش سعی کرد به این درجه برسه.
من ظهری تا ساعت 5 خیلی پینگم عالی بود . به جرات میتونم بگم میانگینش زیره 230 بودش . ولی الان ... نگم بهتره ... خدا این لگ های منو نصیب گیمر های رژیم غاصب و جنایت کار اسراییل کنه o:-)

بچه ها تا حالا فکر کردید که اگر مسعول اینترنت های ایران ( حالا اسم مقامش میخواد هرچی باشه .. وزیR ... ! ) اگر یه گیمر بود الان ما جزع ده کشور برتر تو اینترنت بودیم . البته نقش تحریمها هم خیلی مهمه ولی نه اینقدر که آخر باشیم . نهایتا باید زیره 100 مثلا 99ام باشیم . الان انوری ها دیگه مشکل سرورشون تا حد زیادی رفع شده .

برای بازی کردن باید حتما اکانت داشته باشیم و به اینترنت دسترسی داشته باشه برای اینکه بتوانیم بازی کنیم ؟
واسه همینه که تو مغازه ها نیست ؟

برای بازی کردن باید حتما اکانت داشته باشیم و به اینترنت دسترسی داشته باشه برای اینکه بتوانیم بازی کنیم ؟
واسه همینه که تو مغازه ها نیست ؟
باید بازی اصل + اکانت بتل نت (رایگان )+ بتل تگ(رایگان ) + اینترنت پرسرعت( واقعا پر سرعت )+حوصله رو حتما داشته باشی .

فردا می خوان روی سروراشون یه کارهایی بکنن! امیدوارم اوضاع بهتر کنه الان که نمیشه بازی کرد برای من همش لگ هست پینگم هم از 140 تا 2000 متغیر هست!:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or