Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خب دوستان مثل اینکه اونایی که تونسته بودن درجه سختی inferno رو به تنهایی به اتمام برسونن همه کلاس wizards بودن و دلیلش هم اسکیل force armor بوده که الان بلیزارد این قابلیت رو nerf کرده تا دیگه نتونن مثل آبخوردن حالت inferno رو برن.
دوستانی هم که از اون سایت گرفتن خود سایت داره پول ها رو پس می ده و مثل اینکه اصلا نتونستن هیچ Cd key جور کنن.پس برید از سایت های دیگه بگیرید

دوستان گرامی من نسخه ی فیزیکی رو میخوام برا تابستون از ترکیه بگیرم !
با این اینترنت عملا میشه بازی کرد راحت یا نه ؟؟ الکی نیاریم 8-|
من دارم با همین وضعیت شما به راحتی بازی میکنم . البته پینگ من با سرور انگلیس اینقدره .

آقا یکی توضیح میده این آیتم های follower چی هستن ؟؟؟
یعنی همراه یا کسی که دنبالت میاد . دوست من میتونی از این دیکشنری های آنلاین یا یکی رو نصب کنی و استفاده کنی زحمتش کمتره تا بیای اینجا یه پست بدی بعد از مدتی یه نفر جواب بده :d

---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

شما اگه تریس دوستمون که مشکلی نداره رو هم چک کنی اخرش مثل همینه. در فروم بتلنت هم تریس اعضا این شکلی بود. ظاهرا دلیلش اینه که سرور های بلیزارد اجازه گرفتن پینگ رو نمیده ( البته فقط یک احتماله) ولی من بیتشر از 20-30 تریس دیدم حتی برای کسانی که پینگ داحل بازیشون بین 50-70 بود و تریسشون این شکلی بود بنابر این حداقل در اینجا time out ها چیزی رو ثابت نمیکنن. اگه فرصت شد لینک تاپیکش رو پیدا میکنم تا ببینید نتیجه تریس بهترین پینگ ها چی بوده.
فعلا که تریس من وضعش خوبه . من این Starter Edition رو نتونستم از کسی بگیرم به عنوان هدیه . باید برم 6 تومن بدم بخرم . با اون بازی میکنم ببینم واقعا وضع چطوره .

یعنی همراه یا کسی که دنبالت میاد . دوست من میتونی از این دیکشنری های آنلاین یا یکی رو نصب کنی و استفاده کنی زحمتش کمتره تا بیای اینجا یه پست بدی بعد از مدتی یه نفر جواب بده :d

حیف که یه چشم نداری وگرنه جمله منو کامل میدیدی :d

گفتم آیتم ندیدی نه آخی :d

اوه تازه دیدم اونا یه سوراخ اضافه دارن
b-)

منم پس یه چشم کم دارم :d

آخرین ویرایش:
خوووب بچه ها
من حدودا 5 ساعت بازی کردم صبحا که عالیه latency م بالای 200 نمیره اما ظهرا دیگه... فقط میشه بازیو نگاه کرد اما وقتی با پر-وکسی کانکت میشم latency م میشه 450-500 و فقط 1 ثانیه delay دارم دیروز آخرای اکت 1 بودم که کارن گرافیکم پوکید!!
درایواش پریده نصبم نمشه دارم سماق میمکم فعلا !!!

سلام،

- خب، من بازی رو با بربر تا لول 23 آوردم. یک سری از مراحل Act II واقعا برای من جالب بود.
- موسیقی داخل بازی توی این مرحله به نظر من بهتر از مرحله 1 بازی بود.
- Enemy های Act II رو من از Act I بیشتر خوشم بود.
- Skill هایی که برای Barbar باز می کنه توی لول های بالاتر رو من اصلا خوشم نمی یاد.
- فکر کنم 1 ساعت دیگه بازی کنم Act II تموم میشه.
- نحوه Achivement های بازی برای من یکم عجیبه. من کل Dung های Act I رو کامل کردم. یعنی سوراخی نشده بود که نگشته باشم ولی در عین ناباوری کلی Dung دارم که Unexplorer مونده برام. خیلی برام عجیبه.

++++++++++++++
- بازی رو با Wtich Doctor شروع کردم. البته ایتم هایی که با بربر رفته بودم و حدس می زدم به درد کارکترهای دیگم بخوره همه رو نگه داشتم و الان همه توی Inventoryـشون دارن.
- یه نکته باحال توی Wtich یه Off Hand ـه که دستش می گیره. یه عروسک درب و داغونه که بهش نخ وصل کرده و از داخل شیکمه این عروسکه یه تیر رد شده. خیلی خیلی باحاله.

اهان ایناهاش. اینم لینک این Off Hand.

http://eu.battle.net/d3/en/item/wanga-doll

گشتم پیداش کردم. توی سایت بازی. فرض کنین اینو بگیره دستش این Witch و بعدش یه تکون بده اون. مخصوصا توی Dung های تاریک. طرف قیافش باحال میشه...

- بازی با Witch از بربر برای من خیلی خیلی خیلی قشنگتره. من بازی با Witch رو می پرستم. اگه کسی امتحان نکرده حتما امتحان کنه. تا الان لول 9 هستم با ویچ.
- عمرا توی درگیری های شلوغ کم بیاره. عمرا.
- اگه خب و منطقی Gear و Skill هاش بیاد بالا هیچ کس حریفش نمیشه.

+++++++++++++++++++++
- بازی با Demon Hunter رو هنوز جدی نرفتم براش. البته Item براش دارم.

+++++++++++++++++++++
- بازی با Monk رو هنوز حتی داخل هم نشدم. باید کم کم استارت بزنم.

خیلی عجله برای تموم کردن بازی رو ندارم. می خوام از بازی کردن لذت ببرم. کاری رو که الان دارم با دیابلو انجام می دم. خیلی خیلی از بازی تا اینجا راضیم. یعنی فکر کنم ارزش این همه انتظار رو داشت.

یاعلی...

آخرین ویرایش:
من جدیدا به سرور کانکت میشم ام resume game رو که میزنم رو لودینگ میمونه.10 مین هم منتظر بشم نمیره تو بازی . گند به زنن به این شانسه ما.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or