Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خوب منم تونستم چند ساعتی رو بازی کنم. متاسفانه یکی از بدی های بازی این هستش که چک پوینت میکنه و من نزدیک به یک ساعت پیش بودم و سرور Down شد و پرید بیرون و تمام زحمات به باد غرما رفت.

من الان پینگم سبز بود در کمال تعجب.دوستان این مشکلات حدود 80 درصد به مشکلات سرور های بلیزارد ربط داره و باید به زور هم که شده صبر کرد.احتمالا وضعیت بهتر خواهد شد
این سایت مزخرف هم که نه cd key هم رو میده نه پولم رو پس می ده.پشتیبان 24 ساعتش هم که جواب نمی ده.من هنوز نتونستم از ACT1 رو تموم کنم و دارم از عصبانیت به حد انفجار می رسم
من که 7-8 روز پیش با داد و بیداد بزور پولمو ازش پس گرفتم و رفتم از یه سایت دیگه با قیمت 129 هزارتومن گرفتم(خدا از هردوشون نگذره)
-------------
راستی یه سوال اگه وقت داشتید پاسخ بدید.
وقتی که بازی رو داریم روی Inferno مثلا تموم کنیم و کاراکتر هم لولش 60 باشه سطح آیتم هایی که دراپ میشن از اون بالاتر هم میره یا روی یه حد ثابت متوقف میشه؟

من که 7-8 روز پیش با داد و بیداد بزور پولمو ازش پس گرفتم و رفتم از یه سایت دیگه با قیمت 129 هزارتومن گرفتم(خدا از هردوشون نگذره)
-------------
راستی یه سوال اگه وقت داشتید پاسخ بدید.
وقتی که بازی رو داریم روی Inferno مثلا تموم کنیم و کاراکتر هم لولش 60 باشه سطح آیتم هایی که دراپ میشن از اون بالاتر هم میره یا روی یه حد ثابت متوقف میشه؟
همیشه ایتم ها در حدود سطح خودت دراپ میشن . تنها جاهایی که شانس داپ شدن آیتمهای با سطح خیلی بالاتر بیشتر میشه در باس فایت های قوی هستش .
خوب منم تونستم چند ساعتی رو بازی کنم. متاسفانه یکی از بدی های بازی این هستش که چک پوینت میکنه و من نزدیک به یک ساعت پیش بودم و سرور Down شد و پرید بیرون و تمام زحمات به باد غرما رفت.
بله این مشکل رو منم دارم . مثلا میتونست مثل اسکایرم و یا دراگون ایج و یا خیلی از بازی های دیگه بعد از باز شدن هر در بازی سیو میشد . بهتر بودش .

بهترین کار اینه که فقط صبح ها با خیال راحت بازی کنیم و بقیه روز با اعصابی راحت به بقیه کارها برسیم :d
والا اگه 24 ساعته بدون مشکل اجرا میشد که من کاملا از همه کارهام عقب میوفتادم ." الان دارم به خودم آرامش میدم :-s "
خب یه سوال بی ربط هم دارم . SC II HoS حدودا معلوم نیست کی میاد ؟ تا آخر 2012 میاد یا ... . قسم خوردم اگر نسخه کالکتور داشت این یکی رو دیگه کالکتور بگیرم :d من نمیدونم بلیزارد باید چه کار کنه که من دست از سرش وردارم =p~

آقا کوروش چطور trace میگیرن ؟ کجا و چگونه !
در run یا search ویندوز cmd رو پیدا کنید.
cmd رو باز کنید و این دستور رو تایپ کنید : tracert IP
بجای IP میتونید اسم سایت موردنظر رو بنویسید. اگه بخواهید براتون داخل فایل ذخیره کنه دستور به این صورته
tracert IP > C:\tracert.txt
بعد به ادرس بالا برید و فایل تکست رو با notepad باز کنید. مثال tracert 4.2.2.4 > C:\tracert.txt

امروز عصر یخورده شرایط بهتر شده. لگ هنوز وجود داره ولی دیسکانکت نمیشم.باید دید تا کی دوام میاره.

آخرین ویرایش:
در run یا search ویندوز cmd رو پیدا کنید.
cmd رو باز کنید و این دستور رو تایپ کنید : tracert IP
بجای IP میتونید اسم سایت موردنظر رو بنویسید. اگه بخواهید براتون داخل فایل ذخیره کنه دستور به این صورته
tracert IP > C:\tracert.txt
بعد به ادرس بالا برید و فایل تکست رو با notepad باز کنید. مثال tracert 4.2.2.4 > C:\tracert.txt

امروز عصر یخورده شرایط بهتر شده. لگ هنوز وجود داره ولی دیسکانکت نمیشم.باید دید تا کی دوام میاره.

یه تست برای Diablo 3 کردید میشه من هم انجام بدم چی بزنم ؟؟ باید خود بازی هم داشته باشم ؟؟

مانک کلا سیستم دفاعیش بر اساس منترهای محافظتی و Heal ئه و Dodge. به همه چی هم Dodge می‌ده. ولی وای به حال اون لحظه‌ای که تو Hell یکی از Stunها بخوره بهت.
به همه چی بخواد Dodge بده سیستم pvp بهم نمیریزه ؟85 dodge خیلی ـه.تازه نمیدونم حداقل Soft cap داره یا نه همینجوره میره بالا:دی
seconday stat دیگه هست که dodge شدن اتک/اسپل های خودتو کم کنه ؟مثلا من مقابل یه مانک قرار میگیرم.statـه x ـم زیاده احتمال dodge شدن اتک/اسپل هام کم میشه.همچین چیزی اگه نباشه چجوری بالانس میشه pvp ؟رسما اسپل نمیخوره دیگه.

یه تست برای Diablo 3 کردید میشه من هم انجام بدم چی بزنم ؟؟ باید خود بازی هم داشته باشم ؟؟

اون دستور رو با دو IP داخل تست من انجام بدید. نیازی به داشتن دیابلو نیست. البته چیز خاصی رو مشخص نمیکنه چون هدف از تست این بود که میخواستم پینگ رو با کسی که بازی میکنه مقایسه کنم ولی بهرحال شما هم اگر دوست داشتید میتونید تست بگیرید.

دوستان من یه کارکتر ساختم یه ساعتم بازی کردم کلی چیز پیدا کردم
اما حالا که دوباره لوگین کردم دوباره میگه هرو بساز عین اولین لوگین بازی! چرا این طوری شد ؟/:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or