Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
پس حتما مشکل از نت من هست چون صبح عالی بود بعدش که سرورها ریست کردن الان افتضاح!

اون وقت auction house شما الان فعال هست؟

auction house که کار نمیکنه الان بعد هنوزم سرور ها مشکل دارن از نت شما نیست بعد restart سرور ها ارور های جدیدی پیدا شده :d

من که راحت میتونم وصل شم , موندم ISP شما داره چیکار میکنه که همش میگین وصل نمیشه :|

همین الان :

عکس مال پریروز هست اشتباهی آپلود کردم این عکس جدید رو هم واسه آپ ارور میده . ولی تا منوی کاراکتر رفتم . یعنی کانکت شدم و وارد بازی شدم همین الان .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
ممنون میشم یکی از دوستان به من سایتی برای خرید بازی یا guest key بهم معرفی کنه ( ترجیحا الان خرید Guest Key بیشتر مد نظرم هست، ببینم چه جوریاست، سیستمم توانش رو داره یا نه و ... )
ممنون

الان داشتم بازی می کردم پینگ عالی بود سبز کامل بدون یکدونه حتی لگ.واقعا لذت بازی دو چندان میشه.البته امیدوارم همیشه وضعیت سرور ها همین قدر خوب باشه.بهترین کلاس هم به نظرم monk هست.عاشق کمبو هاش هستم

بلاخره بازی رو نصب کردم :d
اما نشد بازی کنم همش ارور میده از بازی میندازه آدم رو بیرون دوباره باید Log in کنم)x
پینگم هم رو قرمزه:((هی میزدم به اون یارو زامبی اول بازی اینگار نه انگار،فکرکنم یک 15min تاخیر داشت:-s

بلاخره بازی رو نصب کردم :d
اما نشد بازی کنم همش ارور میده از بازی میندازه آدم رو بیرون دوباره باید Log in کنم)x
پینگم هم رو قرمزه:((هی میزدم به اون یارو زامبی اول بازی اینگار نه انگار،فکرکنم یک 15min تاخیر داشت:-s
الان که مشکل بیشتر بچه ها حل شده . احتمالا مشکل از نت خودته .

آقا مثل اینکه این رستارت کردن سرور ها واقعا تاثیر داشته .
هنوز کسی هست که مشکل پینگ داشته باشه ؟
یه خبر هم از کرک بازی
هنوز کرک نشده :d

پس حتما چک کن ببین از نت خودت نیست . الان مثلا من تو ساعاتی که پینگ بیشتر زرد بود الان بیشتر سبزه . و تو ساعاتی که قبلا بیشتر قرمز بود الا بیشتر زرده .
بله بنظر فرمایش شما درست هست مشکل از نت من هست
خدا این صبانت لعنت کنه بشمار!

خب طرف مقابل باید تایید کنه . " البته فکر کنم ." شایدم چون زیاد معامله میکنی بلیزارد گفته شاید مغازه راه انداختی واسه همین این بخش رو بسته برات . البته اینا همش حدس و گمانهای منه :d!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or