Diablo III | Xbox 360

دوتا سوال دارم
تو بازي كومبو هم ميشه زد؟؟؟(نخندين بهم تاحالا بازي نكردم) من عشق شمشير بازيو تبر و از اينجور چيزام
سوال دوم 97% از رو هارد اجرا ميشه؟

دنیای بازی تو پرونده دیابلو 3 یه چیز خیلی جالب گفته بود. زیر یکی از عکس ها نوشته بود . دمو ها (تریلر های) بین مراحل 2 نوع هستند . پر خرج و پر خرج تر!
نهایت تا فردا یا 3شنبه تهیه اش میکنم و خودم رو باهاش خفه میکنم

خب من هم بازی رو گرفتم..
واقعا گرافیک خیلی خوبی داره ..من کلاس demon hunter رو انتخاب کردم..کلاس خیلی جالبیه!
تا GTA V با این و ریمن خودمو سرگرم می کنم.بعدش این دو می رن تو کمد به احترام GTA V!:d

منم بازی رو گرفتم فقط فقط میتونم بگم بعد از dark souls بهترین بازی عمرمه که واقا نمیتونم ولش کنم والبته ارزش بارها بارها بازی کردن داره. gta v هم که اخر این هفته دستمونه:d
v_ron_1280x720.jpg

آقا من رفتم یه تحقیقی در مورد کلاس ها کردم . نوشته بودن کژوال ها Barbarian انتخاب کنن بهتره و بعد از اون Monk خوب ـه سریعتره و ویزارد هم خوبـه ولی اکثرا گفتن demon hunter زیاد خوب نیست منم اونو انتخاب کرده بودم saveـام رو پاک کردم و از اول Monk رو انتخاب کردم :دی واقعا عالیه بازی .

این Reaper of Souls واسه کنسول میاد همزمان ؟

===

اینم کلاس ها بر حسب محبوبیت در Paragon Level

top_paragon.png

آخرین ویرایش:
من زیاد اهل نقش آفرینی های غربی نیستم....... الان یکی بگه با چه کلاسی شروع کنم .... ترجیه میدم هم melee attack داشته باشه بعلاوه چند تا جادو مثله fire و .... ....... بازی همچین کلاسی داره؟؟؟

من زیاد اهل نقش آفرینی های غربی نیستم....... الان یکی بگه با چه کلاسی شروع کنم .... ترجیه میدم هم melee attack داشته باشه بعلاوه چند تا جادو مثله fire و .... ....... بازی همچین کلاسی داره؟؟؟
اگه میخوای به صورت اکشن بازیرو انجام بدی و زیادم اهل نقش آفرینی نیستی همون کلاس بربر بهترین انتخابه

شلوغش نکنید :d ما هنوز تو کفیم :d
یکی که بازی کرده
داخل بازی همراه هم داریم؟! ( قبلا شنیده بودم میشه یه همراه انتخاب کرد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or