titan13
کاربر سایت
از لیست اچیومنت هاش معلومه کهینی این دیابلو قشنگ بخش کمپین داستانی داره ؟ بابا ایول زمانبتدی فوق العادست تا اومدن GTA یه حال اساسی میکنیم![]()
"بخش کمپین داستانی" خیلی خوب و مفصلی داره.
از لیست اچیومنت هاش معلومه کهینی این دیابلو قشنگ بخش کمپین داستانی داره ؟ بابا ایول زمانبتدی فوق العادست تا اومدن GTA یه حال اساسی میکنیم![]()
:d
:dدوستان این بازی کوآپ آفلاین داستانی ام داره؟
خوب اینطوری ک من متوجه شدم این کلاس تقریبا مثله warlock Affliction میمونه و باید با اسپل هایی damage over time) dot) ب تارگرت ضربه بزنی خوب این کلاس اگه اینطوری ک فکر میکنم باشه مخصوصه خودمهکارکتر این نژاد پیر و فرسوده است،او نمی تواند وسط میدان برود و سر اشخاص را با چکش له کند اما او حقه ها را می داند.در صورت دشمنان گرد می پاشد تا دیگر به خوبی نبینند،کنترل ذهن آنها را در دست می گیرد و آنها را به جان همدیگر می اندازد،قابلیت احضار دسته ای زامبی دارد و ترس و بیماری ایجاد می کند.یکی از مهارت های این کلاس بمب آتشین است که حرکتی قوسی شکل داشته و به دشمنانی که پشت موانع هستند نیز آسیب وارد می کند.
این کلاس هم ک اینطور ک از اسپل هاش معلومه ترکیبی از mage arcane / fire / frost هستکلاس Wizard در بلیزکن 2008 معرفی شد.این کلاس مجهز به انواع و اقسام جادوهاست.بر خلاف دو کلاس قبلی،کلاس Wizard تنها در حالت مؤنث قابل بازیست.ویژگی ظاهری Wizard ردای بلند او و گوی بلورینی است که در دست چپ خود دارد.از جمله جادوهای Wizard می توان به Magic Missile , Teleport , Ray Frost , Mirror Image , Electrocute و Blizzard اشاره کرد.