Diablo III | Xbox 360

مطالب صفحه ی قبل رو درباره کلس ها خوندم یه ذره کمک کرد . . .
ولی همچنان استرس دارم با کدوم کلس بازی کنم :-s:d

اپدیت :d :
مگر میشه کسی Dragon Age بازی کرده باشه اون وقت تو RPG های دیگه جادوگر بر نداره؟!:-"
پس Wizard بر می دارم ، فقط باید یه همراه به عنوان تانک کلیشه ای انتخاب کنم تا از جلو حواس دشمن ها رو پرت کنه ;;):d

آخرین ویرایش:
از دوستانی که بازی را شروع کردن یک سوال داشتم -
آیا امکان داره دونفر از یک کنسول با یک نفر از کنسول دیگر یعنی در مجموع سه نفری به شبکه لایو وصل بشند و بازی کنند؟!

کسی پاسخ نداد خودم بگم شاید یکسری دنبال جواب این سوال باشند:
123.png

Last edited by a moderator:
آقا فقط در یک کلام

فوق العادست... فریم بازی خیلی قابل قبوله... گیم پلی هم که شبیه PC... فقط مشکل من این بود که اون همه skill و امکانات رو چطور میشه با دسته بازی کرد، که این هم حل شده هست و به صورت عالی همه چیز رو اوکی کردن

به نظر من اونای که این بازی رو میکنن بیشتر از ۱ بار میرن تا اخرش ؟
من میگم با تمام کلاس هاش بازی کنید حالو عالم خودشو داره
من تپ بازی ترچلایت همین کارو کردم

کارکتر این نژاد پیر و فرسوده است،او نمی تواند وسط میدان برود و سر اشخاص را با چکش له کند اما او حقه ها را می داند.در صورت دشمنان گرد می پاشد تا دیگر به خوبی نبینند،کنترل ذهن آنها را در دست می گیرد و آنها را به جان همدیگر می اندازد،قابلیت احضار دسته ای زامبی دارد و ترس و بیماری ایجاد می کند.یکی از مهارت های این کلاس بمب آتشین است که حرکتی قوسی شکل داشته و به دشمنانی که پشت موانع هستند نیز آسیب وارد می کند.
خوب اینطوری ک من متوجه شدم این کلاس تقریبا مثله warlock Affliction میمونه و باید با اسپل هایی damage over time) dot) ب تارگرت ضربه بزنی خوب این کلاس اگه اینطوری ک فکر میکنم باشه مخصوصه خودمه
کلاس Wizard در بلیزکن 2008 معرفی شد.این کلاس مجهز به انواع و اقسام جادوهاست.بر خلاف دو کلاس قبلی،کلاس Wizard تنها در حالت مؤنث قابل بازیست.ویژگی ظاهری Wizard ردای بلند او و گوی بلورینی است که در دست چپ خود دارد.از جمله جادوهای Wizard می توان به Magic Missile , Teleport , Ray Frost , Mirror Image , Electrocute و Blizzard اشاره کرد.
این کلاس هم ک اینطور ک از اسپل هاش معلومه ترکیبی از mage arcane / fire / frost هست

خوب بین این دوتا همون Witch doctor برای من بهتره

===
ی سوال این همه ی کلاس هایی بازی هست؟ یعنی هیلر نداره ؟ یا مثلا کلاسی نیست ک فقط تارگت(چه دوست چ دشمن) رو دیسپل کنه؟

آخرین ویرایش:
کلا بازی رو میتونید به این روش ها برید :

co op افلاین تا 4 نفر
سیستم لینک تا 4 نفر

انلاین مولتی 1 تا 4 نفر
انلاین co op تا 4 نفر

کلا فرقی بین انلاین و افلاین نیست از نظر تعداد میشه همه جوره بازی کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or