Diablo III | Xbox 360

سریعترین کلاس تو بازی کدومه ؟ :-/
البته با جادو نباشه ، یک چیزی تو مایه های رایدن باشه :-" :دی
احتمالا Monk هست هنوز خودم بازی نکردم از روی توضیحات میگم و تجربه هایی ک تو wow‌ داشتم
تازه این کلاس باید از جادوگر هم سریعتر باشه چون دیگه نیازی ب کست کردن نداره

- - -ویرایش - - -

کلا بازی رو میتونید به این روش ها برید :

co op افلاین تا 4 نفر
سیستم لینک تا 4 نفر

انلاین مولتی 1 تا 4 نفر
انلاین co op تا 4 نفر

کلا فرقی بین انلاین و افلاین نیست از نظر تعداد میشه همه جوره بازی کرد.
یعنی الان من بدبخت ک کسی نیست ک باهاش بازی کنم چی میشه یعنی من تنها تمامه کوئست هارو برم؟

احتمالا Monk هست هنوز خودم بازی نکردم از روی توضیحات میگم و تجربه هایی ک تو wow‌ داشتم

- - -ویرایش - - -

یعنی الان من بدبخت ک کسی نیست ک باهاش بازی کنم چی میشه یعنی من تنها تمامه کوئست هارو برم؟

من هم دنبال یکی می گردم آنلاین باهاش بازی کنم فقط باید صبر کنید تا بازی بدستم برسه در حال دانلود است.اجالتا من شما را Add کنم.

- - -ویرایش - - -

http://forum.bazicenter.com/thread79878/

من هم دنبال یکی می گردم آنلاین باهاش بازی کنم فقط باید صبر کنید تا بازی بدستم برسه در حال دانلود است.اجالتا من شما را Add کنم.
باعثه افتخاره ولی متاسفانه من درحال حاضر گلد نیستم

- - -ویرایش - - -

منظوره بنده سینگل پلیر بود میخواستم بدونم خوده بازی چندتا کرکتر رو قرار میده یا نه ک دیدم نه باید تنها تمومش کنم البته شایدم گلد تهیه کنم
بازم ممنون

بازی رو انجام دادم و واقعا عالیه ! خودم کلاس Monk رو برداشتم ، یک کلاس که سرعتش بسیار بالاست و شباهت هایی هم به نینجا داره.
گرافیک بازی در دمو ها و فیلم هایی که در بین بازی نشون میده واقعا عالیه البته سینمایی هستن.خودم با دوربین بازی و کلا اینگونه سبک مشکل دارم اما با انجام این بازی نظرم عوض شد .
کنترل شخصیت ، ضربه زدن ، استفاده از Quest ها هم بسیار راحته و هیچ مشکلی نداره.بازیه بسیار بسیار وسیعیه و بسیار وفتتون رو میگیره :دی اگر وقت بازی ندارید ...
بسیار لذت بردم از بازی و پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید.
با این گیم پلی که من دیدم این بازی زیادی شما رو سرگرم میکنه و GTA V رو هم رد میکنه میره تا مدارس :-"

کسانی که Torchlight رو از لایو گرفته باشن بازی کرده باشن میفهمن Diablo چه لذتی داره . Torchlight قطره بود این Diablo دریاست . جونم تــعــبــیــر :d

بازی رو انجام دادم و واقعا عالیه ! خودم کلاس Monk رو برداشتم ، یک کلاس که سرعتش بسیار بالاست و شباهت هایی هم به نینجا داره.
گرافیک بازی در دمو ها و فیلم هایی که در بین بازی نشون میده واقعا عالیه البته سینمایی هستن.خودم با دوربین بازی و کلا اینگونه سبک مشکل دارم اما با انجام این بازی نظرم عوض شد .
کنترل شخصیت ، ضربه زدن ، استفاده از Quest ها هم بسیار راحته و هیچ مشکلی نداره.بازیه بسیار بسیار وسیعیه و بسیار وفتتون رو میگیره :دی اگر وقت بازی ندارید ...
بسیار لذت بردم از بازی و پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید.
با این گیم پلی که من دیدم این بازی زیادی شما رو سرگرم میکنه و GTA V رو هم رد میکنه میره تا مدارس :-"
خیلی خوشحالم که به طرفدارای دیابلو روز به روز افزوده میشه.
خیلی ناراحتم از این که یکی از بزرگترین بازی های تاریخ تو ایران اینقدر مورد بی مهری قرار میگیره. و با این که بازی منتشر شده ولی باز هم تعداد صفحاتش دو رقمی نشده
فقط این رو میتونم بگم که من بیشتر از GTA منتظر این بازی بودم
اینم متای بازی تا امروز

[TABLE="width: 573"]
[TR]
[TD]X360[/TD]
[TD]Diablo III
Blizzard Entertainment, 2013[/TD]
[TD]90.83%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

خیلی ناراحتم از این که یکی از بزرگترین بازی های تاریخ تو ایران اینقدر مورد بی مهری قرار میگیره. و با این که بازی منتشر شده ولی باز هم تعداد صفحاتش دو رقمی نشده
اینم متای بازی تا امروز

[TR]
[TD]X360[/TD]
[TD]Diablo III
[TD]90.83%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
کی گفته تو ایران این بازی کم طرفدار داره؟ اکثرا تو ایران با اینکه هزینه ی زیادی داره این بازیو روی pc بازی میکنن و اندازه ی wow براش پول خرج میکنن خوب این طبیعیه ک وقتی این بازی تاحالا برای xbox منتشر نشده کسی هم زیاد نمیشناستش و نباید انتضار داشته باشیم از gta بیشتر طرفدار داشته باشه
درکل بازیی رو ک بلیز میسازه شاهکاره منم وقتی بدستم برسه حتما گلد میخرم میرم تو لایو بیخیال wow میشم :>

بازی فوق العاده دراومده رو کنسول کنترلر بازی خیلی راحته و کامل با دسته فیکس شده و خوب تنها نگرانی من در مورد بازی همین بود چون خود بازی انقدر کیفیتش بالاست که دیگه هیچ ایرادی نشه ازش گرفت افت فریمم تا اینجا نداشته و فوق العاده روون اجرا شده طراحی هنری بازیم واقعا چشم نوازه گیم پلی بازیم وحشتناک سرگرم کنندست یعنی یه لحظه ام نمیشه رهاش کرد کلا عرضه ی این شاهکار بلیزاد رو کنسولا واقعا نعمتیه و همه باید تجربش کنن حتی اگه طرفدار این سبکم نباشی انقدر بازی ساده و روون همه چیرو تو اختیارت میذاره و آموزش میده که به شدت بهش علاقه مند میشی واقعا لذت بردم از این شاهکار اعتیاد آوره بلیزارد

اینم متای بازی تا امروز

[TR]
[TD]X360[/TD]
[TD]Diablo III
[TD]90.83%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
خیلی از بچه ها مثل من صبر میکنن بازی به صورت رسمی منتشر بشه بعد میرن سراغش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند