Diablo III | Xbox 360

دوستان ي سوالي داشتم بازي دقيقه چطوريه مثلا اين Barbarian ميري طرف دشمن مثلا دكمه ابي رو ميزني به طرف شمشير ميزنه؟يا اينكه بهش دستور ميدي برو طرفو بزن خودش ميره ميزنه؟؟
گيمپليش شبيه Dungeon Hunter اندرويده؟؟؟

این طوری فایده نداره :d همه تو کف کلس موندن :d

"یه نفر باید پیش مرگ شه " ;;):d

کسی می تونه این کارو انجام بده ، زودتر انجام بده . جلوشو نمی گیرم:-":d
چی کار کنه؟!
همه ی کلس ها رو یه تست کوچیک کنه بیاد برای همه توضیح بده ، ثواب داره :d
شاید خودم بازی رو گرفتم 90% اگر حسش بود همه ی کلس ها رو یه امتحان می کنم در حد همون یه توضیح کوتاه میدم!! :d

خودم یکم برای کلاس ها تحقیق کردم و اکثرا هم گفته بودن که Barbarian برای شروع خوبه ! حداقل بعدا از تموم کردن بازی سراغ کلاس های دیگه برید.
Wizard هم یه عده گفته بودن که بد نیست ! :-"
خودم از جادوگر خوشم نمیاد.:دی

دوستان اين ديسك ديابلو رو كه ميذارم رو ديسك صفحه سياه ميشه در صورتي كه تمام بازيهاي ديگه و اخير مثه اسپلينتر سل و ريمن رو خوب اجرا مي كنه
چرا؟؟؟؟؟نكنه مربوط به اپديت يكي دو روز پيش كه كردم باشه(همون كه واحد پولي رو تغيير داد)؟؟؟؟؟:(

.

دوستان اين ديسك ديابلو رو كه ميذارم رو ديسك صفحه سياه ميشه در صورتي كه تمام بازيهاي ديگه و اخير مثه اسپلينتر سل و ريمن رو خوب اجرا مي كنه
چرا؟؟؟؟؟نكنه مربوط به اپديت يكي دو روز پيش كه كردم باشه(همون كه واحد پولي رو تغيير داد)؟؟؟؟؟:(

.

نه اصلا ربطی نداره مشکل از دیسکه یه بار ایمج بگیر با پی سی ببین 100% میشه یا نه.

دوستان ي سوالي داشتم بازي دقيقه چطوريه مثلا اين Barbarian ميري طرف دشمن مثلا دكمه ابي رو ميزني به طرف شمشير ميزنه؟يا اينكه بهش دستور ميدي برو طرفو بزن خودش ميره ميزنه؟؟
گيمپليش شبيه Dungeon Hunter اندرويده؟؟؟
بازی نقش افریتنی نوبتی نیست که دستور بدی و بعد طرف بره خودش بزنه
هرموقع دگمه رو زدی همون موقع عمل میکنه. Real timeـه

جدا از کارو زندگی منو انداخته بازی شاهکاره شاهکار یعنی هیچ بازی اینقدر تو این نسل برام اندازه ی این اعتیاد آور نبوده سیستم لوت بازی واقعا بینقصه انقدر همه چی تو بازی خوبه که هیچ چیزی نمیتونه باعث آزار گیمر بشه و اونو از بازی زده کنه طرفدار هر سبکی که باشی باید دیابلو رو بازی کنی

آخرین ویرایش:
یعنی من بازی رو از ساعت 8 شب تا الان که ساعت 12:30 باشه بازی کردم اینقدر بازی فوقه خفنه دلم نمیخواست پاشم اما ترسیدم کنسول بپوکه

بعنی بازی از شاهکار هم یک چیزی فراتره یعنی بازی به کل بازی هایی که تو تابستون میاد بجز GTA V میارزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or