Diablo 3 قاتل جوان تایوانی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ke$ha

کاربر سایت
رسانه های محلی تایوان: جوانی پس از 40 ساعت بازی کردن Diablo III جان خود را از دست داد.

diablo-iii-logo450.gif

این جوان 18 ساله که تنها نام خانوادگی او شناسایی شده است (Chuang), در یکی از شهر های جنوبی تایوان در یک کافی نت, اتاقی خصوصی در تاریخ 13 جولای برای مدت دو روز
رزرو میکند. جالب اینکه این شخص در این دو روز فقط بازی میکند و لب به چیزی نمی زند.

بر اساس این گزارش: صبح روز 15 جولای یکی از کارکنان کافی نت وارد اتاق او می شود و می بیند چوانگ بر روی میزش افتاده است, آن شخص چوانگ را بیدار می کند و چوانگ چند لحظه
می ایستد و ناگهان بر روی زمین می افتد.

کارکنان کافی نت چوانگ را به بیمارستان می برند اما او پس از ورود به بیمارستان جان خود را از دست می دهد.

پلیس برای فهمیدن علت مرگ این شخص در حال بررسی و کالبد شکافی است. پزشکان بر این باورند نشستن طولانی در برابر مانیتور مشکلات قلبی و عروقی برای چوانگ به وجود آورده
است.

جوان ناکام در این دو روز مشغول به بازی کردن عنوان بزرگ Activision Blizzard یعنی Diablo III بوده است.

منبع

مستراح نمیرفت؟؟حتما با معد خالی اومده بود!!
من هر وقت زیاد میشینم پای بازی شکمم منو میکشه سر یخچال و از بالا هر چی هست و میخورم تا پایین ولی باید بگم طرف اراده خیلی قوی داره اینم چندمین شهید در راه گیم هستش
گمان نکنید کسانی که در راه گیم به شهادت رسیدند واقعا مردندند:dبلکه زنده هستند و در دنیای گیمشان دنبال روزی میگردند

ملت این خبرا رو میشنوند ، که گیمر و گیم رو درک نمیکنند و نسبت بهش بیگانه اند !!!

چرا هر خبري در مورد مرگ و مير يه گيمر مياد طرف pc باز بوده؟:d
چرا هيچ خبري در مورد مرگ و مير كنسول بازا نمياد:|
نتيجه گيري رو ميسپارم به دوستان;)

پاستوریزه تر از این حرفان داداش:))

خواهشا تو تاپیک مرده جنگ کنسول و pc راه نندازین. شگون نداره !:d

با این دیگه کیه ما میشینیم 48 ساعت بازی می کنیم ککمون هم نمی گزه تازه روی حالت Short :d :d
کلا این چلمنگه :d

تایوانی کدومه یه هموطنتون یه ساعت پیش نزدیک بود از دست بره ! :دی
سر باس فایتِ دارک سولز :( یه میلی متر از جونش مونده بود زد منو کشت منم زدم تو سر خودم هنوز سر درد دارم :دی

افراط و زیادی روی تو هر کاری عاقبت خوبی نداره...

خودمم زیاده روی میکنم ولی نه تا این حد..

يادمه متال گير4 بازی می كردم موقع نصب قبل از هر act پيغام در مورد سلامتی می داد و می نوشت به محض اينكه خسته شديد و احساس ناراحتی كرديد بازی رو ول كنيد! واقعا جای تاسف داره يه عده از روی اعتياد بازی می كنند...
اصلا تو عمرم اينطوری بازی نكردم، آخه می خوای داستان ديابلو رو بفهمی يه بار تمومش كن بره، ديگه اين كارا چيه؟

والا ديابلو بازيه جذابى هست ولى نه تا اين حد. اخه جون به اين عزيزى. من خودم به شخصه عمرا بيشتر از 2 ساعت ببازى نميکنم.

من درکش می کنم دیابلو اعتیاد اوری وحشتناکی داره!
دیروز ساعت 12 شب گفتم نیم ساعت بازی کنم بعد بخوابم نشستم سر برگردونم دیدم صبح شده!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or