Diablo 3 قاتل جوان تایوانی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ke$ha

کاربر سایت
رسانه های محلی تایوان: جوانی پس از 40 ساعت بازی کردن Diablo III جان خود را از دست داد.

diablo-iii-logo450.gif

این جوان 18 ساله که تنها نام خانوادگی او شناسایی شده است (Chuang), در یکی از شهر های جنوبی تایوان در یک کافی نت, اتاقی خصوصی در تاریخ 13 جولای برای مدت دو روز
رزرو میکند. جالب اینکه این شخص در این دو روز فقط بازی میکند و لب به چیزی نمی زند.

بر اساس این گزارش: صبح روز 15 جولای یکی از کارکنان کافی نت وارد اتاق او می شود و می بیند چوانگ بر روی میزش افتاده است, آن شخص چوانگ را بیدار می کند و چوانگ چند لحظه
می ایستد و ناگهان بر روی زمین می افتد.

کارکنان کافی نت چوانگ را به بیمارستان می برند اما او پس از ورود به بیمارستان جان خود را از دست می دهد.

پلیس برای فهمیدن علت مرگ این شخص در حال بررسی و کالبد شکافی است. پزشکان بر این باورند نشستن طولانی در برابر مانیتور مشکلات قلبی و عروقی برای چوانگ به وجود آورده
است.

جوان ناکام در این دو روز مشغول به بازی کردن عنوان بزرگ Activision Blizzard یعنی Diablo III بوده است.

منبع

من کلا گیمری که هیچی وسط بازی نمیخوره درک نمیکنم :|:d

من کلا گیمری که وسط بازی چیزی بخوره درک نمی کنم:d

نه شما اشتباه میکنی وقتی هیجان میره بالا ادم دلش غذا میخواد
yahoo_4.gif
چه سر فیلم چه بازی
اوهوم خیلیا این طورین هیجان زده و مضطرب که میشن می خورن دوستامم بعد امتحانا(مخصوصا اگه خراب کنن یا بترکونن) مثل چی می خورن منم با تعجب نگاشون می کنم.چون خودم اشتهام کور میشه بعد امتحان.

آخرین ویرایش:
من کلا گیمری که وسط بازی چیزی بخوره درک نمی کنم:d
نه شما اشتباه میکنی وقتی هیجان میره بالا ادم دلش غذا میخواد:dچه سر فیلم چه بازی
مثلا سر فصل 4 فرار از زندان سینی سینی پوست تخمه از اطاقم میرفت بیرون:xیادش بخیر

خدا رحمتش کنه...
کسی که میخواد اینجوری بازی کنه یه ظرف چیپس و پفک و خوراکی کنار دستش میزاره راحت عشق میکنه دیگه...
لذتش هم بیشتره تازه

همون ما پول پک Collector دیابلو 3 بدیم بعد چند لحظه از دنیا میریم دیگه به بازی کردنش نمیرسیم!

عقل هم خوب چیزیه که خب بعضی از عزیزان فاقد اون هستند. دیگه نه ربطی به خدا داره نه پیغمبرش نه Acti نه Blizzard نه Diablo یه عده خلاص العقل هستن.

اگر بعضی ها یادشون بیاد موقع انتشار DOOM هم یک نفر جانش رو پشت میز از دست داد البته اون جا هم بحث بحث
همین 48 ساعت بود و کشتن غول آخر بازی ! که در کل من این موضوع رو اینقدر قدرتمند نمی بینم البته
معتادی به چیزهای مختلف از جمله این بازی های معتادکننده وجود داره ولی نه 48 هست یک تنه و به قیمت جان...!

نشسته 40 ساعت یه کله بازی کرده خوب معلوم دیگه چی میشه!

چرا هر خبري در مورد مرگ و مير يه گيمر مياد طرف pc باز بوده؟:d
چرا هيچ خبري در مورد مرگ و مير كنسول بازا نمياد:|
نتيجه گيري رو ميسپارم به دوستان;)

اگه حداقل واسه نماز پا میشد اینجوری به K i -R نمیرفت

گیمری که نماز نخونه گیمر نیس

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or