Diablo 3 قاتل جوان تایوانی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ke$ha

کاربر سایت
رسانه های محلی تایوان: جوانی پس از 40 ساعت بازی کردن Diablo III جان خود را از دست داد.

diablo-iii-logo450.gif

این جوان 18 ساله که تنها نام خانوادگی او شناسایی شده است (Chuang), در یکی از شهر های جنوبی تایوان در یک کافی نت, اتاقی خصوصی در تاریخ 13 جولای برای مدت دو روز
رزرو میکند. جالب اینکه این شخص در این دو روز فقط بازی میکند و لب به چیزی نمی زند.

بر اساس این گزارش: صبح روز 15 جولای یکی از کارکنان کافی نت وارد اتاق او می شود و می بیند چوانگ بر روی میزش افتاده است, آن شخص چوانگ را بیدار می کند و چوانگ چند لحظه
می ایستد و ناگهان بر روی زمین می افتد.

کارکنان کافی نت چوانگ را به بیمارستان می برند اما او پس از ورود به بیمارستان جان خود را از دست می دهد.

پلیس برای فهمیدن علت مرگ این شخص در حال بررسی و کالبد شکافی است. پزشکان بر این باورند نشستن طولانی در برابر مانیتور مشکلات قلبی و عروقی برای چوانگ به وجود آورده
است.

جوان ناکام در این دو روز مشغول به بازی کردن عنوان بزرگ Activision Blizzard یعنی Diablo III بوده است.

منبع

بیشترین مدتی که بازی کردم 3 ساعت بوده اونم فورزا 4
و فیفا 12
یه سری واقعا دیوونه اند ها
40 ساعت هیچی نخوری؟:-o

منظر از هاردکر جماعت : بازی رو باز گذاشتن و رفتن خوابیدن که بگه منم آره. :biggrin1:، کل عمر گیمریش رو با یه 1 گیم گذروندن :biggrin1:، چه قدر هاردکور هست این بشر واقعا :biggrin1:

احسنت کاوه .. و خداوند شما رو رستگار کند که روزی برسد یه Kicking مشتی به این Aryanth بزنی ! ... به به !

به این می گن یک فن واقعی !

به این شخص یه چیزی می گن که باعث بن دایم میشه و بهتره نگیم:d

بیشترین ساعتی که من بازی کردم، Batman Arkham Asylum بوده. ماه رمضون 3 سال پیش از ساعت 4 صبح تا 11 صبح نشستم بازی کردم و 1000 کردم بازیش رو:d البته سحری به اندازه 3 روز خورده بودم:d

فک کنم رکوردم تو مایه های 30-35 ساعت باشه.
فقط هم Cod 4 و Dota بازی میکردم.البته ماله دوران جاهلیت بود.الان دیگه بالا 20 نمیره هر کاری میکنم.فک کنم از بازی زده شدم :-/

این مال بازی کردن زیاد نیست ! احتمالا قبلا یا مشکل قلبی عروقی داشته یا کم خون بوده ! به احتمال خیلی زیاد کم خون بوده !
چند وقت پیش هم یکی از ترم بالایی های ما از درس خوندن زیاد مرد ، 40 ساعت داشته درس می خونده :|

من آدمیم که شکمم خالی باشه مخمم کار نمیکنه! :دی
واقعا نمیتونم درک کنم کسایی که بالای 5-6 ساعت یه گیم رو باز می کنند چطور طاقت میارن؟!
من اگه گرسنه هم نشم از فرط خستگی میخوابم ...
یادم میاد سر بازی دارکسایدرز اون آخراش که دیگه معماها و پازلهاش مخ تیلید کن شده بود سه ساعت پشت سر هم نشستم بازی کردم ولی واقعا بعدش مثل مرده افتادم روز زمین و 4-5 ساعتی خوابیدم!

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 PM ارسال شده بود ----------

این مال بازی کردن زیاد نیست ! احتمالا قبلا یا مشکل قلبی عروقی داشته یا کم خون بوده ! به احتمال خیلی زیاد کم خون بوده !
چند وقت پیش هم یکی از ترم بالایی های ما از درس خوندن زیاد مرد ، 40 ساعت داشته درس می خونده :|
اینجا میشه که به این نتیجه میرسیم که در هر کاری زیاده روی خریت محضه! :دی
فک کنم رکوردم تو مایه های 30-35 ساعت باشه.
فقط هم Cod 4 و Dota بازی میکردم.البته ماله دوران جاهلیت بود.الان دیگه بالا 20 نمیره هر کاری میکنم.فک کنم از بازی زده شدم :-/
بمیرم الهی ... :-s از بازی زده شدی ...! :-o

کسایی که تجربه-ی بازی کردن تو ساعتهای زیاد رو دارن میدنن بعد از اینکه از پای بازی پا میشن په حس گندی دارن !
من با پسر خالم یکبار از ساعت 6 بعد از شهر تا 10 صبح فرداش یک سره فیفا بازی کردیم حدودا 15 ساعت و خورده-ای .
اولا اینکه بعدش عمرا بتونید درست بخوابید ! ما که اومدیم بخوابیم بجای ایمنکه چشمامون رو ببندیم همه جا تاریک شه همه جا سبز بود ! LOL !
دوم اینکه نمیتونید درست راه برید سرگیجه-ی خیلی شدیدی میگیرین ! و سردرد و این چیزا هم دقیقا بعد از یکروز شروع میشه ! بشخصه دیگه بیشتر از 6-7 ساعت پشت هم بازی نمیکنم !
حالا این پسر 9 ساعت و یکروز بیشتر از من بازی کرده !

واقعا گیمرها همه به یه مشاور نیاز دارن که برنامه ریزی کنه براشون وگرنه با اینجور حوادث مواجه می شن .

من تو تابستون 2 سال پیش خانواده رفتم مسافرت من موندمو 360 اونم آنلاین:d نشستم بکُش 23 ساعت مداوم mw2 زدم وقتی بلند شدم نمی تونستم راه برم معدم چسبیده بود به کمرم سرگیجه گرفته بودم بدجور چشامم بدجوری می سوخت وشده بود گلوله خون کلا یه وضعی بود نزدیک به گور :dاز اون به بعد نهایتا 8 ساعت پا دستگاه نشستم و جالبه خط اینترنت رو مستقیم کرده بودم تلفن قطع بود همه نگران شده بودن :d نکنه من مردم .

تشيح جنازش كيه ؟؟؟
به نظر من اين يارو مشكل داره
يا بقيه دوروغ ميكن
مكه نكفتن كه انسان تا يك ماه بدون ابو غدا دووم مياره ؟؟؟؟
اينكه تا دو روز دووم اورد

تا حالا اتوبوس سوار شدین دیگه؟ وقتی 2 ساعت تو اتوبوس با تحرک کم میشینید، خون تو پاهاتون جمع میشه و تا یه چند دقیقه ای پاتون در داره. این یارو اون همه ساعت بدون تحرک بوده و قطعا تمام مفاصلش دچار این حالات شدن. قلب برای اینکه خون رو پمپاژ کنه مجبور میشه که در هر ضربه فشار بیشتری رو وارد کنه و همین مسئله در طولانی مدت باعث مرگ طرف شده. کم آبی بدن، از کار افتادن روده، معده و کلیه هم کلی مشکل ایجاد می کنه. به احتمال زیاد کبدش هم از کار افتاده چون دیگه قندی توش نبوده که برای به دست آوردن انرژی بشه مصرف کرد. خستگی چشم، مغز و ..... به کنار. من یه بار 24 ساعت نخوابیدم تمام سیستم بدنم به هم ریخته بود چه برسه تو این مدت چنین فشاری هم بهم وارد می شده.

مكه نكفتن كه انسان تا يك ماه بدون ابو غدا دووم مياره ؟؟؟؟
در شرایط خاص بله!

داود مطمئنی معدت کم کار نیست ؟!:d
:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or