Diablo 3 قاتل جوان تایوانی

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ke$ha

کاربر سایت
رسانه های محلی تایوان: جوانی پس از 40 ساعت بازی کردن Diablo III جان خود را از دست داد.

diablo-iii-logo450.gif

این جوان 18 ساله که تنها نام خانوادگی او شناسایی شده است (Chuang), در یکی از شهر های جنوبی تایوان در یک کافی نت, اتاقی خصوصی در تاریخ 13 جولای برای مدت دو روز
رزرو میکند. جالب اینکه این شخص در این دو روز فقط بازی میکند و لب به چیزی نمی زند.

بر اساس این گزارش: صبح روز 15 جولای یکی از کارکنان کافی نت وارد اتاق او می شود و می بیند چوانگ بر روی میزش افتاده است, آن شخص چوانگ را بیدار می کند و چوانگ چند لحظه
می ایستد و ناگهان بر روی زمین می افتد.

کارکنان کافی نت چوانگ را به بیمارستان می برند اما او پس از ورود به بیمارستان جان خود را از دست می دهد.

پلیس برای فهمیدن علت مرگ این شخص در حال بررسی و کالبد شکافی است. پزشکان بر این باورند نشستن طولانی در برابر مانیتور مشکلات قلبی و عروقی برای چوانگ به وجود آورده
است.

جوان ناکام در این دو روز مشغول به بازی کردن عنوان بزرگ Activision Blizzard یعنی Diablo III بوده است.

منبع

زودتر یه امولاتوره سالم بدید بیرون ما هم بریم پیش داشمون چانگ
ای diablo ازاده آماده ایم آماده :crying1:

اولا خاك توو سر بي صاحبش كنن
دوومن ادم بي صاحب به اين ميكن
سوم هر كسي مي خواد خود كشي كنه بره ديابلو 3 بازي كنه

من قدیما تو مجله دانشمند میخوندم که نشستن بیشتر از 3 ساعت در روز خطر سکته و حمله رو تا 50 درصد افزایش میده . من خودم فقط 3 ساعت پای آنلاین بتل 3 هستم بقیه چیزا ( سینگل پلیر و ... ) بماند :d.

کلا امثال دیابلو و وارکرفت زیاد شهید میدن ولی حتما سیستم توالتش هم یجوری بوده که نخواسته از جاش بلند شه.

ولی دوستان به این مسئله توجه کنید به دور از شوخی این یک زنگه خطری هست برایه ما گیمرها . هر از چند گاهی یک C4 بردارید برید یکجارو بترکونید تا فعالیت بدنی تون زیاد تر بشه .

من دوست دارم بگم تقصير خودشه ولي خوب پشت سر مرده هم نميشه حرف زد پس فقط خدا رحمتش كنه;)

من قدیما تو مجله دانشمند میخوندم که نشستن بیشتر از 3 ساعت در روز خطر سکته و حمله رو تا 50 درصد افزایش میده . من خودم فقط 3 ساعت پای آنلاین بتل 3 هستم بقیه چیزا ( سینگل پلیر و ... ) بماند :d.

کلا امثال دیابلو و وارکرفت زیاد شهید میدن ولی حتما سیستم توالتش هم یجوری بوده که نخواسته از جاش بلند شه.

ولی دوستان به این مسئله توجه کنید به دور از شوخی این یک زنگه خطری هست برایه ما گیمرها . هر از چند گاهی یک C4 بردارید برید یکجارو بترکونید تا فعالیت بدنی تون زیاد تر بشه .

اگه یکی یکسره دراز کش باشه چی مشکلی داره؟
من 24 ساعت دراز کشم فوقش اینه که تلفنو جواب بدم
نهارو پشت لبتابم میخورم بوی همه قضا ها رو میده!

دارزکش بودن رو حقیقتش نمیدونم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه چه بسا که فایده هم داره :d .

پلیس برای فهمیدن علت مرگ این شخص در حال بررسی و کالبد شکافی است. پزشکان بر این باورند نشستن طولانی در برابر مانیتور مشکلات قلبی و عروقی برای چوانگ به وجود آورده
است.

:d:d:d

باز خوبه قبل از مرگش کاری رو که دوست داشته داشته انجام میداده!!!:d

اين بليساش هم جقد خرن 8-|
خب بايد ديابلو 3 رو دسكير و حكم اعدام رو باسش صادر ميكردن l-)
اخه ديابلو 3 قاتله :(

منسفرمونو بعد از اینکه همه می خورند میارم جلوی مانیتور روی میز کامپیورترمون میذارم با مخلفات

ولی جدی بیجچاره خیلی مرگ عجیبی داشت :(( :d

من فکر کردم فقط خودم مثل خ...بازی میکنم(14 ساعت gt5):d این یارو تعطیل بوده یا بابا ننش احتمالا از خونه انداختن بیرون:d

اصلا اين كشوراي شرق اسيا يسريشون خيلي تند رو هستن تو هر چيزي تو همين جام ملتها اروپا يه چينيه بخاطر اين كه چند شب بيدار بود فوتبال ميديد زد و مرد :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or