Devil may cry 4

اقایون منو میبخشید ولی این اژدها توی جنگل رو نمیشه کاریش کرد:(قلقش رو بگین لطفا
من خودم حدس میزنم باید به چشمش ضربه بزنم البته این فقط یه حدسه

اگه منظورت موقعیه که اون ازدها باس هست باید با دویل هند بفرستی و برسی بهش و تا میتونی باشمشیر بزنیش وقتی هم گیج شد هم با شمشیر میتونی بزنیش هم با دویل هند ولی دویل هند بیشتر از جونش کم میکنه
(و مثل اینکه هرچقدر بشتر دکمه ها رو بزنی بیشتر نرو میزنتش ) حالا یکی از بچه ها اگه یه دکمه خاص هست که بااون ضربات پشت سر هم مشت رو به غولها رو میزنه بگه که ما این همه کشتی نگیریم با دسته
راستی بچه ها قابلیت پرش air hike هم حتما بخرید چون خیلی به کار میاد

آخرین ویرایش:
واقعا بازی خوبی بود ولی به نظر من به dmc1 و dmc3 یکم از این جذاب تر بودن و هیجانشون بیشتر بود.
ا برا چی کمتره ؟ dmc 3 که اونقدر سخت و فکری بود (در بعضی جاها ) آدم از بی هیجانی
اعصابش خورد میشد ولی من شنیدم dmc 4 مثل نسخه ی قبل سخت نیست :-"

دوستان من الان مرحله 10 هستم و رو Devil Hunter انجام ميدم. خوشبختانه بنظرم تا الان بازي سخت نبوده ولي اين مبارزه دوم با دانته واقعا سخت هست.:-" كسي تونسته مرحله رو رد كنه ؟ اين دانته خيلي فرز هست و نميشه به راحتي گيرش آورد . استراتژي مبارزشو كسي ميدونه ؟
موفق باشيد

ا برا چی کمتره ؟ dmc 3 که اونقدر سخت و فکری بود (در بعضی جاها ) آدم از بی هیجانی
اعصابش خورد میشد ولی من شنیدم dmc 4 مثل نسخه ی قبل سخت نیست
اعصابت خود ميشد؟ بعضي وقت ها اينقدر بازي مزخرف ميشد! كه دلت ميخواست سرت رو بكوبوني به ديوار من بدبخت رفتم براي اين بازي PS2 خريدم ولي چه فايده ؟ آخرش ديگه ميخواستم بالا بيارم.
DMC4 خيلي خوبه! ولي يك كم مسئله داره در حال سختش! واقعا اعصابت بهم ميريزه و در حالت آسون واقعا برات جاي سوال كه چرا بازي اينقدر آسونه؟:confused:

دوستان من الان مرحله 10 هستم و رو Devil Hunter انجام ميدم. خوشبختانه بنظرم تا الان بازي سخت نبوده ولي اين مبارزه دوم با دانته واقعا سخت هست.:-" كسي تونسته مرحله رو رد كنه ؟ اين دانته خيلي فرز هست و نميشه به راحتي گيرش آورد . استراتژي مبارزشو كسي ميدونه ؟
موفق باشيد

وقتی که سرش گرم پریدنه و حواسش پرته(بیشتر وقتی که تو هواست) دویل هند بفرست و بگیرش و با همون دویل هند ببندش به کتک (فکر نمیکنم من اصلا یه ضربه شمشیر هم زدم بهش و فقط با دویل هند ردش کردم)

I gave Up!!!!!!!!!!
خسته شدم بابا این دیگه چیه اصلا با من جور در نمیاد ادم احساس میکنه داره با کنسولهای 3نسل قبل
غول اخر میکشه این بازیسازهای ژاپنی تو هر نسلی که باشن باید بازیشون غول اخر داشته باشه من بریدم
دیگه هرکی خواست این بازی رو بهش میفروشم یا عوض میکنم دیسک کاملا نو هست
مطالب مذکور نظر شخصی من هست (به من حمله نکنید لطفا):(

خوشم میاد تا اخر بازی رفتم و جریان holy water رو نفهمیدم:p:-" چطور میشه استفادش کرد؟!:biggrin1:
:eek::eek:

holy water رو باید توی همون قسمت power up ( همونجایی که جون و............ می خری ) بخری و نحوه استفادشم به این صورت هست که موقع مبارزه با باس ها باید بری نزدیک اون ها بشی و بعد از holy water استفاده کنی که این کار باعث می شه بخش اعظمی از سلامتی اون باس از بین بره.........

پ.ن : البته این که تو سری ها قبلیش هم بود یعنی شما سری ها قبلی رو هم که بازی می کردی از این استفاده نمی کردی و نمی دونستی چیه ؟؟ :biggrin1:

اقایون منو میبخشید ولی این اژدها توی جنگل رو نمیشه کاریش کرد:(قلقش رو بگین لطفا
من خودم حدس میزنم باید به چشمش ضربه بزنم البته این فقط یه حدسه
والا کشتن باس ها ی این بازی واقعا اسونه و باسی که بخواد برات در دسر ایجاد کنه من ندیدم ولی اگه فکر می کنی نمی تونی بکشیش بازم من پیشنهادم همون holy water هست......
در ضمن موقعه مبارزه با این باس باید صبر کنی تا موقعی که دیگه از پرواز کردن ایستاد و مثل گل شکفته شد :biggrin1: اونموقع بری بهش ضربه بزنی .......

آخرین ویرایش:
بازی فوق العاده زیباست و یکی از بهترین بازیهای عمرمه.
ولی دو تا نکته هست که توی بازی اشکال محسوب میشه:
1- دوربین بازی
2- save در بازی که فقط با رد کردن مرحله میشه
در بقیه موارد بازی عالیه.
راستی دوست عزیز من هم پیش اون اژدها گیر افتادم اگه میشه بگو آب مقدس با چه دکمه ای عمل میکنه؟
انگار ژاپنی ها عقده دارند آخه توی همه بازیها زنها .......

I gave Up!!!!!!!!!!
خسته شدم بابا این دیگه چیه اصلا با من جور در نمیاد ادم احساس میکنه داره با کنسولهای 3نسل قبل
غول اخر میکشه این بازیسازهای ژاپنی تو هر نسلی که باشن باید بازیشون غول اخر داشته باشه من بریدم
دیگه هرکی خواست این بازی رو بهش میفروشم یا عوض میکنم دیسک کاملا نو هست
مطالب مذکور نظر شخصی من هست (به من حمله نکنید لطفا):(

بابا بی خیال دیگه این قدرها هم سخت نیست یکم سعی کنی میمیرن!
حداقل بزار روی human تا راحت بمیرن;)

راستی دوست عزیز من هم پیش اون اژدها گیر افتادم اگه میشه بگو آب مقدس با چه دکمه ای عمل میکنه؟

البته توی پست های قبلیم که توضیح دادم ............
بعد از این که holy water رو خریدین باید موقع مبارزه با باس بهش نزدیک بشین ( تقریبا بهش بچسبین ;) ) بعد از اون استارت رو بزنید برید توی ایتم و از holy water همونطور که از جون استفاده می کنید , استفاده کنید .

موفق باشی

بله منظورم همینه . همه ی حرکات شمشیر مثل شمشیر برا در دانته هست حتی یه علامت روی دسته شمشیر هست که همون علامت شمشیر برادر دانته هست . من مطمعن هستم خودش ...
فکر کنم داستان 4 قبل 3 هست . ولی اخرش نرو شمشیر میگیره . 5 جریانه این هست که ویرجینِ چطوری شمشیر از نرو میگیره ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or