Devil may cry 4

کشتن اون باس که خیلی اسونه ولی اگه فکر می کنی نمی تونی بکشیش پیشنهاد می کنم یه holy water حرومش کنی :biggrin1:

اخه من همینو با نرو سه سوته کشتم(غول مرحله 13 ) (اژدها) ولی این دانته خنگ اصلا نمیتونه چند ضربه متوالی بهش بزنه .میخوام بدونم کدوم power up ها رو باید داشته باشم تا دخلشو بیارم .

آخرین ویرایش:
کس دیگه ای نظری نداره ؟ بخدا خیلی سخته :( یه نظر در مورد تنظیم power up برای دانته بدید /:)

من تو قسمت power up یه کاری کردم که هرچی ادم بخواد میتونه دوباره پس بده و پولشو پس بگیره
تو قسمتی که نوشته skill up باید برید قسمت auoto skill up و درجش رو رو novice بزنید
بهد هرچی میخواید میتونید پس بدید و دوباره پولشو بگیرید از orb و ستاره گرفته تا فنها

بابا میری تو منو استارت در حین بازی میری تو گزینه ایتم و رویه holy water میزنی بعد یک yes یا no ازت میپرسه که ایا میخوای استفاده کنی یا نه ولی به نظرم بدرد نمیخوره میدونی چه فدر orb قرمز میخواد سرت سوت میکشه
این کارو نمیخواد وقتی رو کنسل اسکیل اپ بزنید همرو ازت میگیره:p

من تو قسمت power up یه کاری کردم که هرچی ادم بخواد میتونه دوباره پس بده و پولشو پس بگیره
تو قسمتی که نوشته skill up باید برید قسمت auoto skill up و درجش رو رو novice بزنید
بهد هرچی میخواید میتونید پس بدید و دوباره پولشو بگیرید از orb و ستاره گرفته تا فنها

زحمت کشیدی :laughing: کاری نمیخواد بکنی همه رو میشه پس بدی و دوباره بخری

من باس مرحله 6رو کشتم همون بابایی که پشت اون حفاظ شیشه ای بود حالا نیرو باید به هدکوارتر برگرده
البته من ازصحبتهاش اینطور فهمیدم حالا هم برگشتم الان هم توی اون بندرم حالا هرکاری میکنم نمیتونم
به اون جایی که مرحله اول رو شروع کردم برگردم اگه ممکنه راهنمایی کنید من رو ممنون از لطف شما

من باس مرحله 6رو کشتم همون بابایی که پشت اون حفاظ شیشه ای بود حالا نیرو باید به هدکوارتر برگرده
البته من ازصحبتهاش اینطور فهمیدم حالا هم برگشتم الان هم توی اون بندرم حالا هرکاری میکنم نمیتونم
به اون جایی که مرحله اول رو شروع کردم برگردم اگه ممکنه راهنمایی کنید من رو ممنون از لطف شما

princ of persia (اسمتو نمیدونم)
دقیق تر بگو کجایی که راهنماییت کنم

آخرین ویرایش:
با این دانته احمق اصلا نمیتونم غولا رو بکشم ، روی همون غول اولی موندم :mad: (اژدها) چیکار کنم ؟ قلق خاصی داره ؟ بدی دانته اینه که ضربات شمشیرش روی هوا تعدادش زیاد نیست و یه ضربه که میزنه میاد پایین . help me

این دانته احمق که میگی حداقل 1.5 برابر نیرو قدرت داره باید مثل آب خوردن رئیس ها رو بزنی:biggrin1:
بهترین کار اینه که با فشار جهت راست D-Pad, استایلت رو به Swordmaster تغییر بدی بعدش کافیه وقتی رو هوا میری دکمه B رو تا جایی که میتونی تندتند بزنی

موفق باشی

شما اصلا نباید برمیگشتی اونجا باید بری طرف اون پلی که باز کردی مرحله رو از اول شروع کن وقتی رسیدی به کلیسا اونجایی که تابلو پیرمرده هست همونی که مرحله های قبل شکوندی دو تا در سمت راست و چپش هست وارد یکی از اونا شو .راهتو همین جور ادامه بده وقتی اومدی پایین پله ها به سمت پایین صفحه حرکت کن(کاملا واضحه کجا بری فقط وقتی از پله ها میای پایین دوباره از پله های روبروش نری بالا چون برمیگردی همون جا:biggrin1:)راهتو همینجور ادامه بده تا مرحله تموم بشه

آخرین ویرایش:
شوخی کردن بین بچه ها اینجا امر عادی هست کسی هم قصد نداره خدایی نکرده به کسی توهین کنه
همه باهم رفیقیم اینجا اقا مهدی هم ازکاربرای خوب وفعال هست ومن مطمئن هستم که قصدی نداشته
درضمن هرچی میشه سریع قضیه رو امنیتی نکنید

اقایون منو میبخشید ولی این اژدها توی جنگل رو نمیشه کاریش کرد:(قلقش رو بگین لطفا
من خودم حدس میزنم باید به چشمش ضربه بزنم البته این فقط یه حدسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or