Nobunaga Oda
کاربر سایت
کشتن اون باس که خیلی اسونه ولی اگه فکر می کنی نمی تونی بکشیش پیشنهاد می کنم یه holy water حرومش کنی :biggrin1:کس دیگه ای نظری نداره ؟ بخدا خیلی سختهیه نظر در مورد تنظیم power up برای دانته بدید
![]()
کشتن اون باس که خیلی اسونه ولی اگه فکر می کنی نمی تونی بکشیش پیشنهاد می کنم یه holy water حرومش کنی :biggrin1:کس دیگه ای نظری نداره ؟ بخدا خیلی سختهیه نظر در مورد تنظیم power up برای دانته بدید
![]()
کشتن اون باس که خیلی اسونه ولی اگه فکر می کنی نمی تونی بکشیش پیشنهاد می کنم یه holy water حرومش کنی :biggrin1:
گفته آقا امين رو تصديق ميكنم جريان holy waterچيه البته ميدونم چيه ها ولي چطور مورد استفاده قرار بديم.خوشم میاد تا اخر بازی رفتم و جریان holy water رو نفهمیدمچطور میشه استفادش کرد؟!:biggrin1:
تو هیچ رئیسی هم نموندم:cheesygriکس دیگه ای نظری نداره ؟ بخدا خیلی سختهیه نظر در مورد تنظیم power up برای دانته بدید
![]()
من تو قسمت power up یه کاری کردم که هرچی ادم بخواد میتونه دوباره پس بده و پولشو پس بگیره
تو قسمتی که نوشته skill up باید برید قسمت auoto skill up و درجش رو رو novice بزنید
بهد هرچی میخواید میتونید پس بدید و دوباره پولشو بگیرید از orb و ستاره گرفته تا فنها
من باس مرحله 6رو کشتم همون بابایی که پشت اون حفاظ شیشه ای بود حالا نیرو باید به هدکوارتر برگرده
البته من ازصحبتهاش اینطور فهمیدم حالا هم برگشتم الان هم توی اون بندرم حالا هرکاری میکنم نمیتونم
به اون جایی که مرحله اول رو شروع کردم برگردم اگه ممکنه راهنمایی کنید من رو ممنون از لطف شما
با این دانته احمق اصلا نمیتونم غولا رو بکشم ، روی همون غول اولی موندم(اژدها) چیکار کنم ؟ قلق خاصی داره ؟ بدی دانته اینه که ضربات شمشیرش روی هوا تعدادش زیاد نیست و یه ضربه که میزنه میاد پایین . help me
من باس مرحله 6رو کشتم همون بابایی که پشت اون حفاظ شیشه ای بود حالا نیرو باید به هدکوارتر برگرده
البته من ازصحبتهاش اینطور فهمیدم حالا هم برگشتم الان هم توی اون بندرم حالا هرکاری میکنم نمیتونم
به اون جایی که مرحله اول رو شروع کردم برگردم اگه ممکنه راهنمایی کنید من رو ممنون از لطف شما
زحمت کشیدی :laughing: کاری نمیخواد بکنی همه رو میشه پس بدی و دوباره بخری
قلقش رو بگین لطفا