Devil may cry 4

اقا مرحله اخر من اونجا گیر کردم که مجسمه تبدیل شد به قیافه پیر مرد بعدش دسته نرو نشون میده اونجا چی کار باید بکنیم:blushing:

دوست عزیز bhz ,

قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد.

قانون شماره 5) لطفا در هنگام ارسال پست٬ در صورت مطرح کردن و یا پاسخ دادن به چند مطلب آنها را در یک پست ارسال نمایید و از زدن چند پست خودداری فرمایید. اگر مطلبی را ارسال کرده اید و بعد از ارسال پست با مطلب جدیدی رو به رو شدید پست قبلی را ویرایش و مطلب جدید را به آن اضافه کنید ولی اگر مدتی از زمان ارسال پست گذشته بود و یا مطلب مهم بود آن را جداگانه ارسال کنید.

خوب منم امروز استارت این بازی رو زدم من نمیدونم چرا بازی روی devil hunter انقدر اسونه ادم خوابش میگیره :biggrin1: عجب صحنه های سینمایی داره این بازی فقط باید رو یه تلویریون hd بازی رو انجام بدید تا لذت واقعیش رو ببرید من که حال کردم با بازیش :love: میگم این نرو و دانته فقط اول بازی مبارزه میکنن یا تو بازی باز هم به هم برخورد میکنن ؟

خوب منم امروز استارت این بازی رو زدم من نمیدونم چرا بازی روی devil hunter انقدر اسونه ادم خوابش میگیره :biggrin1: عجب صحنه های سینمایی داره این بازی فقط باید رو یه تلویریون hd بازی رو انجام بدید تا لذت واقعیش رو ببرید من که حال کردم با بازیش :love: میگم این نرو و دانته فقط اول بازی مبارزه میکنن یا تو بازی باز هم به هم برخورد میکنن ؟
وسط های بازی هم با هم یه مبارزه ای دارن:)

درود
یه نگاهی به اینجا بندازید :biggrin1:.
بعد اگر روتون شد مال خودتون رو بگیرد :biggrin1:.
فریدون خوب بلدی ضایع کنی:((.این همه زحمت کشیدم 3 بار تمام کردم حالا می خواهم 3 بار دیگه روی حالت های دیگه تمام کنم ولی فکر نکنم بتوانم مثل این ها بشم
این ها چه جور 1000 کردند:eek::eek:کسی راهنمای اچیومنت ها را نداره.خدائیش بهضی بازی ها با یک بار می شود همه 1000 تا را گرفت ولی فکر نکنم کمتر از 6 بار تمام کردن کسی بتواند 1000 تا کند

سلام به همه بالاخره این hell or hell آزاد شد البته باید dante must die رو برید :biggrin1: . فقط اینو بهتون بگم باید آدم جونش رو از سر راه آورده باشه که بخواد این مد بازیو بره واقعاَ جهنم واقعیه .
شما با یه ضربه می میرید ولی دشمنان نه ، دشمنان دوبرابر dante must die قوی هستن بخاطر اینکه همشون دویل می کنن :biggrin1: در نتیجه آیتم خون بدون استفاده هستش و شما فقط سه تا yellow orb دارید راستش با اینکه خیلی تو این بازی ادعام میشه همینجا استعفا میدم در این مد :biggrin1:. احسان بی خیال این مد که واقعاَ عصبیت می کنه :biggrin1:. من الان لغوه دارم با اینکه بیشترش رو داداشم رفت ولی همش اعصاب من خورد شد :laughing:.

سلام به همه بالاخره این hell or hell آزاد شد البته باید dante must die رو برید :biggrin1: . فقط اینو بهتون بگم باید آدم جونش رو از سر راه آورده باشه که بخواد این مد بازیو بره واقعاَ جهنم واقعیه .
شما با یه ضربه می میرید ولی دشمنان نه ، دشمنان دوبرابر dante must die قوی هستن بخاطر اینکه همشون دویل می کنن :biggrin1: در نتیجه آیتم خون بدون استفاده هستش و شما فقط سه تا yellow orb دارید راستش با اینکه خیلی تو این بازی ادعام میشه همینجا استعفا میدم در این مد :biggrin1:. احسان بی خیال این مد که واقعاَ عصبیت می کنه :biggrin1:. من الان لغوه دارم با اینکه بیشترش رو داداشم رفت ولی همش اعصاب من خورد شد :laughing:.
جداً؟؟؟؟؟؟ يعنی يدونه ضربه بخوری مردی؟
به غولهام میرسی همينجوريه؟ از اونام يدونه بخوری فاتحه شدی؟

جداً؟؟؟؟؟؟ يعنی يدونه ضربه بخوری مردی؟
به غولهام میرسی همينجوريه؟ از اونام يدونه بخوری فاتحه شدی؟
فقط میتونم بگم پخ پخ میشید :biggrin1: اصلاَ غول کجا بود بابا شما حساب دانته رو بکنید تا ته خط رو میرید قول میدم هیچکس از دانته جلوتر نمی ره :biggrin1:درکل به نظرم این قسمت برای اینه که کسی نتونه کامل بازیو تموم کنه :laughing: ارشیومنتاش به نظرم خیلی سرگرم کننده تر از این مرحلست خدایی پیش بینیو حال کردی احسان نگفتم احتمالاَ انقدر سختش کرده که پشیمون بشی از بازی :biggrin1:.

فقط میتونم بگم پخ پخ میشید :biggrin1: اصلاَ غول کجا بود بابا شما حساب دانته رو بکنید تا ته خط رو میرید قول میدم هیچکس از دانته جلوتر نمی ره :biggrin1:درکل به نظرم این قسمت برای اینه که کسی نتونه کامل بازیو تموم کنه :laughing: ارشیومنتاش به نظرم خیلی سرگرم کننده تر از این مرحلست خدایی پیش بینیو حال کردی احسان نگفتم احتمالاَ انقدر سختش کرده که پشیمون بشی از بازی :biggrin1:.
آخه تکاوچ من فکری ام این آدم ها چه جوری همه اچیومنت هایش را گرفتن:confused: .به جان خودم دست هایم این آخر ها درد می کرد.این capcom فکر سلامتی بازیکن ها نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or