Devil may cry 4

با سلام خدمت دوستان درجه hell or hell اونطوری که فکر میکنید سخت نیست یه راهی هست که خیلی بتون کمک میکنه راحتتر تمومش کنید اونم اینه که وقتی dante must die رو تموم میکنید میتونید از Super Nero/Dante استفاده بکنید که باعث میشه Devil شدنتون بینهایت باشه برای انتخابش هم وقتی وارد Mission Select میشید و مرحله رو انتخاب میکنید قیافه Nero /Dante سمت راست صفحه ظاهر میشه اونموقع دکمه RB رو دو بار بزنید تا قیافه Nero/Dante همراه با ظاهر Devil شون بیاد بعد برید حالشو ببرید من با این روش تو کمتر از هشت ساعت رفتمش :-"راستی اگه کسی خواست Bloody Palace رو هم بره صددرصد با این روش 101 طبقه رو مثل آب خوردن میره البته با Dante اگه کسی از دوستان بازم تو این طبقه ها مشکل داشت با کمال میل حاضرم کمکش کنم

کسی تا حالا تونسته همه Secret mission ها رو بره واسه من یکی مونده که اشکمو تا حالا در اورده همونی که بدون ضربه زدن باید Style رو به B یا A برسونه اگه کسی رفته یه کمکی بکنه

کسایی که رو dante must die تموم کردن بازیرو به نظرتون کدوم مرحله سختتر و کدوم آسونتر بود؟

من تا حالا 650 تا آچیومنت ازش گرفتم احتمالا 140تا تو دو روز آینده بگیرم بلکه یکم مکانمون تکون بخوره تو Leaderboard بعدش هم میرم سراغ گرفتن S تو همه درجه ها اگه بشه البته این کار واقعا سختا ولی خوب سعی خودمون رو میکنیم فوقش یا میریم یا نمیریم:cheesygri

آخرین ویرایش:
من مرحله 19هستم اونجا كه يك تاس داري ميندازي هي قولهاي قبلي بازي مياد خدايش اين مرحله خيلي چرت و نامرديه سيو هم نداره دوباره بايد اون غولهاي بازي رو بكشي يك طرفندي ميديد سخته.

بازی واقعاً زيبا کار شده ، لامسب میشينی پاش بايد 5 6 ساعتو بشيينی ، کاشکی از اولم مثل الان رو devil hunter بازی میکردم.
جذابيتی که رو اين درجه داره اصلاً human نداره.

آخه تکاوچ من فکری ام این آدم ها چه جوری همه اچیومنت هایش را گرفتن:confused: .به جان خودم دست هایم این آخر ها درد می کرد.این capcom فکر سلامتی بازیکن ها نیست.
میدونی احسان جان یه مدت سر تیکن مردم به نامکو اعتراض کردن که باعث ناراحتی های انگشتی میشه :biggrin1:ولی هیچکس هیچی نگفت درنهایت اینم مثل همینه من خیلی وقته حوصله تموم کردن یه بازیو برای چند بار ندارم چون اصل کار برام فهمیدن داستانه و جذابیتی که همون دفعه اول هر بازی داره برام یه چیز دیگست .:biggrin1:

در مورد سوپر دانته و نرو هم درسته من نگاه نکرده بودم :-"از عواقب کم خوابیه دیگه :biggrin1:.

دانته اصلا باحال نیست . درسته که قدرتهای جالبی داره ولی دراز نشدن دستش خیلی زدحاله .این دانته مثل نیرو نمیتونه دستشو دراز کنه و دشمناشو بگیره و یا بره طرفه اونا ؟ چه قدرتایی باید برای دانته بگیریم که حداکثر قدرت رو داشته باشه ؟ اگه میشه بترتیب اولویت معرفی کنید ;)
راستی این بازی چرا انقدر خسیسه ، دلش نمیاد اچیومنت بده !!!!!!!!!!!!!!

با این دانته احمق اصلا نمیتونم غولا رو بکشم ، روی همون غول اولی موندم :mad: (اژدها) چیکار کنم ؟ قلق خاصی داره ؟ بدی دانته اینه که ضربات شمشیرش روی هوا تعدادش زیاد نیست و یه ضربه که میزنه میاد پایین . help me

با این دانته احمق اصلا نمیتونم غولا رو بکشم ، روی همون غول اولی موندم :mad: (اژدها) چیکار کنم ؟ قلق خاصی داره ؟ بدی دانته اینه که ضربات شمشیرش روی هوا تعدادش زیاد نیست و یه ضربه که میزنه میاد پایین . help me
شما باید با استفاده از دیپد(یا فلشها ) اسطیل مبارزه دانته رو تغییر بدی :biggrin1:
میگم توی این DMC4 هم Dante مسخره بازی و دلقک بازی درمیاره ؟!
به تازه کجاش رو دیدی بشین بازی کن ببین چه خبره :-"خدا پدر رهبر سیرک :biggrin1: برات اسپانیایی میرقصه حالش رو ببری :laughing: (هیچی دانته شماره 1 نمیشه :()

سلام
من تو مرحله 10 devil گیر کردم اونجا که با دانته درگیر میشه میمیرم دانته خیلی قویه:blushing:...
اقا عجله دارم الان میخوام تمومش کنم میشه یه راهنمایی کنید ممنون
خیلی بازی قشنگیه هرکی نداره حتما بخره فاز میده:laughing::laughing:;)

آخرین ویرایش:
به تازه کجاش رو دیدی بشین بازی کن ببین چه خبره :-"خدا پدر رهبر سیرک :biggrin1: برات اسپانیایی میرقصه حالش رو ببری :laughing: (هیچی دانته شماره 1 نمیشه :()
آخه من از اون دانته جدی خوشم میاد ! دوست داشتم توی این یکی این طوری باشه ولی نشد !

دانترو دوست من میخوای بکشی فقط راهش اینه که بهش تیربزنی اونم تیر بزنی بری نزدیکش تا نتون بزندت بعد سریع با دستت میگریش و شترق میزنیش زمین حرکتش خیلی اسون و تکراری در مورد مسخره بازی دانته که خیلی خوشم اومد یک بار همچین اسپانیایی رقصید کفم برید یا اونجاش که میشینه رو دمه غوله میگه عجب هوا گرمه:laughing:

کس دیگه ای نظری نداره ؟ بخدا خیلی سخته :( یه نظر در مورد تنظیم power up برای دانته بدید /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or