finalgod
کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان درجه hell or hell اونطوری که فکر میکنید سخت نیست یه راهی هست که خیلی بتون کمک میکنه راحتتر تمومش کنید اونم اینه که وقتی dante must die رو تموم میکنید میتونید از Super Nero/Dante استفاده بکنید که باعث میشه Devil شدنتون بینهایت باشه برای انتخابش هم وقتی وارد Mission Select میشید و مرحله رو انتخاب میکنید قیافه Nero /Dante سمت راست صفحه ظاهر میشه اونموقع دکمه RB رو دو بار بزنید تا قیافه Nero/Dante همراه با ظاهر Devil شون بیاد بعد برید حالشو ببرید من با این روش تو کمتر از هشت ساعت رفتمش
راستی اگه کسی خواست Bloody Palace رو هم بره صددرصد با این روش 101 طبقه رو مثل آب خوردن میره البته با Dante اگه کسی از دوستان بازم تو این طبقه ها مشکل داشت با کمال میل حاضرم کمکش کنم
کسی تا حالا تونسته همه Secret mission ها رو بره واسه من یکی مونده که اشکمو تا حالا در اورده همونی که بدون ضربه زدن باید Style رو به B یا A برسونه اگه کسی رفته یه کمکی بکنه
کسایی که رو dante must die تموم کردن بازیرو به نظرتون کدوم مرحله سختتر و کدوم آسونتر بود؟
من تا حالا 650 تا آچیومنت ازش گرفتم احتمالا 140تا تو دو روز آینده بگیرم بلکه یکم مکانمون تکون بخوره تو Leaderboard بعدش هم میرم سراغ گرفتن S تو همه درجه ها اگه بشه البته این کار واقعا سختا ولی خوب سعی خودمون رو میکنیم فوقش یا میریم یا نمیریم:cheesygri
راستی اگه کسی خواست Bloody Palace رو هم بره صددرصد با این روش 101 طبقه رو مثل آب خوردن میره البته با Dante اگه کسی از دوستان بازم تو این طبقه ها مشکل داشت با کمال میل حاضرم کمکش کنمکسی تا حالا تونسته همه Secret mission ها رو بره واسه من یکی مونده که اشکمو تا حالا در اورده همونی که بدون ضربه زدن باید Style رو به B یا A برسونه اگه کسی رفته یه کمکی بکنه
کسایی که رو dante must die تموم کردن بازیرو به نظرتون کدوم مرحله سختتر و کدوم آسونتر بود؟
من تا حالا 650 تا آچیومنت ازش گرفتم احتمالا 140تا تو دو روز آینده بگیرم بلکه یکم مکانمون تکون بخوره تو Leaderboard بعدش هم میرم سراغ گرفتن S تو همه درجه ها اگه بشه البته این کار واقعا سختا ولی خوب سعی خودمون رو میکنیم فوقش یا میریم یا نمیریم:cheesygri
آخرین ویرایش:

(اژدها) چیکار کنم ؟ قلق خاصی داره ؟ بدی دانته اینه که ضربات شمشیرش روی هوا تعدادش زیاد نیست و یه ضربه که میزنه میاد پایین . help me
)