Devil may cry 4

اگه اشتباه نكنم شما بودي كه خيلي ادعاي انگليسي بلد بودن داري،اگه بعد از اينكه اسكلت رو گرفتي اون متني كه ميومد رو ميخوندي نوشته كه بايد روي اون قسمتي كه ميگي شبيه ستاره هست بري و Rb رو نگه داري و بعد دكمه B رو بزني تا نرو با كمك دستش به قسمت ديگه اي بپره.
من اصلا ادعای انگلیسی بلد بودن نمیکردم ونمیکنم ونخواهم کرد این از این
دوما من متنی ندیدم که بخوام بخونم اگه میدیدم مطمئنا نیازی به کمک شما نداشتم ودر اون صورت توی پستم
میخواستم که اون متن رو برای من ترجمه کنید
سوما اگرچه لزومی نمیبینم که به تو ثابت کنم چیزی رو ولی بخاطر شفاف سازی وجلو گیری از ملق زدن
موجوداتی شبیه به تو ایمیل ادرس رو میزارم یه متن فارسی یا انگلیسی بفرست تا ترجمه اون رو برات بفرستم
تا شک وشبه برطرف بشه البته تقصیر تونیست ملت ایران همینطوری ادعای تو خالی هستن
merajagahi@gmail.com

این یعنی اینکه کنسول شما روی سطح شیب دار قرار داره و تراز نیست.
من از وقتي كه كنسول رو گذاشتم روي دكور! هميشه همين حالت ميشه ول چراغ سبز سمت چپ روشنه بعد مياد سمت راست! روي دستگاه ميگم.
تمام درها رو امتحان کردم راه فراری نیست درضمن اونجایی که سر اسکلت رو برداشتم یه چیزی شبیه ستاره
داره میچرخه روش وایسادم ولی فایده ای نداشت درضمن دری به سمت برون کلیسا وجود نداره یا به محوطه
اپرا برمیگرده یا کلیسا
ببين اگر اشتباه گفتم ببخشيد! من كلا حافظم از اول بسم الله توي بازي ها ضعيف بوده!
يك چيز هاي آبي رنگ هستند كه با نيرو اگر بري روشون يك حاله هاي آبي رنگ توي هوا بوجود مياد اگر RB چيه كه براي هدف گيري رو بگيري بعدش كليد B رو بزني البته يادت نره جهت رو هم بايد داشته باشي! البته تو اين مرحله نياز نيست ولي مراحل بالا بايد حتما حواست به جهت باشه وقتي اينكار كردي نيرو دستش رو ميگيره به اون هاله هاي آبي و ميپره بالا ! همينجوري ادامه بدي هي ميپره ميپره موضوع تموم ميشه :biggrin1:
سلام به همه من گفتم مدهای بازی رو براتون بنویسم بد نیست .
1_مد human =همون آسون خودمون.
2_devil hunter= نرمال (همون متوسط)
3_son of sparda =هارد مد (همون سخت)
4 _dunte must die =همون خیلی سخته خودمون (یه ساعت دارم سعی می کنم بنویسم همش خراب میشه نمیدونم چرا :biggrin1:)
5_heaven or hell = این جدیده که با یه ضربه میمیرید و با یه ضربه هم میکشید که به نظرم از خیلی آسون هم آسون تره .
6_hell or hell = هنوز این مد رو ندیدم ولی یا خیلی آسونه یا اصلاَ نمیشه تمومش کرد از سختی و فقط برای سرکاری گذاشتنش :biggrin1:.
در کل گفتم بد نیست اینا رو بگم امیدوارم به درد خورده باشه ...
من الان سوميشم! نامردا خيلي سخته! اين بخش چيه باز شده هي ميجهه اينور ميجهه اونور تايميه؟
Ali_Reza جان! اينجا براي حل مشكلات و... است نه دعوا و... نيازي نيست مشكلاتتون رو توي تاپيك نشون هم بديد. والا بلد بودن يا نبودن زبان هيچ ربطي به تموم كردن اينجور بازي ها نداره من AC رو بدون اين كه جاييش گير كنم رفتم! زبانم هم اصلا خوب نيست درصورتي كه دوستان من توي هم سايت (مثل سپهر ) توي بخش چهارش مونده بودن!

کاملاً جدی و به همه دارم این اخطار رو میدم
این آخرین باری بود که برای خلاف توهین به دیگران، از کارت قرمز 2 اخطاره استفاده کردم ... دفعه ی بعد دو هفته بن و در صورت تکرار قطع دائم دسترسی کاربر

سلام بچه ها یه کمک فوری می خوام الان xbox ام روشنه من مرحله ی 2 forest گیر کردم یه جا هست 3 تا کتیبه زیر سر 3 تا مار هست و یکی نارنجی یکی سبز یکی بنفش مثل چهار راه هر طرف می رم اون حفاظ شیشه ای که نمی ذاره فبل از کشتن creep ها رد شیم نمی شکنه خیلی عجیب اگه میشه راهنمایی کنید این مرحله را تموم کنم اون اژده ها زنرم کشتم.ممنون:blushing::-"

سلام بچه ها یه کمک فوری می خوام الان xbox ام روشنه من مرحله ی 2 forest گیر کردم یه جا هست 3 تا کتیبه زیر سر 3 تا مار هست و یکی نارنجی یکی سبز یکی بنفش مثل چهار راه هر طرف می رم اون حفاظ شیشه ای که نمی ذاره فبل از کشتن creep ها رد شیم نمی شکنه خیلی عجیب اگه میشه راهنمایی کنید این مرحله را تموم کنم اون اژده ها زنرم کشتم.ممنون:blushing::-"
سایه ی مجسمه به هر طرف که بود به طرف عکسش برو تا اون قسمت رد بشه!
تا جایی که یادمه اولین راه راهه مقابل بود و بعد راست و بعد چپ...

بالاخره تموم شد خیلی ناراحتم دوست داشتم هیچ وقت تموم نمیشد پایانشم عالی بود
راستی اگه اخر اخر کل موجودارو بکشی چی میشه من داشتم میکشتم که به دختره حمله کردند و تموم شد

راستی اگه اخر اخر کل موجودارو بکشی چی میشه من داشتم میکشتم که به دختره حمله کردند و تموم شد
اگر به مدت 90 ثانیه ازش دفاع کنی یک پایان دیگه بهت نشون می ده که توش لیدی و تریش و دانته هستند;)

والا احسان مثل اینکه نزاشته بود دختره کشته بشه و هیچ اتفاق هم نیفتاده بود و اچیومنتی هم نداده...

والا احسان مثل اینکه نزاشته بود دختره کشته بشه و هیچ اتفاق هم نیفتاده بود و اچیومنتی هم نداده...
اگر روي هر سختي! تا آخرين ثانيه بري يك تريلر نشون ميده!
من الان توي سختي Dvil Human هستم! پير مرد كه ميكشم اين قسمت كه به 15 ثانيه كه ميرسه همه ميريزن سرش و ميكشنش!
توي Human ليدي رو نشون داد حالا فكر ميكنم توي اين چيز ديگه اي نشون بده البته خدا كنه :biggrin1:

من اصلا ادعای انگلیسی بلد بودن نمیکردم ونمیکنم ونخواهم کرد این از این
دوما من متنی ندیدم که بخوام بخونم اگه میدیدم مطمئنا نیازی به کمک شما نداشتم ودر اون صورت توی پستم
میخواستم که اون متن رو برای من ترجمه کنید
سوما اگرچه لزومی نمیبینم که به تو ثابت کنم چیزی رو ولی بخاطر شفاف سازی وجلو گیری از ملق زدن
موجوداتی شبیه به تو ایمیل ادرس رو میزارم یه متن فارسی یا انگلیسی بفرست تا ترجمه اون رو برات بفرستم
تا شک وشبه برطرف بشه البته تقصیر تونیست ملت ایران همینطوری ادعای تو خالی هستن
merajagahi@gmail.com
به خاطر تند صحبت کردن متاسفم و عذر خواهی میکنم
و همچنین خطاب به دوست عزیزم علیرضا هم میگویم متاسفم منظوری نداشتم

اگر روي هر سختي! تا آخرين ثانيه بري يك تريلر نشون ميده!
من الان توي سختي Dvil Human هستم! پير مرد كه ميكشم اين قسمت كه به 15 ثانيه كه ميرسه همه ميريزن سرش و ميكشنش!
توي Human ليدي رو نشون داد حالا فكر ميكنم توي اين چيز ديگه اي نشون بده البته خدا كنه :biggrin1:
حرف شما درست است ولی اچیومنتی نمیده
راستی چقدر این بهشت و جهنم آسان است از human هم ساده تر:biggrin1: .هر boss را با یک تیر انداختم:biggrin1: فقط هیکل دارند:biggrin1:(حالا یکی به من بگه رویdunte must die مردی برو:p)

راستی چقدر این بهشت و جهنم آسان است از human هم ساده تر:biggrin1: .هر boss را با یک تیر انداختم:biggrin1: فقط هیکل دارند:biggrin1:(حالا یکی به من بگه رویdunte must die مردی برو:p)
اگه مردی روی dunte must die برو :-"

اقا من روي اين Devil Human پير مرد رو ميكشم! به اين دختر كه ميرسم بايد نزاريم بهش ضربه بخوره ميبازم! الان تقريبا 6 بار پشت سر هم پير مرد رو بردم ولي اون لعنتي ها تا به ثانيه 7 ميرسم ميكشنش! چقدر هم نازك نارنجي ...

اچيومنت زياد مهم نيست! حداقل براي من من تريلر ديدن رو به بقيه چيز ها ترجيه ميدم.
ميگم نميشه سيو بازي رو ريخت راحت ! اعصابم بهم ريخته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or