احسان جان فکر کنم دویل خوراکته :biggrin1: اگه میشه یه توضیح مختصری راجع به power up ها بده ، ایتمهاش و اینکه کدوم ضرباتش بدرد میخوره . اگه میشه با اسمش معرفی کن . مثلا اول باید کدوم قسمتها رو آپدیت کنیم ؟ من دارم قسمت ...red... رو کامل میکنم ، بعدش میرم سراغ بقیه قسمتها ، کارم درسته یا نه ؟؟؟[/
quote]]
آقا مهدی گل به نظرم شما skill up نیرو را می خواهی:red queen از همه مهم تر است چون ضربات مختلف را بدست می آوری یا قدرت ضرباتت را بالا می بری blue rose زیاد مهم نیست چون به شما یاد می دهد با گرفتن X می توانید ضربه تیرتان را قوی کنید که البته تفنگ بعضی جا ها خیلی مهم است اگر قدرت های دیگر را گرفتی و اضافه آوردی این را بگیر.devil hunter هم خوب است چون مقدار طول دست شما را افزایش می دهد این برای گرفتن دشمنان خیلی خوب است این را هم حتما اضافه البته در خلال red queenبعدی yamato است که برای حالت devil hunter است یعنی زمانی که LB را میزنی این هم مثل RED QUEEN است یعنی ضربات بیشتری می توانی استفاده کنی این راهم اضافه کن چون این حالت زیاد بدرد می خورد قسمت ABILITES یک خورده دقت می خواهد مخصوصا سر نیرو که تعدادشان زیاد است به نظر من بهترینشان AIR HIKE است که دوبل پرش را می دهد GET MORE ORB هم خوبست چون تعداد گرفتن ORB ها زیاد می کندSPEED هم خوب است چون زمانی که مقداری مسیری را رفتی شروع به دویدن سریع می کند که این به سریع تر تمام کردن مرحله کمک میکند در نتیجه درجه بالا تر و در نتیجه قدرت بیشتری را بدست میاد بقیه قسمت های abilites زیاد مهم نیست به نظر من امااگر بقیه تکمیل شد این ها را هم بگیر
اگر سر دانته هم کمک خواستی بگو.به قول حسام جان که 2 صفحه قبل گفته بود بازی های کپکام یک جو خاصی داره که بازی های دیگه نداره من که همیشه منتظر بازی های کپکام هستمتو مرحله 13 گیر كردم جايي رو بيدا نميكنم.يكي بكه بايد جه كار كنم؟؟؟؟
اينم عكس از مرحله...
1 http://i25.tinypic.com/nmmbtz.jpg
http://i26.tinypic.com/2hppogx.jpg 2
3 http://i25.tinypic.com/302mc1e.jpgین طور که از عکس سوم شما پیدا است به ساختمان دوباره برگشتی راه را درست آمدی حالا از زیر پله ها برو تا وارد در شوی و به 4 راه برسی در 4 راه هم به صورت جلو _عقب _راست _راست برو تا به boss زنه دوباره برسی
بع از اینکه با دانته تو اون مرحله جنگله زنرو میکشم چه جوری باید از جنگل برم بیرون از زمینم یه چیزایی ابی رنگ میاد بیرون که اگه بری توش میفتی یه جای دیگه
دیگه حالم از این لوکیشن جنگل بهم خورد خسته کنده ترین لوکیشن بود
مسیر را برگرد تا به آن 3 راهی اول مرحله برسی همان جا که از یک طرف وارد ساختمان می شوی _همان جا که از کوه پائین پریدی با پرش از کوه بالا برو و مسیر را برگردبا دانته شما باید مسیر بازی را برگردی.خدائیش مگه بازی خسته کننده ای هست که این حرف را میزنی .اصلا capcom بازی خسته کننده ندارهاقا این زنرو چه جوری باید با دانته بکشی بابا صد رحمت به نرو راحت با b همرو میزدی ولی موندم ایای دانته هم از اینا داره اخه اینجوری خیلی ضعیفه در برابر غول ها
اشتباه می کنی دانته خیلی قوی تر از نیرو هست شما به نیرو عادت کردی با این برای شما سخت است یک مقدار که جلو تر روی می فهمید.
به نظرم مشکل شما با این است که وقتی زنه به حالت ایستاده روی هوا است چه جور بزنیش راهش خیلی ساده است قبل از مرحله یا روبرو شدن با اون از قسمت skill up زیر شاخه abilities قدرتair hike را بخری این توانائی به شما کمک میکند بعد از زدن پرش اول در هوا یک بار دیگر پرش بزنید با این کار راحت زنه را می کشی
سلام احسان جان دستت درد نکنه الان نگاه کردم تو راهنمای کامل بازی دیدم بله حق باشماست مثل قبل لول های همیشگی رو داره :biggrin1: ایول خوشم اومد از بابت راهنمایت ممنونتکاوچ جان من شنیده بودم 5 درجه سختی داره.من هم دارم روی پسر اسپرادا تمام می کنم خیلی دلم میخواهم به بالاترینش که اسمش یادم نیست ولی همان یک ضرب بکش یک ضرب بمیر است برسم
ولی خدائیش این بازی ارزشش را خیلی داره که دست از کله شقی برداری و به جای اینکه حتما بخواهی با ps3 بازی کنی با X360 تمامش کنی
. راستش من می خوام روی 360 برم ولی داداشم میگه تو فن ps3 هستی برو بشین پای ps3 :biggrin1: تحریم شدم احسان بیام پیش تو بازی کنم؟ (شوخی :biggrin1
.احسان جون یه سوال دارم فعلا که کسی جواب نداده
موقعی که بازی تموم میشه اسما شروع مشه یه تایم میده اگه تا تموم شدن اون تایم از این دختره محافظت کنی بهت اچیومنت میده؟ چون من چند دفعه هی رفتم تا زمانش به 3ثانیه میرسید یوهو قطع میشد بازی
منم الان تو حالت پسر اسپاردا هستم و مرحله 3[/
quote]
من هم امشب پسر اسپرادا را تمام کردم روی هر سه تا هم از دختره حفاظت کردم ولی اچیومنتی نداد.به همه توصیه می کنم که اسامی بازی را ببینند چون بعد از آن یک دمو از نیرو و یک دمو از دانته نشان می دهد
خب امروز بازی رو تموم کردبازیش واقعا فوق العاده بود من که خیلی لذت بردم...[/
quote]
امین روی چه درجه ای تمام کردی.اگر حال داری حتما روی درجه های دیگه هم تمام کن چون اون درجه آخریه که من و تکاوچ گفتیم خیلی حال میده
من با دانته شدم خیلی حال میده .باید با تمام غولهایی که با نرو شکست دادی با دانته هم شکست بدی ؟تقریبا همه چون با برادر دختره و پیر مرده روبرو نمی شوی تازه یک بار دیگر هم با نیرو با همه آنها روبرو می شوید

همشري هستيم ديگه كاريش نميشه كرد:biggrin1