Devil may cry 4

dmc 4 هم تموم شد خیلی قشنگ بود خیلی وقت بود بازی با اینجور جو بازی نکرده بودم.کلا بازی های کاپکم یه جو خاصی داره گرچه به پای شماره های 1 و 3 نمیرسید ولی باز هم قشنگ بود.
به امید شماره بعد که شاید با خود اسپاردا بازی کنیم:cheesygri

موافق هستید Melee Atack که گذاشتن رو Y یه کم سخته؟من دارم دویل بازی میکنم از شماره 1 ولی متاسفانه هیچ کدوم سیدیهاش دستم نیست که ببینم رو Ps2 Control Layout چه جوری بود.فکر کنم مربع Melee Atack بود و دایره هم تفنگ و X پرش.چون بیشترین استفاده از همین شمشیره که به نظر من دگمه Y دگمه مناسبی برا این کار نیست.اساتید لطف کنن یه Layout پیشنهادی به غیر حالت Default بدن.من دردمو به کی بگم که Virgil میخوام :(( کسایی که Dmc3 رو بازی نکردن درباره ورجیل بگم که الان غرور دانته جلو نرو رو چند برابر کنن و جای نرو دانته رو بذارن و جای دانته ورجیل.
NeverH00D جان از شماره اول تا حالا Control Layout همین طور بوده، یعنی مثلث ( Y ) شمشیر، مربع ( X ) تیر، دایره ( B ) سایر حرکات، ضربدر ( A ) پرش.
پیشنهاد میکنم جای Y رو با X بعد جای B رو با Y عوض کنی.

پ.ن. کاش تکلیف دانته و ورجل رو کامل و شفاف مشخص میکردن بعد یه شخصیت جدید ( که متاسفانه فقط اسمش جدیده ) وارد داستان میشد.
-------------------------------------------------

يه Update اول كار اومد مال جيه جه جيزي رو تغيير ميده؟ قبلأ تو بازي Assassins Creed هم واسم بيش اومده بود.اينم عكس از Update http://i27.tinypic.com/15g9lhl.jpg:confused:
mohsen_66 جان داشبورد کنسول رو Update میکنه و چندین قابلیت جدید اضافه کرده، چند مورد رو هم به کل تغییر میده :biggrin1:.

منم 10 میدم بهش
درسته من اولین مرحله ای که با دانته بازی میکردم فکر کردم نرو قویتره
ولی کمکم فهمیدم که دانته واقعا یه چیز دیگه هستش واقعا قدرتمند تره
به امید اومدن نسخه 5

آخرین ویرایش:
این بازی روی هیومن خیلی سادس و روی هانتر خیلی سخت ، بنظر من یه حالت نرمال هم بایدبراش میذاشتن . راستی این غولا هر کدومشون قلق خاصی دارن ؟ من روی هانتر بازی میکنم ولی روی اون قورباغه گیر کردم خیلی شاخه !!!
یکی بیاد راجع به power up ها یه توضیحی بده البته تخصصی ...:blushing:

آخرین ویرایش:
این بازی روی هیومن خیلی سادس و روی هانتر خیلی سخت ، بنظر من یه حالت نرمال هم بایدبراش میذاشتن . راستی این غولا هر کدومشون قلق خاصی دارن ؟ من روی هانتر بازی میکنم ولی روی اون قورباغه گیر کردم خیلی شاخه !!!
یکی بیاد راجع به power up ها یه توضیحی بده البته تخصصی ...:blushing:
قورباغه که سادست:cheesygri شمیر به نظر من بهترین راه کشتنش هست(البته قدرت شمیرت رو هم ببر بالا ها:biggrin1:)
بعد با استفاده از دست nero راحت میشه کشتش وقتی دختر ها فقط میان اون رو خب بزن با دستش و اینا سریع میمیره:)

پ.ن:شنیدم 18 مرحلست پس من مرحله ی یکی مونده به اخرم:cheesygri البته روایاتی از 20 مرحله بودن هم شنیدم!

قورباغه که سادست:cheesygri شمیر به نظر من بهترین راه کشتنش هست(البته قدرت شمیرت رو هم ببر بالا ها:biggrin1:)
بعد با استفاده از دست nero راحت میشه کشتش وقتی دختر ها فقط میان اون رو خب بزن با دستش و اینا سریع میمیره:)

پ.ن:شنیدم 18 مرحلست پس من مرحله ی یکی مونده به اخرم:cheesygri البته روایاتی از 20 مرحله بودن هم شنیدم!

امین مگه تو روی هانتر بازی میکنی ؟ باور کن خیلی سخته البته وقته کمی واسه بازی دارم ولی یه اشکال بزرگ اینه که نمیشه وسط مرحله سیو کرد و باید مرحله رو از اول بری ( اگه بخوای کنسولو خاموش کنی ) . راستی قدرت شمشیر وقتی زیاد میشه که سرخ میشه ؟

امین مگه تو روی هانتر بازی میکنی ؟ باور کن خیلی سخته البته وقته کمی واسه بازی دارم ولی یه اشکال بزرگ اینه که نمیشه وسط مرحله سیو کرد و باید مرحله رو از اول بری ( اگه بخوای کنسولو خاموش کنی ) . راستی قدرت شمشیر وقتی زیاد میشه که سرخ میشه ؟
من یکی در میون مراحل رو روی هانتر و هیومن میرم:biggrin1:
مراحلش کوتاهه و زیاد احتیاجی به سیو من نداشتم:confused:
قدرت شمیر رو باید از اونجایی که یه مجسمه هست روی دستش یه چیزی گرفته و تو نقشه با یه علامت زرد رنگ مشخص شده میشه زیاد کرد(دقیقا اسمش رو یادم نیست)

سلام بچه ها من تازه امروز بازی خریدم بازی شاخی هست اما تو مرحله 3 تو قصره دم همون ابشاره نمی دونم باید چی کار کنم ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.:biggrin1::blushing:

من یکی در میون مراحل رو روی هانتر و هیومن میرم:biggrin1:
مراحلش کوتاهه و زیاد احتیاجی به سیو من نداشتم:confused:
قدرت شمیر رو باید از اونجایی که یه مجسمه هست روی دستش یه چیزی گرفته و تو نقشه با یه علامت زرد رنگ مشخص شده میشه زیاد کرد(دقیقا اسمش رو یادم نیست)

اسمشون power up هستش ولی خیلی ایتم داره نمیدونم کدومشون بدردبخوره:confused:
راستی ماموریت مخفی دوم چیکار باید بکنیم؟
وقتی lt رو فشار میدی شمشیر کم کم سرخ میشه ، به چه دردی میخوره ؟

آخرین ویرایش:
من دارم بازي رو با هانتر ميرم سره اون غوله كه فرشته هست گير كردم همين رفيقت كه خيانت ميكنه چي كارش كنم عجب سخته لامصب ببينم چطور ميشه power upكرد همش حركت جديد باز ميكنه و قدرتش زياد نميشه اين اسلحه نرو هم كه عينه تفنگ آب پاشه چه كنم كمممممممممممممممك

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or