Devil may cry 4

سلام بچه ها من تازه امروز بازی خریدم بازی شاخی هست اما تو مرحله 3 تو قصره دم همون ابشاره نمی دونم باید چی کار کنم ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.:biggrin1::blushing:

از همون راهی که اومدی برگرد از راه سمت راسته تابلوئه برو یه دستگاه هست که میشه با شمشیر بهش ضربه زد...

سلام به همه میبینم که همگی مشغولید گفتم ما که فعلاَ افتخار این بازی نصیبمون نشده ولی برادرم داره روی لول فرزند اسپاردا بازیو تموم می کنه مثل اینکه بعد از این لول دیگه سخت تر نمیشه بازی :cheesygri حیف شد تازه گرم شده بودیم مثل یک بریم سراغ لجند ها و کاراکترهای آزاد شده بازی :biggrin1: البته یه مرحله هم داره که مثل اونیموشا ها طبقه طبقه میرید بالا اونم برید بالا بعد از غول اولش خوب سخت میشه حال میده ...

خدائیش گیر کردید من الان دارم روی son of sprada (فکر کنم اسمش همین بود ) می روم این را برید پس چی می گید .موجوداتی که در مراحل بعدی میاند همان اول کار ظاهر می شوند از همه بدتر اون برقی هست که به نظر من خودش یک پا غول هست.دوستان هر مشکلی دارند بگویند کمکشان کنم.
در مورد سوال آقا مهدی بگم که اول سعی کن که روی نرو قدرت های ضرباتت بعد هم قدرت اضافه شدن طول دستت را اضافه کنی برای توانائی ها هم 2 پرش و سرعت و گرفتن بیشتر orb را بگیر.زمانی که شمشیر راگرفتی و قدرت تبدیل شدن را پیدا کردی ضربات آن را بخر
در مورد دانته هم تقریبا همین طور با این تفاوت که به جای قدرت دست تو باید استیلت را بالا ببری که بهتر است یک استیل را انتخاب کنی و اول همه قدرت های آن استیل را بگیری.بهترین استیل هم به نظر من swordmaster است چون ضربات شمشیر را بالا می برد.

سلام به همه میبینم که همگی مشغولید گفتم ما که فعلاَ افتخار این بازی نصیبمون نشده ولی برادرم داره روی لول فرزند اسپاردا بازیو تموم می کنه مثل اینکه بعد از این لول دیگه سخت تر نمیشه بازی :cheesygri حیف شد تازه گرم شده بودیم مثل یک بریم سراغ لجند ها و کاراکترهای آزاد شده بازی :biggrin1: البته یه مرحله هم داره که مثل اونیموشا ها طبقه طبقه میرید بالا اونم برید بالا بعد از غول اولش خوب سخت میشه حال میده ...
تکاوچ جان من شنیده بودم 5 درجه سختی داره.من هم دارم روی پسر اسپرادا تمام می کنم خیلی دلم میخواهم به بالاترینش که اسمش یادم نیست ولی همان یک ضرب بکش یک ضرب بمیر است برسم
ولی خدائیش این بازی ارزشش را خیلی داره که دست از کله شقی برداری و به جای اینکه حتما بخواهی با ps3 بازی کنی با X360 تمامش کنی

تکاوچ جان من شنیده بودم 5 درجه سختی داره.من هم دارم روی پسر اسپرادا تمام می کنم خیلی دلم میخواهم به بالاترینش که اسمش یادم نیست ولی همان یک ضرب بکش یک ضرب بمیر است برسم
ولی خدائیش این بازی ارزشش را خیلی داره که دست از کله شقی برداری و به جای اینکه حتما بخواهی با ps3 بازی کنی با X360 تمامش کنی
همون اولشم میشه رو اخرين درجه سختی رفت؟؟؟
من که اولش فقط human و devil hunter ديدم . رو human تمون کردم الان دارم رو devil hunter میرم ، بعد از devil hunter درجه سختی بعدی رو باز میکنه؟

همون اولشم میشه رو اخرين درجه سختی رفت؟؟؟
من که اولش فقط human و devil hunter ديدم . رو human تمون کردم الان دارم رو devil hunter میرم ، بعد از devil hunter درجه سختی بعدی رو باز میکنه؟
اولش فقط human و devil hunter را دارد من روی devil hunter تمام کردم بعدش son of sperada را باز کرد.به خاطر اینکه قدرت هایم را زیاد کنم روی human هم تمام کردم و الان من آخر های son of sprada هستم در اینکه یک درجه سختی دیگر دارد شکی ندارم چون اگر قسمت ranking بازی را نگاه کنید(همان جا که حالتی که مرحله را تمام کرده اید نشان می دهد مثل s,a,b,c,d )برای 4 درجه سختی مکان وجود دارد

اقا orb به چه دردی میخوره ؟ من میخام نوار سلامتی نرو بیشتر کنم چی باید بگیرم؟ راستی رمزی جیزی نداره؟
رمز که نداره
orb های قرمز را باید جمع کنی تا بتوانی ستاره هاو orb های دیگر را بخری ستاره های سبز سلامتی را باز می گرداند که کوچک و متوسط و بزرگ هستند.ستاره های بنفش devil hunter را پر می کند که باز هم بزرگ و متوسط و کوچک هستند.orb آبی نوار سلامتی را زیاد می کند.orb بنفش نوار devil hunter را زیاد می کند.گوی آبی شکل که همان آب مقدس است در صورت استفاده بر روی دشمانان اثر کرده و از مقدار جانشان کم میکند که میزان کم کردنش به میزان درجه سختی بازی بستگی دارد.orb زرد که به نظر من اصلا نباید خرید و کمترین استفاده را دارد برای این است که اگر مردید از همان فسمت شما را باز گرداند و به عقب تر بر نمی گردید.بهترین orb ها آبی و بنفش هستند البته در طول بازی با انجام مراحل مخفی یا پیدا کردن orb های آبی مخفی می توانید باز هم به نوار سلامتی بیافزایید البته این orb های مخفی هر کدام 1/4 هستند و با بدست کردن هر 4 تا از این ها یک orb آبی کامل بوجود می آید بیشتر از 6 تا orb آبی و 6تا orb بنفش نمی شود خریدمن الان نوار سلامتی ام 2 یا 3 تا خانه با 2 ردیف شدن کامل فاصله دارد
راستی حواستان به orb های قرمز مخفی در طول بازی باشد

از زمان ویرایش گذشته پس مجبورم در یک پست دیگه تصحیح کنم.
در مورد orb زرد اشتباهگفتم(devil 1 ,2 را یادم نمیاد چه طور بود چون خیلی وقت هست از زمان تمام کردنشان گذشته ولی تو devil 3 به نظرم همان طور بود که نوشتم)حالا devil 4 من مرحله 19 روی پسر اسپرادا بودم که مردم .دیدم که orb زرد ظاهر شد گفتم بیا استفاده کنیم از قبل از این قسمت سریع ادامه دهیم که دیدم همان جا در همان صحنه نیرو با سلامتی و devil hunter کامل بلند شد پس گفتم که در پست قبلی اشتباه گفتم
orb زرد :برای اینکه دقیقا از همان جا با سلامتی کامل و devil hunter کامل ادامه دهیم.پس بسیار orb مفیدی است و تا آن جا که میتوانید بدست بیاورید و در صورت لزوم بخرید

احسان جان فکر کنم دویل خوراکته :biggrin1: اگه میشه یه توضیح مختصری راجع به power up ها بده ، ایتمهاش و اینکه کدوم ضرباتش بدرد میخوره . اگه میشه با اسمش معرفی کن . مثلا اول باید کدوم قسمتها رو آپدیت کنیم ؟ من دارم قسمت ...red... رو کامل میکنم ، بعدش میرم سراغ بقیه قسمتها ، کارم درسته یا نه ؟؟؟

بع از اینکه با دانته تو اون مرحله جنگله زنرو میکشم چه جوری باید از جنگل برم بیرون از زمینم یه چیزایی ابی رنگ میاد بیرون که اگه بری توش میفتی یه جای دیگه
دیگه حالم از این لوکیشن جنگل بهم خورد خسته کنده ترین لوکیشن بود :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or