سلام بچه ها من تازه امروز بازی خریدم بازی شاخی هست اما تو مرحله 3 تو قصره دم همون ابشاره نمی دونم باید چی کار کنم ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.:biggrin1::blushing:

بابا يك راهنمايي درست حسابي بكنيدبرو با دستت بزنش بگیرش پدرش در میاد
تکاوچ جان من شنیده بودم 5 درجه سختی داره.من هم دارم روی پسر اسپرادا تمام می کنم خیلی دلم میخواهم به بالاترینش که اسمش یادم نیست ولی همان یک ضرب بکش یک ضرب بمیر است برسمسلام به همه میبینم که همگی مشغولید گفتم ما که فعلاَ افتخار این بازی نصیبمون نشده ولی برادرم داره روی لول فرزند اسپاردا بازیو تموم می کنه مثل اینکه بعد از این لول دیگه سخت تر نمیشه بازی :cheesygri حیف شد تازه گرم شده بودیم مثل یک بریم سراغ لجند ها و کاراکترهای آزاد شده بازی :biggrin1: البته یه مرحله هم داره که مثل اونیموشا ها طبقه طبقه میرید بالا اونم برید بالا بعد از غول اولش خوب سخت میشه حال میده ...
همون اولشم میشه رو اخرين درجه سختی رفت؟؟؟تکاوچ جان من شنیده بودم 5 درجه سختی داره.من هم دارم روی پسر اسپرادا تمام می کنم خیلی دلم میخواهم به بالاترینش که اسمش یادم نیست ولی همان یک ضرب بکش یک ضرب بمیر است برسم
ولی خدائیش این بازی ارزشش را خیلی داره که دست از کله شقی برداری و به جای اینکه حتما بخواهی با ps3 بازی کنی با X360 تمامش کنی
اولش فقط human و devil hunter را دارد من روی devil hunter تمام کردم بعدش son of sperada را باز کرد.به خاطر اینکه قدرت هایم را زیاد کنم روی human هم تمام کردم و الان من آخر های son of sprada هستم در اینکه یک درجه سختی دیگر دارد شکی ندارم چون اگر قسمت ranking بازی را نگاه کنید(همان جا که حالتی که مرحله را تمام کرده اید نشان می دهد مثل s,a,b,c,d )برای 4 درجه سختی مکان وجود داردهمون اولشم میشه رو اخرين درجه سختی رفت؟؟؟
من که اولش فقط human و devil hunter ديدم . رو human تمون کردم الان دارم رو devil hunter میرم ، بعد از devil hunter درجه سختی بعدی رو باز میکنه؟
رمز که ندارهاقا orb به چه دردی میخوره ؟ من میخام نوار سلامتی نرو بیشتر کنم چی باید بگیرم؟ راستی رمزی جیزی نداره؟