Devil may cry 4

من توصیم به بچه ها اینه که بازیو زود تموم نکنن چون حیفه
فک نمیکنم وقتی تموم بشه مر حل های اضافیهم مثل Re4 داشته باشه حالا کسایی که بازیو تموم کردن باید بگن
راستی من ممنون میشم یکی از بچه ها یه عکس از پشت و روی باکس شات این بازی برای 360 بذاره

آخرین ویرایش:
slipknot_ghost جان نسخه PAL ریجن فیری ست، UC میخوای چی کار!.
یه نیست جواب ما رو بده همه که بازی رو تموم کردن
freegame جان چند صفحه قبل رو چک کن، اطمینان دارم یکی توضیح داده.
راستی من ممنون میشم یکی از بچه ها یه عکس از پشت و روی باکس شات این بازی برای 360 بذاره
nero_devilhunter جان شما یک سر به http://www.covergalaxy.com/list/XBox360/ بزن، 100% کارت راه میافته.

این هم کاور بازی دویل 4 با رزولوشن بالا برای چاپ ( حجم 1.6مگ)
برای دانلود روی اینجا کلیک کنید!

15xk101.jpg

آخرین ویرایش:
آقا کسی می دونه چطوری موتور شیمشیر نرو روشن میشه ؟ من هرچی LT رو میزنم سمت چپ بالا وقت عقربه حرکت می کنه ولی اتفاقی نمی افته؟:confused:

چند بار پشت سر هم مثل بازیهای ماشینی گاز بده سه بار که این کار رو بکنی سه تا قسمتی که اون بالا هست رنگش فک میکنم قرمز میشه و شمشیرت هم قرمز میشه البته زیاد به کار نمیاد و خیلی کنده و سریع رنگ قرمز وقتی ضربه میزنی میره باید فنهایی که مربوط بهش هست رو ازاد کنی تا به کارت بیاد

یه نیست جواب ما رو بده همه که بازی رو تموم کردن:(
مرحله جنگلو باید اول بری جلو بعد میاد همون جا ،همون جا که هستی بیا عقب دوباره میاد همون جا بعد برو سمت راست ،دوباره میاد همون جا بعد دوباره برو سمت راست دیگه تمومه.

بچه ها gs تو امتیاز دهی بازم شاهکار به خرج داد ؟ 8 برا یکی از بزرگترین وبهترین و معروفترین سوم شخص های شمشیری 360 ؟:angry:
مثل اینکه جدیدا گیم اسپات به بهترین بازیها 8 میده :laughing:مثل uncharted و heavenly و.........
اصلا خود گیم اسپات مهم نیست این مهمه که امار امتیاز بازیو از کل سایتا میاره پایین
من که نمرم به این بازی 10 کامل هست و نقصی توش نمیبینم
گیم پلی عالی و نه سخت و نه اسون با این همه غول و دشمنها و فنهای متنوع و ازاد کردنی
بازی دیگه مثل نسخه ی 3 برای رد کردن بعضی مرحله ها معجزه هم نمیخواد و معمولا قبل از رسیدن به غول chekpoint میده و اونجوری بعد از 4 ساعت ازی از اول مرحله نمیاره که بره رو اعصاب
گرافیک عالی که بعد از گذشتن 1 سال از جنگ کنسولها فوق العادست و نشونه میده گرافیک بازیها روز به روز داره پیشرفنت میکنه نور پردازی هم عالیه و تو مرحله ی جنگلها من یکی از بهترین نور پردازی ها و هنری ترین محیطها رو دیدم
من تو شخصیت پردازی و داستان هم هیچ نقصی نمیبینم و اگه بازی نقصی داشته باشه شخصیت پردازی نقصی نداره و بعضی شخصیتهای قبلی بازیهم هستن و از نظر ظاهر خیلی بهتر شدن مثل lady
دانته هم که خیلی باحالتر شده
کلا کوبایاشی نشون داده سازنده ی خوش سلیقه ایه
از نظر من این بازی فعلا بهترین سوم شخص شمشیری 360 هست .من که هزاران بار از این بازیها رو کردم چه
برسه به کسایی که تازه اینجور بازیها رو میکنن و فک نمیکنم به این زودیها رو دست این بازی بیاد :praying:
خب! شما وقتي ييهو كامل ميگي بازي حرف نداره! بايد يك كم به نوع انجام بازيت شك كرد! اين بازي از لحاظ گرافيك در مقابل غول هايي چون Crysis , Gears Of War و... چيزي براي گفتن نداره! مثلا سايه ها اصلا در بازي خوب طراحي نشدن! و داراي لرزش هستند! كه اگر خيلي به دمو ها دقت كني! بعد از مدتي برات اعصاب خورد كن ميشه.
تازه در همين محيط جنگل! وقتي وارد ميشي خيلي قشنگ و چند دقيقه اي برات جديد اما وقتي 1 ساعت توش گشتي ديگه برات تكراري ميشه و همش رو اعصابت راه ميره چون توي تمامي اين بخش گياه ها و... يكي هستند! درباره گيم پلي بازي هم كه خيلي سادست بزن برو جلو! كمتر پيش مياد تو بازي بميري كه اين اصلا براي يك چنين بازي اي مناسب نيست.
توی این بازی نرو خیلی قوی تر از دانته است با دانته سختر میشه کشت ولی با نرو عین ابخوردنه.
اگر يك نگاه به سلاح هاي دانته بندازي! هيچ وقت چنين حرفي رو نميزني نيرو كلا سلاح هاش به يك دست ، شمشير و يك تپانچه منتهي ميشه كه تازه تپانچه توي 80 درصد بخش ها به كارت نمياد و فقط به درد زماني ميخوره كه دشمن ها ازت دور هستند! اونم فقط بري غول ها مثل همين غول مار يا Credo همين و بس ...

توی این بازی نرو خیلی قوی تر از دانته است با دانته سختر میشه کشت ولی با نرو عین ابخوردنه.
اگر يك نگاه به سلاح هاي دانته بندازي! هيچ وقت چنين حرفي رو نميزني نيرو كلا سلاح هاش به يك دست ، شمشير و يك تپانچه منتهي ميشه كه تازه تپانچه توي 80 درصد بخش ها به كارت نمياد و فقط به درد زماني ميخوره كه دشمن ها ازت دور هستند! اونم فقط بري غول ها مثل همين غول مار يا Credo همين و بس ...

نرو به نظر منم قوی تره و دلیلشم فقط دستش هست;) با دستش خیلی کشتن رئیس ها و موجودات راحت تره!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

من بازی رو دیروز خریدم الان مرحله ی 13 ام و با دانته شروع کردم:) برای منی که اولین بار دارم این سری رو بازی میکنم بازی که خیلی جزابه و صحنه های خیلی قشنگی داره:love: بازی هم که پره CG هست عشقه:biggrin1:

راستی یه توصیه به دوستان !!
من و مهدی دیروز بازی رو گرفتیم با مهدی که در تماس بودم میگفت این بازی باعث میشه GPU خیلی داغ کنه مخصوصا تو صحنه های درگیری شدید!;) مهدی که میگفت پیشنهاد میکنم بالای 2 ساعت پشت سر هم این بازی رو نکنین چون خیلی فشار میاد به دستگاه! برای اینکه بدونین چه قدر فشار میاد مهدی میگفت دستگاه من 3 برابر بیشتر از زمانی که CALL OF DUTY 4 بازی میکردم داغ میکنه! خلاصه مواظب باشید...

راستی یه توصیه به دوستان !!
من و مهدی دیروز بازی رو گرفتیم با مهدی که در تماس بودم میگفت این بازی باعث میشه GPU خیلی داغ کنه مخصوصا تو صحنه های درگیری شدید!;) مهدی که میگفت پیشنهاد میکنم بالای 2 ساعت پشت سر هم این بازی رو نکنین چون خیلی فشار میاد به دستگاه! برای اینکه بدونین چه قدر فشار میاد مهدی میگفت دستگاه من 3 برابر بیشتر از زمانی که CALL OF DUTY 4 بازی میکردم داغ میکنه! خلاصه مواظب باشید...
فکر کنم درست باشه چون من دیشب که تومش کردم (من 4 ساعت بیشتر این بازیو حردفه انجام دادم) وقتی دستگاهو خاموش کردم برای اولین بار بود که دیدم زیر کنسول تقریبا بغل فن داغ بود که قبلا فکر نکنم اینطوری بود (باز این مسله منو کنجکاو کرد)

خب! شما وقتي ييهو كامل ميگي بازي حرف نداره! بايد يك كم به نوع انجام بازيت شك كرد! اين بازي از لحاظ گرافيك در مقابل غول هايي چون Crysis , Gears Of War و... چيزي براي گفتن نداره! مثلا سايه ها اصلا در بازي خوب طراحي نشدن! و داراي لرزش هستند! كه اگر خيلي به دمو ها دقت كني! بعد از مدتي برات اعصاب خورد كن ميشه.
تازه در همين محيط جنگل! وقتي وارد ميشي خيلي قشنگ و چند دقيقه اي برات جديد اما

دوست من به این جملم دقت کردی ؟ "من که نمرم به بازی10 کامل هست"
به هر حال این بازی از هر نظر در سبک خودش غول حساب میشه و به جرات میتونم بگم اولین غول این سبک (god of war , heavenly sword , ninja gaiden , of )رو 360 هست
کلا من به خاطر گرافیک نگفتم بازی 10 میدم به خاطر اینکه عشقم این بازیه گفتم ویکی از بازیهایی که واقعا ازش لذت میبرم اون مرحله ی جنگل هم تا اخر با گرافیک عالی و زیبا بود کرایسیس هم که برا 360 نیومده اصلا پس بهتره گرافیکشو مقایسه نکنی با این بازی به هر حال گرافیک عالیه و تو سبک خودش چه تو گرافیک چه تو چه تو بقیه چیزا تک بازی عالی 360 هست من اصلا به سایه ها توجه نکردم و اصلا چیز مهمی نیست که گرافیک رو ببره زیر سوال
دموها هم که خیلی عالین و من اون دوتا دمویی که موقع startgame میاد هزاران بار دیدم و هنوز هم خسته نمشم راستی جنگلشم یکی از با گرافیک ترین جاهای بازی بود و گرافیکش خیلی شبیه کا اف دیوتی 4 ساخته شده بود و تقریبا در حد همون گرافیک رو داشت
بازی هم اونقدا که میگی اسون نیست و بعضی از غولها واقعا کشتنشون وقت میبره حالا نیمدونم رو چه مدی داری بازی میکنی من که رو devil hunter بازی میکنم
:cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or