Devil may cry 4

سلام به همه
نظر شما چیه ؟ پیشنهاد میکنید بخرم ؟
درباره سبک هم یک توضیح بدین خیلی خوبه ... تو سبک God Hand که نیست چون من متنفرم
به اين جور سبک بازيها میگن crazy action يعنی مثل god of war و ninja gaiden
اکشن سريع و ديوانه وار که هرکسی رو میتونه مجذوب خودش بکنه ، هيجان اينجور بازيها به دليل اين که مدام بايد دکمهارو فشار بدی و بالا پايين بپری بيش از بازيهای ديگست.
کلاً حتماً توصيه میشه بازيرو بگيری .

بازی قشنگی هستش گرافیکشم خوبه.
فقط دفاع نداره (نظر منه چون اولین devil may dry بود که من بازی میکردم)بازی خیلی اسونه تو یه روز اگه دستگاه سه چراغ نده و یا خسته نشی میتونی تقریبا 11 مرحله بری .
در کل بازی خوبی هستش همون چیزی هستش که از capcom انتظار می رفت.

با درود
از دوستان کسی هست که نسخه Pal که فیری ریجن گرفته باشه؟ میگن چند نفر گرفتن که برای همشون مورد داره!!.

پ.ن. برای منم خرابه، احتمال داره از منبعش خراب بوده باشه؟!.

با درود
از دوستان کسی هست که نسخه Pal که فیری ریجن گرفته باشه؟ میگن چند نفر گرفتن که برای همشون مورد داره!!.

پ.ن. برای منم خرابه، احتمال داره از منبعش خراب بوده باشه؟!.
مال من هم Free بود خراب بود
امروز عوض کردم
هنوز بازی نکردم اما خدا کنه درست باشه
مال آریا رو هم من گرفتم اما سالمه...سعید جان;)

امروز عوض کردم
مال منم pal ولی تا الانش یکله رفتم تا مرحاه 12 مشکلی نداشته ،امشب ایشالا اگه مشگلی پیش نیاد تمومش میکنم.
از nextgen گرفتم.

درود ب همه
دوستان امار آچیومنتهاش رو میدن. چطوریاست، سخته یا مثل Dirt راه میروی و آچیومنت ازاد میکنه
18.gif

امروز عوض کردم
شناختی :biggrin1:.
در هر حال فردا از کار و زندگی باید بمونم.

سلام دوستان خوبین منم میخوام نظر بدم به نظر من سایت گیم اسپات خیلی نمره کمی به این بازی داده انصاف نکرده به این بازی بی نظیر امتیاز 8 داده من به این بازی امتیاز 9.5 رو میدم چون ارزشش رو داره گرا فیکش و داستان بازی و شخصیت های جدید واقعلا درست و. حسابی از کار در اومده دمت گرم کپکام باز گل کاشتی :biggrin1:

رونده بازی بسيار اسون بود ، کسانی که بازی conan رو ، رو حالت هارد تا اخر رفته باشن
يقين بدونيد رفتن اين بازی براشون تا اخر مثل آب خوردن ميمونه، طوری که هر غول رو میتونن تو ظرف کمتر از 3 4 دقيقه از پای در بيارن.
کلاً من از کپکام هميشه انتظار بازيهای سخت رو داشتم ولی اين بازی يه چيزی فراتر از اسون بود.

سلام دوستان خوبین منم میخوام نظر بدم به نظر من سایت گیم اسپات خیلی نمره کمی به این بازی داده انصاف نکرده به این بازی بی نظیر امتیاز 8 داده من به این بازی امتیاز 9.5 رو میدم چون ارزشش رو داره گرا فیکش و داستان بازی و شخصیت های جدید واقعلا درست و. حسابی از کار در اومده دمت گرم کپکام باز گل کاشتی
البته دوست عزيز gamespot به يه نکته بسيار جالب تو بازی اشاره کرده که از نکات منفی بازی هست اينه که :
-بيشتر مراحل بازی مثل هم طراحی شدن
که اين خودش يه مقدار از جذابيت کار کم میکنه

کلاً من از کپکام هميشه انتظار بازيهای سخت رو داشتم ولی اين بازی يه چيزی فراتر از اسون بود.

DMC4 درجه سختیش خوب بود . کلا بازی های CAPCOM از این نظر خوبم منتها به جزDEAD RISING که یه بار تمومش کردم واسه 7 پشتم بس بود !
حال Conan رو Hard تونستم تا اخر برم اما DEAD RISING !!!!!!!!!!!!!!!!:eek:

سلام دوستان خوبین منم میخوام نظر بدم به نظر من سایت گیم اسپات خیلی نمره کمی به این بازی داده انصاف نکرده به این بازی بی نظیر امتیاز 8 داده من به این بازی امتیاز 9.5 رو میدم چون ارزشش رو داره گرا فیکش و داستان بازی و شخصیت های جدید واقعلا درست و. حسابی از کار در اومده دمت گرم کپکام باز گل کاشتی :biggrin1:

Gamespot یه مقدار کم داده . منم ته تهش 8.6 میدم . هنوز به شاهکار DMC1 هیچ کدومشون نرسیدن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or