Devil may cry 4

دوستان بازی رو تا اون غول اتیشیه رسوندم روی لول اسون ، ولی دیگه خیلی آسونه اگه روی لول سخته برم مراحل بعدیش خیلی سخته میشه ؟ من اولین باره دویل بازی میکنم ;)

من از نسخه هاي قبليش اصلا خوشم نميومد ولي DMC4 خيلي عالي بود.
حدود دوساعت بازي كردم تا مرحله 7 رفتم.كلأ جند مرحله داره؟
يه Update اول كار اومد مال جيه جه جيزي رو تغيير ميده؟قبلأ تو بازي Assassins Creed هم واسم بيش اومده بود.اينم عكس از Update http://i27.tinypic.com/15g9lhl.jpg

اقا من چی کار کنم توی مرحله 6 بعد از اینکه پل رو کاملش کردم یعنی نصفه دیگش اود برگشتم به کلیسا حالا که میخام برم روی پل نیمدونم از کجا برم یکی کمکم کنه:(:((

دوستان بازی رو تا اون غول اتیشیه رسوندم روی لول اسون ، ولی دیگه خیلی آسونه اگه روی لول سخته برم مراحل بعدیش خیلی سخته میشه ؟ من اولین باره دویل بازی میکنم ;)
مهدی جون اولش یک بار Human برو تا قلق بازی بیاد دستت بعد برو تو کار Devil Hunter.

پ.ن. دیگه هر چقدر بد باشه این شماره از بازی حداقل ارزش دو بار تموم کردن رو داره :biggrin1:.

من روی Devil Hunter تموم کردم تا مرحله 17 زیاد سخت نیست ولی از 17 به بعد یه خورده سخت میشه البته اون اوایل که دانته میشی مخصوصا سره کشتن اون ماره یه مقدار سخته میشه. ولی کم کم آسون میشه تا مرحله 17.

موجوداتش خیلی خنده دارند. باید یه کم بیشتر کار می شد. فکر کنم فریم ریت باید 60 باشه. بازی خیلی روانه.
در کل برای زمانی از دست بازی های سخت خسته شدی این بازی خوبه.

موجوداتش خیلی خنده دارند. باید یه کم بیشتر کار می شد. فکر کنم فریم ریت باید 60 باشه. بازی خیلی روانه.
در کل برای زمانی از دست بازی های سخت خسته شدی این بازی خوبه
به نظر من هم بازی رو 60 فريم بود ، کلاً بازی کردن رو اين حالت يه لذت به خصوصی داره.
اميد وارم ninja gaiden 2 هم رو 60 فريم باشه ولی بعيد میدونم.:(

بچه ها gs تو امتیاز دهی بازم شاهکار به خرج داد ؟ 8 برا یکی از بزرگترین وبهترین و معروفترین سوم شخص های شمشیری 360 ؟:angry:
مثل اینکه جدیدا گیم اسپات به بهترین بازیها 8 میده :laughing:مثل uncharted و heavenly و.........
اصلا خود گیم اسپات مهم نیست این مهمه که امار امتیاز بازیو از کل سایتا میاره پایین
من که نمرم به این بازی 10 کامل هست و نقصی توش نمیبینم
گیم پلی عالی و نه سخت و نه اسون با این همه غول و دشمنها و فنهای متنوع و ازاد کردنی
بازی دیگه مثل نسخه ی 3 برای رد کردن بعضی مرحله ها معجزه هم نمیخواد و معمولا قبل از رسیدن به غول chekpoint میده و اونجوری بعد از 4 ساعت ازی از اول مرحله نمیاره که بره رو اعصاب
گرافیک عالی که بعد از گذشتن 1 سال از جنگ کنسولها فوق العادست و نشونه میده گرافیک بازیها روز به روز داره پیشرفنت میکنه نور پردازی هم عالیه و تو مرحله ی جنگلها من یکی از بهترین نور پردازی ها و هنری ترین محیطها رو دیدم
من تو شخصیت پردازی و داستان هم هیچ نقصی نمیبینم و اگه بازی نقصی داشته باشه شخصیت پردازی نقصی نداره و بعضی شخصیتهای قبلی بازیهم هستن و از نظر ظاهر خیلی بهتر شدن مثل lady
دانته هم که خیلی باحالتر شده
کلا کوبایاشی نشون داده سازنده ی خوش سلیقه ایه
از نظر من این بازی فعلا بهترین سوم شخص شمشیری 360 هست .من که هزاران بار از این بازیها رو کردم چه
برسه به کسایی که تازه اینجور بازیها رو میکنن و فک نمیکنم به این زودیها رو دست این بازی بیاد :praying:

اگر لباسه الطير رو تنه دانته بكنيد عينه هم ميشن دقت كرده بوديد نوع صورت و فك و چهره دانته خيلي شبيه الطير هست مخصوصا اون ته ريش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or