معمولا کسایی که طرفدار یک عنوان باشن خیلی دوست ندارن توی سری عنوان محبوبشون تغییرات زیادی اتفاق بیفته و تغییر اساسی در شماره جدیدی باعث می شه تا همون اعتراضاتی که در مورد اسپلینتر سل 5 اتفاق افتاد پیش بیاد . شما هم اگه این عنوان رو خریدی که توش تغییر کلی در اکشن و......ببینی اشتباه کردی چون اگه حتی در نظر بگیریم شماره های بعدی هم بیاد باز همون سبک اکشن خودش رو حفظ می کنه و این دقیقا دلخواه من و امثال من که طرفداران این سری هستند هستش .سلام .من نظر خودم را گفتم .نظر شما هم کاملا برای من قابل احترام است. من تا الان هر 4 تا dmc را بازی کردم .به نظر من ( دقت کنید نظر من شاید اصلا برای شما یا کسان دیگه اهمیتی نداشته باشه) این بازی فقط از dmc 2 بهتر بود.من دیشب بازی را تموم کردم .جالبه کوبایاشی گفته بود بازی طولانی هستش اما من بازی را 7 ساعت ونیم تموم کردم .در ضمن گفته بود یک داستان قوی با تم دراماتیک داره .اما ما که چیزی ندیدیم .شخصیت پردازی بازی که افتضاح بود .(استاد کوجیما کجایی؟) تو کل بازی شخصیت lady فقط یک بار نمایش داده شد. در مورد trish هم زیاد چیزی گفته نشد.حتی خود دانته هم زیاد تو بازی نبود فقط مرحله 12 تا 18 را با دانته بازی میکنید.بیشتر بازی حول و حوش شخصیت نرو می چرخید.
شاید کسایی که تا حالاdmc بازی نکردن کلی هم ذوق زده بشند اما کسایی که heavy hitter هایی نظیر ninja gaiden و god of war را بازی کرده باشند متوجه میشند که این بازی در حد اون دو عنوان نیست.
در مورد وست و... هم بله adsl دارند دیگه داشتن adslکه کاری نداره اما مسئله اینه که اون کسی که بازی ها را dl میکنه سرعتش خیلی بالاتر از این حرفاست و بازی را 6 ساعته میگیره .
دلیل دیگه میتونه این باشه که تورنت پال بازی هم اومده و region free است شاید صبر کرده بودن اونو بگیرن .
ولی به نظر منم شما این چیزارو از روی یه جایی خوندی :biggrin1: و الان اینا دیگه رفته توی فکرت ولی اگه کاملا با دقت بدون توجه به اون نوشته ها :biggrin1: بازی رو انجام بدی متوجه می شی که اکثر حرکاتشون و رفتارشون هم شبیه به همه . حتی موقعی که قراره با باس ها مبارزه کنی دقیقا همون رفتاری که دانته انجام می داد رو نرو هم انجام می ده . و من با نظر osos در مورد اینکه این 2 شخصیت خیلی هم با هم تفاوت ندارند موافقم.ولي به نظرم! شخصيت نيو خيلي با دانته متفاوت زمين تا آسمون فرق دارند! يا حداقل من اينجوري احساس ميكنم. Nero يك شخصيت خيلي عاطفي ، عصبي ، مغرور ، داغون! ، لجباز و كمي هم شوخ طبع! البته عاشق بودنش رو يادتون نره! درصورتي كه دانته اينجوري نبود و نيست. كلا نيو خيلي با دانته به نظرم متفاوت از لحاظ رفتاري شايد تنها شباهت اين دو لباس ها و موهاشون باشه!.
راستي ميدونستيد تو بازي تا اينجا كه من رفتم حداقل دانته رو به عنوان مرد قرمز ميشناسه!؟

وقتی به اونجا رسیدی اول باید بری بالا بعدش بری به سمت راست و بعدش هم به سمت چپاقا يكي مارو راهنمايي كنه ديگه! اي بابا.
بعد كه غول مرحله 7 رو كشتيم و وارد مرحله 8 ميشيم اونجا كه تو جنگل چه بايد بكنيم؟ من ميرم ميرسم به يك ميدون كه سه تا مار به رنگ هاي قرمز ، بنفش و سبز هستند ولي وقتي روشون كليك ميكنم متاسفانه نوشته با بك گراند قاطي ميشه و قابل خوندن نيست منم زبانم بد! ميشه بگيد بايد چه كنم اينجارو؟
ممنون.

معمولا کسایی که طرفدار یک عنوان باشن خیلی دوست ندارن توی سری عنوان محبوبشون تغییرات زیادی اتفاق بیفته و تغییر اساسی در شماره جدیدی باعث می شه تا همون اعتراضاتی که در مورد اسپلینتر سل 5 اتفاق افتاد پیش بیاد . شما هم اگه این عنوان رو خریدی که توش تغییر کلی در اکشن و......ببینی اشتباه کردی چون اگه حتی در نظر بگیریم شماره های بعدی هم بیاد باز همون سبک اکشن خودش رو حفظ می کنه و این دقیقا دلخواه من و امثال من که طرفداران این سری هستند هستش .![]()
موفق باشی .

Black Roz جان همین که نمیدونی کی به کیه خودش جای خوشحالی داره چون اگر میدونستی بیشتر از 1 ساعت نمیتونستی بازی کنی.اين نرو و دانته کی به کيه اقا؟ من شمارهای قبلی اين بازيرو بازی نکردم میشه يکی به طور خلاصه توضيح بده چی به چيه؟
اول بازی نرو رو نشون میده و مسخصه که ادمه خوبيه ولی اون يکی که شبيهشه ادم خوبی نيست !!!
میشه بگيد کی به کيه؟ چرا ما با اون که خيلی شبيهشه ( فکر کنم دانتست ) اول بازی مبارزه میکنيم؟ بعد چرا نرو به قصد کشت دانترو میزنه؟ ولی دانته نمیمیره و فرار میکنه...اقا يکی توضيح بده گيج شديم![]()
میگن فعلا نمیاد .منم میخوام با دانته بازی کنمممممممممممم !!!!همه خریدند جز من
نسخه دو سی دی کی میاد ؟

به ما هم گفتن free هست.اما فک نکنم اگه Free باشه دیگه چرا J اومد!!!آقا اگه ممکنه یکی ما رو راهنمایی کنه این بازی کلا قفل منطقه ای داره یا الان چون فقط j اومده اینطوریه
آخه من یه جا شنیدم که بازی قراره free باشه؟

اگه اهل بزن بکش در حد شکوندن دسته باشی ارهارزش خريدن رو داره ؟