Devil may cry 4

اقا يكي مارو راهنمايي كنه ديگه! اي بابا.
بعد كه غول مرحله 7 رو كشتيم و وارد مرحله 8 ميشيم اونجا كه تو جنگل چه بايد بكنيم؟ من ميرم ميرسم به يك ميدون كه سه تا مار به رنگ هاي قرمز ، بنفش و سبز هستند ولي وقتي روشون كليك ميكنم متاسفانه نوشته با بك گراند قاطي ميشه و قابل خوندن نيست منم زبانم بد! ميشه بگيد بايد چه كنم اينجارو؟
ممنون.

سلام .من نظر خودم را گفتم .نظر شما هم کاملا برای من قابل احترام است. من تا الان هر 4 تا dmc را بازی کردم .به نظر من ( دقت کنید نظر من شاید اصلا برای شما یا کسان دیگه اهمیتی نداشته باشه) این بازی فقط از dmc 2 بهتر بود.من دیشب بازی را تموم کردم .جالبه کوبایاشی گفته بود بازی طولانی هستش اما من بازی را 7 ساعت ونیم تموم کردم .در ضمن گفته بود یک داستان قوی با تم دراماتیک داره .اما ما که چیزی ندیدیم .شخصیت پردازی بازی که افتضاح بود .(استاد کوجیما کجایی؟) تو کل بازی شخصیت lady فقط یک بار نمایش داده شد. در مورد trish هم زیاد چیزی گفته نشد.حتی خود دانته هم زیاد تو بازی نبود فقط مرحله 12 تا 18 را با دانته بازی میکنید.بیشتر بازی حول و حوش شخصیت نرو می چرخید.
شاید کسایی که تا حالاdmc بازی نکردن کلی هم ذوق زده بشند اما کسایی که heavy hitter هایی نظیر ninja gaiden و god of war را بازی کرده باشند متوجه میشند که این بازی در حد اون دو عنوان نیست.
در مورد وست و... هم بله adsl دارند دیگه داشتن adslکه کاری نداره اما مسئله اینه که اون کسی که بازی ها را dl میکنه سرعتش خیلی بالاتر از این حرفاست و بازی را 6 ساعته میگیره .
دلیل دیگه میتونه این باشه که تورنت پال بازی هم اومده و region free است شاید صبر کرده بودن اونو بگیرن .
معمولا کسایی که طرفدار یک عنوان باشن خیلی دوست ندارن توی سری عنوان محبوبشون تغییرات زیادی اتفاق بیفته و تغییر اساسی در شماره جدیدی باعث می شه تا همون اعتراضاتی که در مورد اسپلینتر سل 5 اتفاق افتاد پیش بیاد . شما هم اگه این عنوان رو خریدی که توش تغییر کلی در اکشن و......ببینی اشتباه کردی چون اگه حتی در نظر بگیریم شماره های بعدی هم بیاد باز همون سبک اکشن خودش رو حفظ می کنه و این دقیقا دلخواه من و امثال من که طرفداران این سری هستند هستش . ;)

موفق باشی .

ولي به نظرم! شخصيت نيو خيلي با دانته متفاوت زمين تا آسمون فرق دارند! يا حداقل من اينجوري احساس ميكنم. Nero يك شخصيت خيلي عاطفي ، عصبي ، مغرور ، داغون! ، لجباز و كمي هم شوخ طبع! البته عاشق بودنش رو يادتون نره! درصورتي كه دانته اينجوري نبود و نيست. كلا نيو خيلي با دانته به نظرم متفاوت از لحاظ رفتاري شايد تنها شباهت اين دو لباس ها و موهاشون باشه!.
ولی به نظر منم شما این چیزارو از روی یه جایی خوندی :biggrin1: و الان اینا دیگه رفته توی فکرت ولی اگه کاملا با دقت بدون توجه به اون نوشته ها :biggrin1: بازی رو انجام بدی متوجه می شی که اکثر حرکاتشون و رفتارشون هم شبیه به همه . حتی موقعی که قراره با باس ها مبارزه کنی دقیقا همون رفتاری که دانته انجام می داد رو نرو هم انجام می ده . و من با نظر osos در مورد اینکه این 2 شخصیت خیلی هم با هم تفاوت ندارند موافقم.

راستي ميدونستيد تو بازي تا اينجا كه من رفتم حداقل دانته رو به عنوان مرد قرمز ميشناسه!؟

مگه قرار بود با اسم دانته بشناسه؟؟؟؟؟؟ :-"

سلام به همگی دوستان!
من چند تا سوال دارم!!!
توی این قسمت دیگه آپدیت کردن اسلحه اینا با ارب قرمز نیستش؟؟؟
فقط ارب قرمز شده واسه خریدن جان و اربای آبی و زردو این حرفا؟؟؟
بعدش اون ارب آبی ها که برای خریدنه فن و این حرفاست؟با چی به دست می یاد فقط با کشتن رییس؟
اسلحه اینا رو نمیشه اپدیت کرد؟
یکی یه توضیحی کامل می ده واسمون اساسی تو کفه شیم؟
وسط بازی هم نمیشه سیو زد؟

اقا يكي مارو راهنمايي كنه ديگه! اي بابا.
بعد كه غول مرحله 7 رو كشتيم و وارد مرحله 8 ميشيم اونجا كه تو جنگل چه بايد بكنيم؟ من ميرم ميرسم به يك ميدون كه سه تا مار به رنگ هاي قرمز ، بنفش و سبز هستند ولي وقتي روشون كليك ميكنم متاسفانه نوشته با بك گراند قاطي ميشه و قابل خوندن نيست منم زبانم بد! ميشه بگيد بايد چه كنم اينجارو؟
ممنون.
وقتی به اونجا رسیدی اول باید بری بالا بعدش بری به سمت راست و بعدش هم به سمت چپ
کاری هم با اون مار ها نداشته باش;)

معمولا کسایی که طرفدار یک عنوان باشن خیلی دوست ندارن توی سری عنوان محبوبشون تغییرات زیادی اتفاق بیفته و تغییر اساسی در شماره جدیدی باعث می شه تا همون اعتراضاتی که در مورد اسپلینتر سل 5 اتفاق افتاد پیش بیاد . شما هم اگه این عنوان رو خریدی که توش تغییر کلی در اکشن و......ببینی اشتباه کردی چون اگه حتی در نظر بگیریم شماره های بعدی هم بیاد باز همون سبک اکشن خودش رو حفظ می کنه و این دقیقا دلخواه من و امثال من که طرفداران این سری هستند هستش . ;)

موفق باشی .
اشتباه میکنی دوست من.
برای مثال MGS2:SOL، نیم ساعت با Solid Snake یک لول رو بازی کردیم و بعد با Raiden. حرکاتشون نه تنها کاملا شبیه هم نبود، بلکه در اصل علاقه م به سالید اسنیک بیشتر شد. رایدن مثل احمقها هرچی میگفتن هی همون رو با لحن سوالی تکرار میکرد. شوخی حالیش نبود و کاملا خام بود اما وقتی در کنار اسنیک وایمسیتاد اونوقت ابهت شخصیت سالد اسنیک رو پی میبردی.
بهتر بود برای این بازی هم ازین تریک استفاده کنن تا فروش نسخه ی بعدی بره بالا... کسی منکر اینه که سری MGS جزء ساده ترین گیم پلی رو داره؟ اما محببییتش به خاطر داستان و شخصیتهاشه.;)

پی.اس: کسی یک جایی رو میشناسه که روی دیسکهای لیزر ترجیحا بازی رو بفرسته به مشهد؟ یک جا هست دیدم Burnout paradise رو میده 10000 چون جدیده.
ممنون(امیدوارم آف تاپیک نگفته باشم)

اين نرو و دانته کی به کيه اقا؟ من شمارهای قبلی اين بازيرو بازی نکردم میشه يکی به طور خلاصه توضيح بده چی به چيه؟
اول بازی نرو رو نشون میده و مسخصه که ادمه خوبيه ولی اون يکی که شبيهشه ادم خوبی نيست !!!
میشه بگيد کی به کيه؟ چرا ما با اون که خيلی شبيهشه ( فکر کنم دانتست ) اول بازی مبارزه میکنيم؟ بعد چرا نرو به قصد کشت دانترو میزنه؟ ولی دانته نمیمیره و فرار میکنه...اقا يکی توضيح بده گيج شديم :(

اين نرو و دانته کی به کيه اقا؟ من شمارهای قبلی اين بازيرو بازی نکردم میشه يکی به طور خلاصه توضيح بده چی به چيه؟
اول بازی نرو رو نشون میده و مسخصه که ادمه خوبيه ولی اون يکی که شبيهشه ادم خوبی نيست !!!
میشه بگيد کی به کيه؟ چرا ما با اون که خيلی شبيهشه ( فکر کنم دانتست ) اول بازی مبارزه میکنيم؟ بعد چرا نرو به قصد کشت دانترو میزنه؟ ولی دانته نمیمیره و فرار میکنه...اقا يکی توضيح بده گيج شديم :(
Black Roz جان همین که نمیدونی کی به کیه خودش جای خوشحالی داره چون اگر میدونستی بیشتر از 1 ساعت نمیتونستی بازی کنی.

آقا اگه ممکنه یکی ما رو راهنمایی کنه این بازی کلا قفل منطقه ای داره یا الان چون فقط j اومده اینطوریه
آخه من یه جا شنیدم که بازی قراره free باشه؟

همه خریدند جز من
نسخه دو سی دی کی میاد ؟
میگن فعلا نمیاد .منم میخوام با دانته بازی کنمممممممممممم !!!! :((

آقا اگه ممکنه یکی ما رو راهنمایی کنه این بازی کلا قفل منطقه ای داره یا الان چون فقط j اومده اینطوریه
آخه من یه جا شنیدم که بازی قراره free باشه؟
به ما هم گفتن free هست.اما فک نکنم اگه Free باشه دیگه چرا J اومد!!!
UC اخر هفته میاد.منم منتظرم :love:

ارزش خريدن رو داره ؟
اگه اهل بزن بکش در حد شکوندن دسته باشی اره
اگه هم نه.بگیر 1بار دسته بشکنه راه میفتی :cheesygri
(البته این اتفاق برا من تو PS2 افتاد :cheesygri)
در کل یه بازی خفنننننننن
به همه افراد خانواده توصیه میشه!

آخرین ویرایش:
بازم مثل همیشه فوق العادس این نسخه.من که با هر شماره این بازی زندگی کردم خیلی حال کردم.شماره 1 رو 2 بار تموم کردم.شماره 2 رو 4 بار .شماره 3 رو 3 بار تموم کردم.حالا هم نسخه 4 رو میخوام N بار تموم کنم:love:
صحنه های میان پرده ی بازی واقعا ارزش چند بار دیدن رو داره.
در ضمن دو دیسک این بازی یه شایعه مسخره بوده یکی از دوستام که این بازی رو تموم کرده میگفت 40 درصد بازی با دانته هست پس چیزی به عنوان دیسک دو برای بازی با دانته وجود نداره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or