من دیشب بازیرو گرفتم. تا mission 4 رفتم واقعا بازی جالبیه. بر خلاف گفته اون دوستمون باید بگم گرافیک بازی شاید باعث نشه دهنتون باز بمونه ولی هیچی از بازی های دیگه کم نداره و با این نظر مخالفم که میتونین بیش از 10 تا بازی با گرافیک بهتر پیدا کنین.
مخصوصا محیط ها واقعا زیبا کار شدن.
نمیتونن که بخاطر عدم تنوع ماشین سواری تو بازی جا بدن.
بازیش آشغالترین بازی سالم بشه که 100 سال نمیشه بازم اینجا همه طرفدارشن و میرن میخرن
حتی اگه دویل 1 رو بازسازی میکردن و به اسم 4 میدادن بیرون من یکی باز میخریدمش!:blushing:
از یه نظرم سبک اکشن بازی رو نمیشه تغیر داد(بخاطر از دست دادن طرفداران)و شاید بخاطر این بوده که به چشم شما تکراری اومده.اما در هر صورت با تمانینه رد کنید تا براتون ملال آور نشه.
وست و نکس جن و...بعید میدونم adsl نداشته باشند! و منتظر یه شخص خاصی باشند که بازی رو براشون بیاره.احتمالا اون دوستتون سرکارتون گذاشته.
سلام .من نظر خودم را گفتم .نظر شما هم کاملا برای من قابل احترام است. من تا الان هر 4 تا dmc را بازی کردم .به نظر من ( دقت کنید نظر من شاید اصلا برای شما یا کسان دیگه اهمیتی نداشته باشه) این بازی فقط از dmc 2 بهتر بود.من دیشب بازی را تموم کردم .جالبه کوبایاشی گفته بود بازی طولانی هستش اما من بازی را 7 ساعت ونیم تموم کردم .در ضمن گفته بود یک داستان قوی با تم دراماتیک داره .اما ما که چیزی ندیدیم .شخصیت پردازی بازی که افتضاح بود .(استاد کوجیما کجایی؟) تو کل بازی شخصیت lady فقط یک بار نمایش داده شد. در مورد trish هم زیاد چیزی گفته نشد.حتی خود دانته هم زیاد تو بازی نبود فقط مرحله 12 تا 18 را با دانته بازی میکنید.بیشتر بازی حول و حوش شخصیت نرو می چرخید.
شاید کسایی که تا حالاdmc بازی نکردن کلی هم ذوق زده بشند اما کسایی که heavy hitter هایی نظیر ninja gaiden و god of war را بازی کرده باشند متوجه میشند که این بازی در حد اون دو عنوان نیست.
در مورد وست و... هم بله adsl دارند دیگه داشتن adslکه کاری نداره اما مسئله اینه که اون کسی که بازی ها را dl میکنه سرعتش خیلی بالاتر از این حرفاست و بازی را 6 ساعته میگیره .
دلیل دیگه میتونه این باشه که تورنت پال بازی هم اومده و region free است شاید صبر کرده بودن اونو بگیرن .
سلام .من نظر خودم را گفتم .نظر شما هم کاملا برای من قابل احترام است. من تا الان هر 4 تا dmc را بازی کردم .به نظر من ( دقت کنید نظر من شاید اصلا برای شما یا کسان دیگه اهمیتی نداشته باشه) این بازی فقط از dmc 2 بهتر بود.من دیشب بازی را تموم کردم .جالبه کوبایاشی گفته بود بازی طولانی هستش اما من بازی را 7 ساعت ونیم تموم کردم .در ضمن گفته بود یک داستان قوی با تم دراماتیک داره .اما ما که چیزی ندیدیم .شخصیت پردازی بازی که افتضاح بود .(استاد کوجیما کجایی؟) تو کل بازی شخصیت lady فقط یک بار نمایش داده شد. در مورد trish هم زیاد چیزی گفته نشد.حتی خود دانته هم زیاد تو بازی نبود فقط مرحله 12 تا 18 را با دانته بازی میکنید.بیشتر بازی حول و حوش شخصیت نرو می چرخید.
شاید کسایی که تا حالاdmc بازی نکردن کلی هم ذوق زده بشند اما کسایی که heavy hitter هایی نظیر ninja gaiden و god of war را بازی کرده باشند متوجه میشند که این بازی در حد اون دو عنوان نیست.
در مورد وست و... هم بله adsl دارند دیگه داشتن adslکه کاری نداره اما مسئله اینه که اون کسی که بازی ها را dl میکنه سرعتش خیلی بالاتر از این حرفاست و بازی را 6 ساعته میگیره .
دلیل دیگه میتونه این باشه که تورنت پال بازی هم اومده و region free است شاید صبر کرده بودن اونو بگیرن .
بهرحال نظر شما در مورد بازی قابل احترامه.
اما اینترنت:با 512 معمولا دو روز طول میکشه که بازی کامل دانلود بشه.به غیر از اون باید edsl باشه که از طریق دیش و ...قابل دانلوده.فقط 6 ساعت بازم یخورده شک بر انگیزه.
درود ب همه
حدود سه سال برای این بازی صبر کردیم، ضد حال عوض شدن شخصیت رو بیخیال شدیم ولی نتیجه خوبی نداشت. مثلا شخصیت اصلی عوض شده که در واقع نشده!!. همون استیل، همون مو، همون پالتو چرمی که فقط رنگش عوض شده، همون ادم، همون ضربه ها و ... . پیش خودشون چی فکر کردن؟!. این که خود دانته ست، فقط یکم قدش کوتاه تره و لباس هاش آبی!!!. حال نداشتن یه شخصیت درست حسابی طراحی کنن!.در DMC3" SE ورجُل قابل بازی بود. درسته ظاهرا شبیه دانته بود ( چون برادر هستن مشکلی پیش نمیاد و چیز عادی هست ) اما استیل مبارزه و حرکت کردنش و حتی نوع سلاح هاش با دانته از زمین تا آسمون فرق داشت. اینجا داستان یه چیز دیگس و میشه به نرو گفت "دانته فشُرده". دوتا کُلت دانته رو کردن یکی، به شمشیر دانته یه " گاز و کلاج" نسب کردن، همین و بس. یاد حرفهای کوبایاشی میافتم خندم میگیره:
ما یه شخصیت جدید معرفی میکنیم با این کار گیم پلی بازی روتغییر دادیم!!.
خلاصه اینقدر شکایم از دست این کوبایاشی که نگو نپُرس. off
یادمه وقتی "رایدن" رو با "سالید اسنیک" عوض کردن تفاوت بُرون و درون این دو کارکتر چنان زیاد بود که باعث تعجب میشد. دقیقا دو تا انسان متفاوت بودن.
گیم پلی همیشه گی سری DMC هست، خوبه، ولی چیزی که اینها میگفتن نیست.
داستانش هم برای این جور بازی ها کفایت میکنه.
هوش مصنوعی متوسط رو به پائین.
خون و خون ریزی فقط تو Cut Scene وجود داره!!.
صحنه های سینمائی خیلی خوب که چند جا سوتی داده شده. مثلا چرا اسلحه ای که تیرش بینهایت ـه رو باید خشاب گذاری کرد!!.
گرافیک خیلی خوب اما به پای Cut Scene نمیرسه!.
همه چیز تو این شماره عجیب به قسمت اول شبیه، محیطها، جو، دشمنان و ... .
پ.ن. اون از Paradise، این از DMC4. نمیه اول 2008 چه ضد حالی شد.
درود ب همه
حدود سه سال برای این بازی صبر کردیم، ضد حال عوض شدن شخصیت رو بیخیال شدیم ولی نتیجه خوبی نداشت. مثلا شخصیت اصلی عوض شده که در واقع نشده!!. همون استیل، همون مو، همون پالتو چرمی که فقط رنگش عوض شده، همون ادم، همون ضربه ها و ... . پیش خودشون چی فکر کردن؟!. این که خود دانته ست، فقط یکم قدش کوتاه تره و لباس هاش آبی!!!. حال نداشتن یه شخصیت درست حسابی طراحی کنن!.در DMC3" SE ورجُل قابل بازی بود. درسته ظاهرا شبیه دانته بود ( چون برادر هستن مشکلی پیش نمیاد و چیز عادی هست ) اما استیل مبارزه و حرکت کردنش و حتی نوع سلاح هاش با دانته از زمین تا آسمون فرق داشت. اینجا داستان یه چیز دیگس و میشه به نرو گفت "دانته فشُرده". دوتا کُلت دانته رو کردن یکی، به شمشیر دانته یه " گاز و کلاج" نسب کردن، همین و بس. یاد حرفهای کوبایاشی میافتم خندم میگیره:
خلاصه اینقدر شکایم از دست این کوبایاشی که نگو نپُرس. off
یادمه وقتی "رایدن" رو با "سالید اسنیک" عوض کردن تفاوت بُرون و درون این دو کارکتر چنان زیاد بود که باعث تعجب میشد. دقیقا دو تا انسان متفاوت بودن.
صحنه های سینمائی خیلی خوب که چند جا سوتی داده شده. مثلا چرا اسلحه ای که تیرش بینهایت ـه رو باید خشاب گذاری کرد!!.
منظورت ویرجیل(VIRGIL) بود دیگه؟!!!1
هنوز بازی نکردم ولی اینطوری که خودم هم از دیگران شنیدم اصلا چنگی به دل نمیزنه.واقعا از شماره 1 تا 3 DMC فقط پیشرفت کرد ولی نمیدونم این نسل چرا نحسه!خودتون ببینید چند تا عنوان با اومدن تو این نسل خراب شدن(NFS_BURNOUT_WE_..)
درود ب همه
خلاصه اینقدر شکایم از دست این کوبایاشی که نگو نپُرس. off متن پنهان:
ولي به نظرم! شخصيت نيو خيلي با دانته متفاوت زمين تا آسمون فرق دارند! يا حداقل من اينجوري احساس ميكنم. Nero يك شخصيت خيلي عاطفي ، عصبي ، مغرور ، داغون! ، لجباز و كمي هم شوخ طبع! البته عاشق بودنش رو يادتون نره! درصورتي كه دانته اينجوري نبود و نيست. كلا نيو خيلي با دانته به نظرم متفاوت از لحاظ رفتاري شايد تنها شباهت اين دو لباس ها و موهاشون باشه!.
البته من فكر ميكنم تو اين نسخه بيشتر گيم پلي دانته تغيير كرده تا نيو.
راستي ميدونستيد تو بازي تا اينجا كه من رفتم حداقل دانته رو به عنوان مرد قرمز ميشناسه!؟
بعد كه غول مرحله 7 رو كشتيم و وارد مرحله 8 ميشيم اونجا كه تو جنگل چه بايد بكنيم؟ من ميرم ميرسم به يك ميدون كه سه تا مار به رنگ هاي قرمز ، بنفش و سبز هستند ولي وقتي روشون كليك ميكنم متاسفانه نوشته با بك گراند قاطي ميشه و قابل خوندن نيست منم زبانم بد! ميشه بگيد بايد چه كنم اينجارو؟
ممنون.