این اولین devil may cry هست که بازی میکنم پس اگه اشتباه توضیح دادم لطفا یکی اصلاح کنه.اين نرو و دانته کی به کيه اقا؟ من شمارهای قبلی اين بازيرو بازی نکردم میشه يکی به طور خلاصه توضيح بده چی به چيه؟
اول بازی نرو رو نشون میده و مسخصه که ادمه خوبيه ولی اون يکی که شبيهشه ادم خوبی نيست !!!
میشه بگيد کی به کيه؟ چرا ما با اون که خيلی شبيهشه ( فکر کنم دانتست ) اول بازی مبارزه میکنيم؟ بعد چرا نرو به قصد کشت دانترو میزنه؟ ولی دانته نمیمیره و فرار میکنه...اقا يکی توضيح بده گيج شديم![]()
فکر کنم اشتباه داری میکنی ، نرو اون ادم خوبست..چون اون دختره وقتی صداش کرد گفت نرو ، منظورم همونيه که دستش شکسته بوداین اولین devil may cry هست که بازی میکنم پس اگه اشتباه توضیح دادم لطفا یکی اصلاح کنه.
دانته اونیه که اول بازی میاد و اون یارو رو میکشه و آدم خوبی هست. نرو فکر میکنه دانته ادم بدیه چون گول خورده و اون یارو که دانته کشت رایسه ادم بداست و دارن تلاش میکنن از قدرت demon ها برای ساخت یک ارتش از اون زره های متحرک استفاده کنن. به همین منضور هم یک دروازه به دنیای demon ها باز کردن که demon های بیشتری رو برا ازمایش بیارن. نرو تو مرحله 6 یا 7 این ماجرارو میفهمه.
دانته هم نمرد چون کاملا انسان نیست و یک رگش demon هستش (پدرش demon بوده)
نرو ادم خوبی هست ولی برای ادم بدا کار میکرد چون نمیدونه اونا ادم بدا هستن.فکر کنم اشتباه داری میکنی ، نرو اون ادم خوبست..چون اون دختره وقتی صداش کرد گفت نرو ، منظورم همونيه که دستش شکسته بود
) حمله میکنی اون توضیح میده.نه!راستشو بخواي من هنوز يك مقاله دست و حسابي از اين بازي نخوندم اين نظرم هست.ولی به نظر منم شما این چیزارو از روی یه جایی خوندی :biggrin1: و الان اینا دیگه رفته توی فکرت ولی اگه کاملا با دقت بدون توجه به اون نوشته ها :biggrin1: بازی رو انجام بدی متوجه می شی که اکثر حرکاتشون و رفتارشون هم شبیه به همه . حتی موقعی که قراره با باس ها مبارزه کنی دقیقا همون رفتاری که دانته انجام می داد رو نرو هم انجام می ده . و من با نظر osos در مورد اینکه این 2 شخصیت خیلی هم با هم تفاوت ندارند موافقم.
نقل قول:
نوشته شده توسط Miesam![]()
راستي ميدونستيد تو بازي تا اينجا كه من رفتم حداقل دانته رو به عنوان مرد قرمز ميشناسه!؟
مگه قرار بود با اسم دانته بشناسه؟؟؟؟؟؟![]()
ممنون مشكل حل شد!وقتی به اونجا رسیدی اول باید بری بالا بعدش بری به سمت راست و بعدش هم به سمت چپ
کاری هم با اون مار ها نداشته باش![]()
ببين داستان رو آقا رضا گفت! :ای بابا ما که هنوز 360 نداریم.سه شماره اول این بازی رو 10 بار رفتیم.دوستان دویل باز واقعی یه لطفی کنن داستان این بازی رو بذارن.از vergil (عشق من) تو این قسمت خبری هست؟
در ضمن خدا لعنت کنه هر چی ادم شیاده که کنسول 390 دلاری رو میدن 600 تومان تا ما اینجوری تو کف بمونیم و مجبور باشیم با geforce 7600 قدیمیمون سر کنیم.
ین اولین devil may cry هست که بازی میکنم پس اگه اشتباه توضیح دادم لطفا یکی اصلاح کنه.
دانته اونیه که اول بازی میاد و اون یارو رو میکشه و آدم خوبی هست. نرو فکر میکنه دانته ادم بدیه چون گول خورده و اون یارو که دانته کشت رایسه ادم بداست و دارن تلاش میکنن از قدرت demon ها برای ساخت یک ارتش از اون زره های متحرک استفاده کنن. به همین منضور هم یک دروازه به دنیای demon ها باز کردن که demon های بیشتری رو برا ازمایش بیارن. نرو تو مرحله 6 یا 7 این ماجرارو میفهمه.
دانته هم نمرد چون کاملا انسان نیست و یک رگش demon هستش (پدرش demon بوده)
ببين هر دو شخصيت خوب هستند هم نرو هم دانته فقط نرو توي گروهي است كه هدفشون با چيزي كه بيان ميكنند فرق داره و اين نرو نميدونه ولي دانته ميدونه وقتي دانته مياد نرو فكر ميكنه دانته بده دانته هم فكر ميكنه نرو بده ولي بعدش دانته متوجه ميشه كه نرو خوبه! اما نرو متوجه نميشه كه دانته خوبه! و فكر ميكنه ميخواد شيطان هارو برگردونه.فکر کنم اشتباه داری میکنی ، نرو اون ادم خوبست..چون اون دختره وقتی صداش کرد گفت نرو ، منظورم همونيه که دستش شکسته بود
بچه ها میگن با دانته هم تو همین نسخه میشه بازی کرداين بازي هم بالاخره براي دومين بار تموم كردم بسيار هم لذت برديم همه چيز عالي كار شده بود هر چند بهترين نبود اما برا من فرقي نميكنه مهم اينكه بالاخره بعد از يه انتظار طولاني يه تجربه ي ناب داشتم كه واقعا لذت بردم
بچه ها میگن با دانته هم تو همین نسخه میشه بازی کرد
درسته؟
یه کم توضیح لطفا!
کم یا زیاد بادانته اگه هست :cheesygri
بله عزیز جان فقط نسخه PAL ـه که قفل نداره.آقا اگه ممکنه یکی ما رو راهنمایی کنه این بازی کلا قفل منطقه ای داره یا الان چون فقط j اومده اینطوریه
آخه من یه جا شنیدم که بازی قراره free باشه؟
خودشه، ادم خوبیه ولی گول خورده و فعلا با بدها دستش تو یه کاسس.فکر کنم اشتباه داری میکنی ، نرو اون ادم خوبست..چون اون دختره وقتی صداش کرد گفت نرو ، منظورم همونيه که دستش شکسته بود
مثل اینکه هم قطاریم:biggrin1: . خبری نشده فعلا که اگر بشه خبرت میکنم!vergil (عشق من) تو این قسمت خبری هست؟