Devil may cry 4

کلا گیم پلی با هردو لذت بخشه دانته با فنهای متنوش و نرو با اون دویل هندش که همرو داغون میکنه و رحم سرش نمیشه :twisted:

1621qo9.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها ببخشیدیک سوال دارم( من فعلا تا مرحله 9 رفتم ):
1.این طور که معلومه می شه برای کارکتر لباس برداشت؟چجوری؟

نه متاسفانه نمیشه (مثل دویل 3 نیست) ولی اگه رو مد dunte must die بازیرو تموم کنی قدرت شیطانیت بینهایت میشه و لباس شیطانی رو میتونی بپوشی:)

کی چند تا گیم اسکور تونسته از این بازی بگیره ؟

من 650 تا گیم اسکور گرفتم !

بازی رو رو همه لول هاش تموم کردم :دی
ایول...کارت درسته...
من دارم روی dante must die میرم مرحله ی 10 هستم...خودم لول شدم:cheesygri
به من تا حالا 18 تا اچیومنت بیشتر نداده...

کسی میدونه اون فن جاخالی نرو که از پشتش یه چیز سیاه میاد بیرون رو چه جوری میشه زد ؟

اول فنشو بخر. RB رو نگه دار، يكي از جهت ها رو با جويستيك بگير و بعد Y رو بزن. منتها نكته اينه كه اين فن رو در فقط در حالتي ميشه زد كه دشمن داره بهت حمله ميكنه. دقيقا قبل از اينكه ضربش بهت بخوره بايد اينكارو بكني. وگرنه توي حالت معمولي اين فن رو نميشه زد;)

کسی نمیدونه مرحله ی مخفی 3 رو چه طوری میشه رد کرد؟
این یکی از سخت‌ترین Sercet Mission های بازیه که رد کردنش کار حضرت فیله.:d

اصلا نباید به دشمنات ضربه بزنی. فقط باید با استفاده از جاخالی دادن، پرش و البته مسخره کرده( Taunt) کاری کنی که درجه stylish به C برسه.

به کسایی که میخوان رو همه ی مد ها بازیرو تموم کنن توصیه میکنم قبل از خرید هر ایتمی ارب بنفش و ارب ابی رو تا اخر بگیرن ( عمر جاودانه و قدرت شیطانی که باعث میشه جون دوباره پر شه ) چون اگه از اوایل بازی اینارو بگیرید به راحتی میتونید رو همه ی مد ها بازیرو تموم کنید
اقا راستی کسی به مد hell and hell رسیده که قدرت شیطانی دانته و نرو بینهایت میشه ؟

آخرین ویرایش:
من تازه 360 گرفتم .. اینقدر هم بازی ریخته سرم که نوبت این بازی افتاده عقب..:biggrin1:

این مرحله ای هست که با این دانته برای اولین بار میری تو جنگل.. معلوم هست باید چکار کنم..؟ اونجایی که هاله های بنفشی داره میری توش معلوم نیست از کجا سر در میاری..! :(

آخرین ویرایش:
من تازه 360 گرفتم .. اینقدر هم بازی ریخته سرم که نوبت این بازی افتاده عقب..:biggrin1:

این مرحله ای هست که با این دانته برای اولین بار میری تو جنگل.. معلوم هست باید چکار کنم..؟ اونجایی که هاله های بنفشی داره میری توش معلوم نیست از کجا سر در میاری..! :(
از هر راهی که وارد شدی، بر نگرد. بعد از اینکه چند تا لوکیشن را رد کنی خود بخود میای بیرون.

میگم این دانته هم مرخصه ها.. :mad: اصلا هیچی بلد نیست..

تو همون مرحله 13 هست که دوباره میخوری به اون ماره که یکبار با نرو ترتیبشو دادیم .. هر چی زور میکنم فوقش 3 تا از خونش رو کم کنم ..

راه چیزی نداره .. خیلی سخته..:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or