نشمه ی برار ما الکس جنسن رو میدزدن و اون یارو کچل جهوده یک تیر خلاصش میکنه، بعد آگمنتیشن وصل میکنن به برارمون و سَریف که یکی از شرکتهای سازنده ی آگمنتیشنها هستش میفرستش اینور اونور (بخدا اول بازی یادم رفته) تا اینکه برارمون میفهمه نشمه ش و تیمِ علمیش زنده ست و میره نجاتش میده.
داستان Super Mario Bros. رو یکم پیچیده تر کن جواب میگیری.[/QUOTEممد دقت کردی الان چه ارزشی باسه بازی قاعل شدی ؟اون جهود اسمش نمیر بود ایلومانتی عضویت داره دزد اصلی مگان است .داستان بازی هم خیلی گیرا تر از بایوشاک است پر از جمله های سیاسی و مبانی ایلومانتی است .فقط باید بشینی ایمیل ها بخونی اگه مترجم داشته باشیم کل بازی باست جمع میکنم چون کلی مطلب سراغ دارم فقط مترجم ندارم .
QUOTE=Witch_King;1592808]دکوری
من از نسخه ی 1 و 2 که فقط کاور دیدم
درهرحال من نمیدونم، این قضایا قبل از نسخه ی 1 و 2 اتفاق میفته یا بعد از اون؟
اما چیزی که به نظر میرسید، با دوتا از پایان ها در آخرش چیز اضافه ای میدیدن
با پایان دارو با اینکه نشون میده اون بخش Augment خاموش میشه و دستگاه ها رو به خاموشی میرن، اما یک سوسو میزنه و روشن میشه یک لحظه همه جا که این یعنی ادامه داره
پایان Sarif رو هم انتخاب کنی، میبینی همه به یک نوزاد Augment ختم میشه
به نظر من ادامه ی این بازی چیزی از مخلوط این دو داستانه
این مگان هم نشون دهنده ی آدمای حزب باده، هرجا به نفعشه میره :پی[/QUOTEاین قضایا بعد 25 سال قبل از نسخه اول است دوتا گزینه بود نه پایان چون اخر سر یک کات اسکین نشون داد اتفاقات این بازی همه داستان نسخه اول بازی به وجود میاورد درضمن من وقت نداشتم ولی تا حدودی تاپیک وتا ظهور فربودکنترل خواهم کرد
---------- نوشته در 08:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ----------
fridah malik
خودم : اسم عربی داره خیلی عجیب تو نسخه اول هم عین همین خبر نگار بود دقیقا همین ویژگی داشت .ولی این بیوگرافی با گوگل ترجمه کردم اگه مشکلی داشت سوال کنید در مورد شخصیت .عموم اسم های سازمان ها یا شبیه یا واقعا وجود دارد پس قوه ی سیاسی تون قدرت بدهید
Faridah خلبان ارشد در حال حاضر برای VTOL در صنایع Sarif (جایگزین خلبان بازنشسته بومی ماریو) ، او به اتهام حمل و نقل و تحویل Sarif صنایع در VIP برای هر سفرهای که نیاز به حمل و نقل هوایی است. او به عنوان یک کارمند اختصاص داده شده و خلبان با گاهی تمایلات پرواز overzealous ثابت کرده اند که او در میان بهترین ها در آسمان اشاره کرد.
با توجه به منابع انسانی Sarif صنایع ، از آن شده است اشاره کرد که درگیری کوچک بین Faridah مالک و فرانکلین فیلیپس رخ داده است. در این گزارش اشاره تنها که فرانکلین نظارت Faridah در نگهداری برای VTOL شرکت. نزاع لفظی بر سطح تعادل لطفا ثبت آسانسور VTOL فوران زمانی که Faridah زده فرانکلین. بدون اتهامات عنوان شده علیه Faridah واصل شد و به او هشدار کلامی از منابع انسانی صادر شد.
Deu***HRSpoilerLogo.png : پایان جهان نیست ، اما شما می توانید آن را از اینجا ببینید...." -- بازی برای Deus سابق : انقلاب بشر را دنبال. Deu***HRSpoilerLogo.png
Faridah بیشتر وقت خود را صرف به سادگی پرواز جنسن بین مکان فراهم می کند و او را مشاوره اطلاعاتی از طریق infolink آدم. در هنگ SHA (در سفر اول) ، ملک کمک خواهد کرد که Jensen را برای محکوم کردن آن مرد مسئول برای دوست وی ، قتل Evelyn کارمایکل نیاز دارند ، بنابراین شروع شانگهای عدالت طلب.
پس از بازگشت به هنگ SHA ، ملک خواهد شد به یک پورت دیگر در هنگ SHA هدایت می شوید و پایین خفه Belltower دارای حق اعمال SAM شات. او مجبور خواهد شد برای انجام یک تصادف فرود ، با جنسن به سختی در زمان بیرون آوردن. 5-6 belltower سربازان نور ، 2 سربازان سنگین ، 2 تک تیر و حتی Boxguard 80 - X VTOL و باز او را آتش را احاطه کرده است. اگر جنسن را کشت یا غیر فعال کردن آنها را در زمان ، VTOL آسیب بیش از حد و حفظ منفجر ، از کشتن مالک. اگر جنسن مدیریت برای رسیدن به آسانسور helipad قبل از منفجر VTOL ، سربازان Belltower مالک بیرون کشیدن هواپیما و اجرای او را.
موثرترین راه برای نجات او است به استفاده از الماس برگشت.357 به روز رسانی با دور FRAG و مجله توسعه یافته ، در صورتی که بازیکن یک -- می تواند نسبتا به سرعت آتش ، کشتن نگهبانان Belltower طبیعی در یک ضربه ، و حتی کشتن M404 - دارای حق اعمال heavies اگر دو بار اصابت گلوله به طور مستقیم. Heavies اهداف اولیه ، به آنها می تواند بسیاری از آسیب به Faridah ، تحمیل و بسیاری از سربازان نور در اطراف بشکه مواد منفجره چندین شلوغ. تک تیر بسیار از یک تهدید مطرح نیست ، و می تواند با هر سلاح گرفته شده و 80 - X را می توان تا حدودی به سرعت با نارنجک EMP ، یک راکت MPRS و یا حتی 2-3 مجلات Diamondback به پایان رسید در صورتی که بازیکن FRAG دور.
یکی دیگر از استراتژی این است که استفاده از تفنگ تک تیرانداز از پلت فرم جنسن شروع جنگ در است. او می تواند چند "رایگان می کشد" این راه ، اما ممکن است نیاز پرش به آتش دشمن را به منظور جلب و یا یک خط واضح تر دید به heavies یا ربات ، یک بار آن را airdropped شوید طول می کشد ، دو راکت از پرتاب موشک برای از بین بردن ، بنابراین مطمئن شوید که در پشت پوشش منتظر جنسن بعد از شلیک اولین بازنگری می شود.
همچنین ممکن است تا او را نجات در حالی که ماندن صلح طلب ، به سادگی با فعال کردن حالت پنهان سازی (ترجیحا برای یک فاصله زمانی طولانی تر) و اطراف در حال اجرا ، خیره کننده هر مهاجم ، ترجیحا شروع با مردمان سلاح های سنگین و نادیده گرفتن تک تیر تا هر کس دیگری به پایان رسید. به این ترتیب جای تعجب است به راحتی بر روی مشکل طبیعی است ، به عنوان حالت پنهان سازی بسیار قدرتمند -- حمله باعث نمی شود که شما مرئی و دشمنان تنها ساقه تاریخ و زمان آخرین شناخته شده و موقعیت خود را (به طوری نگه دارید در حال حرکت پس از کسی خیره کننده). اگر شما تصمیم به ربات با استفاده از تقویت گردباد دور ، شما باید با توجه به طوری که دشمنان حیرت زده کرد در داخل شعاع انفجار (بهتر است برای فعال کردن جایگاه گردباد بین هواپیما و روبات) گرفتار نمی پرداخت. هنگامی که ربات انتقادی آسیب دیده آن را به خود تخریبی پس از آن ممکن است مورد نیاز برای کشیدن یک یا دو نفر (معمولا سپاهی سنگین پیشروی به سوی هواپیما) است.
اگر مالک کشته شده است ، جسد او را می توان در مخفیگاه هرفسترس (احتمالا Belltower فروخته شده آنها جسد به طوری که آنها می تواند augmentations او را را ، عصاره مانند آنها با Sevchenko) یافت می شود. اگر ملک است ذخیره می شود ، او بعدا کمک خواهد کرد در این بازی در تاسیسات سنگاپور ، نجات دانشمندان Sarif وجود دارد و همچنین برخورد با تعدادی از سربازان OPS تنظیمات برای جنسن.