Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
آقا میشه یه توضیحی در مورد صحیح هک کردن تو بازی بدین :d من هر وقت میخوام یه چیزی رو تو بازی هک کنم 10 دقیقه وقتم گرفته میشه بعضی وقتا هم همینجور کشکی میزنم دکمه خودش هک میشه ممنون میشم توضیح بدین

بعد این پول تو بازی به چه کازی میاد من میرم تو قسمت سلاح ها رو هر اسلحه میرم گزینه اپدیت وجود نداره که یجوری این پولهارو خرج کنم :d:p

دوستاني كه مرحله ي چين رو نرفتن نبينن
من توي مرحله ي چين گير كردم اونجايي كه به يارو هزار تا كريديت ميدي بعد تو رفتم بايارو تو طبقه ي بالا حرف زدم اما گزينه ها رو اشتباه زدم
بعد با ياروي پاييني حرف زدم و وقتي خواستم كارشو انجام بدم چون زنه قبول نميكرد پول بده كشتمش:d بعد وقتي برگشتم يارو دعوا گرفت
منم الان نميدونم چه جوري بايد به اون اقاهه كه بعد حرف زدن با اين دو تا يارو ميرفتيم پيشش برم.:((
كمي مبهمه نه؟:-/

آخرین ویرایش:
خوب من هم بالاخره وقت کردم بیام بگم که بازی رو تموم کردم:d
باید بگم واقعا بازی برام لذت بخش بود و از ثانیه به ثانیهش لذت بردم

داستان که قابل قبول بود و گیرایی خوبی داشت روایت به گونه ای بود که ادمو درگیر می کرد و دوست داشت که به جواب سوالاتش برسه
صداگذاری خیلی خوب بود کارکتر آدام به تنهایی یکی از بهترین صداگذاری ها رو داشت. موسیقی بازی هم کاملا متناسب جو بود و راحت میشد باهاش ارتباط برقرار کرد.
گرافیک بازی در سطح قابل قبولی بود اما خالی از اشکال و باگ نیست و به نظر من بزرگترین مشکل بازی و تمام ضعفهاش در گرافیک هست و فقط این بخش هست که جای کاره بیشتری داشت و اصلا بهش توجه نشده بود برای مثال وقتی کاور گرفته باشین و اسلحه تون رو انتخاب کنین دست ادام در کمال خونسردی از تو پاش رد میشه(:دی) یا مثلا لب هاش اصلا تکون نمیخوره که خیلی موارد کوچیک و جزیی هستن ولی خوب تو ذوق میزنه ،یه مورد دیگه هم که برام اتفاق افتاد باس فایت دوم بازی بود که fedorova بی حرکت شد و از جاش دیگه تکون نخورد! البته من هم اون موقع بسیار دعاش کردم :دی در کل کمترین امتیاز مال همین بخش گرافیک هست و ضعیفترین قسمت بازی بود.
اما ویژگی اساسی و اصلی این بازی گیم پلی بی نظیر و روون ـش هست که ساعتها ادم رو مجذوب خودش میکنه ، ترکیبی فوق العاده از دو سبک استلث و اکشن (البته به شخصه اصلا سراغ اکشن هم نرفتم). استفاده از ابزار ها و اپگرید های موجود به بیشتر لذت بردن از بازی کمک می کنه و با داشتن انواع مختلفی از اپ گرید راه رو کاملا برای گیمر باز میزاره.
این بازی با گیم پلی عالیش و سبک دوست داشتنیش حداقل برای من یاداور استلث های بی نظیر نسل قبل بود که دیگه توی این نسل مردن و هیچ خبری ازشون نیست

امتیاز من به بازی 8.5 از 10 هست.

---------------------------------------------------------

سلام دوستان
آقا میشه یه توضیحی در مورد صحیح هک کردن تو بازی بدین :d من هر وقت میخوام یه چیزی رو تو بازی هک کنم 10 دقیقه وقتم گرفته میشه بعضی وقتا هم همینجور کشکی میزنم دکمه خودش هک میشه ممنون میشم توضیح بدین

بعد این پول تو بازی به چه کازی میاد من میرم تو قسمت سلاح ها رو هر اسلحه میرم گزینه اپدیت وجود نداره که یجوری این پولهارو خرج کنم :d:p

اول از همه قبل از شروع به هک یه بار کاملا راهی که باید بری رو ارزیابی کن سعی کن همیشه از مسیری بری که توش نودها (فایل ها) دارای کمترین احتمال شناسایی باشن هر چی شماره ای که یه نود داره کمتر باشه تسخیرش سریعتر و امن تر هست برای اون هایی که درصد شناساییت زیاد هست از Nuke Virus استفاده کن. Spam هارو حتما بگیر تا از زمانت برای ادامه دادن هک بیشتر شه.

دوستاني كه مرحله ي چين رو نرفتن نبينن
من توي مرحله ي چين گير كردم اونجايي كه به يارو هزار تا كريديت ميدي بعد تو رفتم بايارو تو طبقه ي بالا حرف زدم اما گزينه ها رو اشتباه زدم
بعد با ياروي پاييني حرف زدم و وقتي خواستم كارشو انجام بدم چون زنه قبول نميكرد پول بده كشتمش:d بعد وقتي برگشتم يارو دعوا گرفت
منم الان نميدونم چه جوري بايد به اون اقاهه كه بعد حرف زدن با اين دو تا يارو ميرفتيم پيشش برم.:((
كمي مبهمه نه؟:-/

باید با همون اولی صحبت کنی و متقاعدش کنی تا کمکت کنه بعدش برات در زیر زمین رو باز میکنه و اونجا باید باهاش صحبت کنی

دوستان حتما کیت Social Enhancer رو بگیرین توی گفتگوها خیلی به کارِتون میاد و تا اخر بازی بارها بهش نیاز پیدا می کنین.

• Like
Reactions: Riddler
داداش من نمی خوام منظور بدی داشته باشم ها جسارت نکنم فقط :دی داستان بازی قابل قبول بود رو می شه برای من شرح بدی ؟ :دی آخه اکثرا رو این پافشاری می کنن داستان بازی یه چیزی تو مایه های صفت بسیار عالی و نمیدونم فوق العاده و این حرفاست :دی شرمنده قصد جسارت ندارم فقط کنجکاو شدم .

داداش من نمی خوام منظور بدی داشته باشم ها جسارت نکنم فقط :دی داستان بازی قابل قبول بود رو می شه برای من شرح بدی ؟ :دی آخه اکثرا رو این پافشاری می کنن داستان بازی یه چیزی تو مایه های صفت بسیار عالی و نمیدونم فوق العاده و این حرفاست :دی شرمنده قصد جسارت ندارم فقط کنجکاو شدم .

بحث قبلی رو نمیخواستم ادامه بدم اما هروقت به این تاپیک سر میزنم نمیشه چیزی نگم!!!!
گفتی من حتماً از سبک هایی مثل Cod خوشم میاد و این به دلم ننشسته. گفتی این سبکش شبیه Spilinter cell هستش و حتماً من از این مدل بازی ها خوشم نمیاد. من هر سری از Splinter cell رو دوبار تموم کردم و این آخریه و با لذت تمام قسمت Split screen رو با برادرم و دوستام بارها و بارها رفتم و به هیچ عنوان خسته نشدم.
این بازی کلی مشکل داره دوست عزیز. بازی انگاری مرده ست. اوایل که بازی رو شروع میکنی هیچ انگیزه ای برای ادامه دادنش نداری چون داستانش اوایل خیلی برات بی مزه و بی معنیه! ولی کم کم بهتر میشه و دوست داری بدونی آخرش چی میشه ولی کلی ضعف داره!
هیچ وابستگی به هیچ کدوم از شخصیت های داستان پیدا نمیکنی چون همهء شخصیت ها خشک و مصنوعی هستند دقیقاً برعکس داستان هایی مثل Mass Effect که تمام شخصیت های داستان برات کاملاً جذاب هستند چه شخصیت های خوب داستان چه بد!(مقایسه با Mass Effect نیست فقط مثال میزنم تا منظورم رو درک کنی)
به هیچ عنوان به آدام وابستگی پیدا نمیکنی. یعنی اصلاً باورت نمیشه که واقعاً خودتی. وقتی توی کات سین بازی آدام کلی هم کتک میخوره هیچ حسی نسبت بهش نداری. اما همون Codی که مثال زدی و یه جورایی مسخره ش کردی وقتی شخصیت اصلی بازی کتک میخوره یا چاقو میخوره یا چه میدونم توی MW2 آتیشت میزنن با تمام وجودت حسش میکنی و دوست داری انتقام بگیری. اما توی این من اصلاً همچین حسی نداشتم. ببین نمیخوام خیلی از زیبایی های بازی رو زیر سوال ببرم فقط حرفم این بود که توی سیل بازی های جدیدی که داره میاد این بازی گم میشه و به نظرم فقط یه سرگرمی بود تا اونها و فریم ور جدید از راه برسن.
می دونم چون فن با تعصب بازی هستی مطمئناً خیلی از حرف هام رو قبول نمیکنی و نظرت هم برام کاملاً محترمه

خوب "داستان قابل قبول بود" یعنی خوب بود :دی
منظور من از داستان فقط داستان همین قسمت بود نه کل سری. موضوع و داستان کلی سری انقدر برای من جذابیت داشت که همین الان مشغول دانلود شماره اول شدم و می خوام که بازیش کنم.چون یه جو جدید و عالی داشت ، خیلی خوب بود.:x
اما مشکلات این بازی: داستان بعضی جا ها میلنگید ، یا بهتر بگم کم کاری کرده بودن مثلا در مورد AUG شدن خود ادام ، اصلا انگار نه انگار که یک انسان تبدیل شده بود به یک ماشین و کلی تجهیزات روش بسته شده بود :دی حداقل یه CS چیزی برای بعد از عمل اگر بود که قیافه ی ادام رو نشون میداد که نظرش راجب این تغییرات چیه ، خیلی کمک می کرد ، اما هیچی فقط به دو تا مکالمه ی ساده بسنده کرده بودن در صورتی که این اتفاق خیلی بزرگی هست که میتونه برای کسی بیفته.
یا مثلا عشقش به مگان ، قبول دارم ادام شخصیت سردی داره ولی دیگه از سردی هم رد شده بود و به صفر مطلق رسیده بود :دی
و کلا مواردی این شکلی (که خیلی هم کمه البته) که با یه ذره دقت درست میشد
در کل منظور از اون این بود:دی

خوب "داستان قابل قبول بود" یعنی خوب بود :دی
منظور من از داستان فقط داستان همین قسمت بود نه کل سری. موضوع و داستان کلی سری انقدر برای من جذابیت داشت که همین الان مشغول دانلود شماره اول شدم و می خوام که بازیش کنم.چون یه جو جدید و عالی داشت ، خیلی خوب بود.:x
اما مشکلات این بازی: داستان بعضی جا ها میلنگید ، یا بهتر بگم کم کاری کرده بودن مثلا در مورد AUG شدن خود ادام ، اصلا انگار نه انگار که یک انسان تبدیل شده بود به یک ماشین و کلی تجهیزات روش بسته شده بود :دی حداقل یه CS چیزی برای بعد از عمل اگر بود که قیافه ی ادام رو نشون میداد که نظرش راجب این تغییرات چیه ، خیلی کمک می کرد ، اما هیچی فقط به دو تا مکالمه ی ساده بسنده کرده بودن در صورتی که این اتفاق خیلی بزرگی هست که میتونه برای کسی بیفته.
یا مثلا عشقش به مگان ، قبول دارم ادام شخصیت سردی داره ولی دیگه از سردی هم رد شده بود و به صفر مطلق رسیده بود :دی
و کلا مواردی این شکلی (که خیلی هم کمه البته) که با یه ذره دقت درست میشد
در کل منظور از اون این بود:دی

خُب خشکی آدام دلیل داره . شخصیتشو نگاه کنی تقریبا دوستی نداره . تو زندگیش احساس دو گانگی می کرده . شما Side Quest ها رو رفتی ؟ توضیحاتی درباره Adam داد که واقعا فراتر از یک کاراکترش کرد . تمام زندگیش پر از نکته بود . تما نکته ها رو معلوم کرد . مثلا این که در مورد Augmented شدنش صحبت نمی کنه برای این که خوشش نمیاد از Adam به صورت Augmented . تو تریلر های بازی هم میگه I never asked for this . یعنی ترجیح میده صحبت نکنه . نگاه هم کنی اکثر سوالایی که در مورد اون ازش میپرسن به سردی جواب میده . نوعی کلنجار درونی با خودش داره . از یه طرف به کارش میاد اما از یه طرف انسانیت رو دوست داره .
عشقش در مورد مگان هم که Side Quest مادر مگان رو می رفتی کاملا معلوم بود . بسطش دادن . تو داستان هم کاملا به این نکته پرداختن . کاملا . یعنی من که رسیدم اونجا یه دقیقه تمام بازی از ذهنم گذشت .

بحث های مربوط به داستان رو بیاین تو تریویای بازی . قشنگ بخونین Back Ground شخصیتی رو تا متوجه بشین .
ی .
بازی جوش فوق العاده بود و داستانش هم فوق العاده . تنها عیبی که میتونم بگیر م از شخصیت ها اینه که به شخصیت Pritchard خوب نرسیده بودن . شخصیت کمک شماره اول ( اسمش یادم نمیاد ) شخصیت پردازی خیلی بهتری داشت .

حرفی ندارم بزنم . دقیقا تمام حرف هایی که تو زدی رو سایت ها برعکسش زدن . شاید حتما باید یه گیم پلی سریع مثه ME داشته باشه که خوشت بیاد .

• Like
Reactions: Black Operate
انصافا هرچی جلوتر میرم بیشتر با بازی حال می کنم و تو همه زمینه ها خیلی عالی هستش:دی از اون دسته بازی هایی هست که باید 2-3 بار بری و تو انتخاب دیالوگ هات حالت های دیگه رو هم تست کنی:دی

بازی جالبیه... اول که شروع کردم به نظرم جالب نیومد... ولی وقتی جلوتر رفتم بیشتر خوشم اومد...
فقط یه سوال یرام پیش اومده

من دو تا باتری یا همون انرژی سل دارم... یکی هم بهشون اضافه کردم... وقتی که از قابلیت نامرئی کردن استفاده میکنم بانری ها خالی میشن اما فقط یکیشون دوباره شارژ میشه... یک با یادمه دیدم هر دوتاش شارژ شدن... حالا نمیدونم باید چیکار کنم که هر سه تاشون شارژ بشن... ممنون میشم راهنمایی کنید

من خیلی بازی نکردم...
یه آپگرید باز کردم که میگه میتونی دیوار هایی با ضخامت کم رو بشکونی...ولی من نتونستم همچین کاری بکنم!!
صدا خفه کن واسه اسلحه ها میشه گذاشت؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or