دوستان یه سوال دیگه...
توی بعضی از گفت و گو ها دو پنجره سمت چپ بالا باز میشه... یکیش که نقطه چین داره ( فکر کنم میزان اعتماد بنفس طرف مقابله به دلایلی؟!؟:-b ) و یکی دیگه که نوشته آلفا و بتا و امگا... اگر کسی توضیحی بهتر برای این دو و مخصوصا دومی داره... بگه که من و دیگران استفاده کنیم :d
رفيق اخرين سيوم خيلي قبل از غول اوله
آقا من این بازیه بی نظیرو تموومیذم وقعا عالی بود فقط حالت وجود نداره که وقتی دوباره از اول بازی میکنی تمام update هایی که قبلن کرده بوودیم از اول بازی باشه ؟؟
لامصب ، چقد اين لودينگاش رو مخه و طولاني
خوب ما هم بلاخره بازی تموم کردیم.باید بگم که بازی فوق العاده زیبایی بودش ولی حیف که گیم پلی بازی کوتاه بودش.متاسفانه یکی از نکات منفی بازی اینه که لودینگ های بازی خیلی تو مخی و طولانی هستش.
هی باید بدویی و بهش تیر بزنیسلام دوستان
سنگاپور
من رسیدم به اون یارو قرمزه هیچی روش اثر نداره (تیر برقی . EMP. تفنگ لیزری و.... همه رو امتحان کردم )
هر چی میزنم هی میاد جلوتر
راهی نداره کشتنش؟
رفيق اخرين سيوم خيلي قبل از غول اوله
من بازی رو هارد نصب کرده بودم ولی بازم نسبتا لودینگ بازی طولانی بودش.حالا معلوم نیست اگه بازی نصب نکنی چقدر طول میکشه!!:d
نمی خواد رد شی!بیا بیرون از اونجا برو سمته چپ مستقیم بگیر برو میرسی به دره فاضلاب برو توو اون قشنگ از بعده راه رو در میای!دوستان،من همون اول بازی گیر کردم.:d
اون جایی که باید از راهرویی که رو زمینش برق داره رد شی باید چی کار کرد؟
میشه واضح تر توضیح بدین ؟اول از همه قبل از شروع به هک یه بار کاملا راهی که باید بری رو ارزیابی کن سعی کن همیشه از مسیری بری که توش نودها (فایل ها) دارای کمترین احتمال شناسایی باشن هر چی شماره ای که یه نود داره کمتر باشه تسخیرش سریعتر و امن تر هست برای اون هایی که درصد شناساییت زیاد هست از Nuke Virus استفاده کن. Spam هارو حتما بگیر تا از زمانت برای ادامه دادن هک بیشتر شه.
میشه واضح تر توضیح بدین ؟
من کلا نمیدونم باید چیکار کنم ! اصلا کدومارو باید کپچر کنیم ؟ اون 3 تای دیگه چیکار میکنن ؟
لطفا راهنمایی کنین ! من همون اولای بازی گیر کردم !
خیلی ممنون . فقط چرا بعضی از نود هایی رو که کپچر میکنم سرور نمیفهمه ولی بعضی وقتها میفهمه ( یعنی میفهمه که میخوام حک کنم ، یک دفعه اژیر میکشه و وقتی میشه ! ) ؟ببین ، نقطه ی پایان یا هدف کره ی سبز رنگ هست یعنی باید با استفاده از کپچر کردن نودها (پوشه ها و مکعب هایی که وجود دارند) خودت رو به کره سبز برسونی سرور هم که مستطیل قرمز هست ، برای مقابله با تو شروع به گشتن می کنه و یه زمانی طول میکشه که توی همین زمان باید خودت رو به هدفت برسونی. برای کپچر کردن یک نود بعد از گرفتن X گزینه ی بالایی رو انتخاب کن و X رو ول کن حالا بسته به سختی نود (اون عددی که کنارش نوشته) مدت زمان کپچر کردن طول میکشه بهتره که برای نودهای سختتر که احتمال شناساییشون هم زیادتره از Nuke Virus استفاده کنی (گزینه سمت چپ وقتی که X رو میگیری) اینطوری بدون هیچگونه نگرانی نود رو کپچر میکنی.اگر هم با کمبود وقت روبه رو شدی از Stop!Worm استفاده کن که 5 ثانیه سیستم رو متوقف میکنه(گزینه سمت راست یا برای راحتی کار LB کنترلر) یه حالت دیگه هم هست که Fortify هست (گزینه ی پایینی) که روی نودهایی که کپچر کردی فعال میشه باعث میشه که سرور مجبور به کپچر کردن نودهای تو بشه یعنی همون کاری که ما انجام میدیم رو حالا سرور مجبوره انجام بده! که این یعنی زمان بیشتر بردن برای شناسایی. این کار رو وقتی که با هک کردن اشنا شدی باید انجام داد و از الان شروع به انجام دادنش نکن. یه سری مکعب هم توی مسیر هست که با کپچر کردنشون جایزه هایی به دست میاری که اگه میتونی حتما این کار رو بکن چون لازمه. مسیر ها هم یا دو طرفه هست یا یک طرفه که مسیر های یک طرفه اگه درست انتخاب شه به سود تو و به ضرر سرور هست. چرخ دنده ها هم کارای مختلفی می کنن که به اسون تر هک کردن کمک می کنه مثلا Spam وقت رو افزایش میده یا Transfer با جابه جا کردن اعداد کنار نودها کپچر کردن رو اسون تر میکنه یا ...
شانس ِ Detection دارین وقتی ها Node رو کپچر می کنین . بسته به آپگرید های شما در زمینه Stealth Hacking و درجه Security system دستگاه تغییر می کنه این شانس Detection .خیلی ممنون . فقط چرا بعضی از نود هایی رو که کپچر میکنم سرور نمیفهمه ولی بعضی وقتها میفهمه ( یعنی میفهمه که میخوام حک کنم ، یک دفعه اژیر میکشه و وقتی میشه ! ) ؟
ممنون . تقریبا یاد گرفتم !شانس ِ Detection دارین وقتی ها Node رو کپچر می کنین . بسته به آپگرید های شما در زمینه Stealth Hacking و درجه Security system دستگاه تغییر می کنه این شانس Detection .
ممنون . تقریبا یاد گرفتم !
------
چطوری میشه فضای inventory رو افزایش بدیم ؟