Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خیلی بازی نکردم...
یه آپگرید باز کردم که میگه میتونی دیوار هایی با ضخامت کم رو بشکونی...ولی من نتونستم همچین کاری بکنم!!
صدا خفه کن واسه اسلحه ها میشه گذاشت؟!

اولی رو نمیدونم...

وقتی خفه کن بخری میتونی از توی منوی اینونتوری اونو با سلاحی که میخوای ترکیب کنی...

من بازیشو امروز گرفتم، روی کاورش نوشته 2 نفره هم میشه! اما من هر کاری کردم نشد! چطوری میشه دو نفره بازی کرد!؟؟؟

co op split screen داره ؟

آخرین ویرایش:
بازی جالبیه... اول که شروع کردم به نظرم جالب نیومد... ولی وقتی جلوتر رفتم بیشتر خوشم اومد...
فقط یه سوال یرام پیش اومده

من دو تا باتری یا همون انرژی سل دارم... یکی هم بهشون اضافه کردم... وقتی که از قابلیت نامرئی کردن استفاده میکنم بانری ها خالی میشن اما فقط یکیشون دوباره شارژ میشه... یک با یادمه دیدم هر دوتاش شارژ شدن... حالا نمیدونم باید چیکار کنم که هر سه تاشون شارژ بشن... ممنون میشم راهنمایی کنید

فقط باتری اول هستش که خودکار شارژ میشه برای بقیه باتری ها باید از خوراکی ها استفاده کنی

نه با يارو ي بالايي صحبت ميكنم هي ميگه برو

برای من که این اتفاق نیفتاد نمیدونم باید چیکار کنی. اگه یه سیو از عقب تر داری اونو بورو و بگو تا گزینه های صحیح رو بهت بگم
من خیلی بازی نکردم...
یه آپگرید باز کردم که میگه میتونی دیوار هایی با ضخامت کم رو بشکونی...ولی من نتونستم همچین کاری بکنم!!
صدا خفه کن واسه اسلحه ها میشه گذاشت؟!

بعضی از دیوار ها روشون ترک هست و اون هارو فقط میشه تخریب کرد نه هر دیواری ، بعد از خرید این اپگرید اون دیوار ها با رنگ زرد معلوم میشن

من بازیشو امروز گرفتم، روی کاورش نوشته 2 نفره هم میشه! اما من هر کاری کردم نشد! چطوری میشه دو نفره بازی کرد!؟؟؟

co op split screen داره ؟

نه. بازی نه Co-op داره نه split screen

ای کاش این بازی سوم شخص بود .... اخه بازیی که rpg هستو المان های مخفی کاری توش داره تو حالت fps خوب جواب نمیده که بنظرم رو این بازییم جواب نداد :(

ای کاش این بازی سوم شخص بود .... اخه بازیی که rpg هستو المان های مخفی کاری توش داره تو حالت fps خوب جواب نمیده که بنظرم رو این بازییم جواب نداد :(

دقیقا . آخه بازی های FPS واسه تیراندازی ان نه مخفی کاری . تو مخفی کاری نیاز داری به فضای دید بیشتر که نمی دونم چرا سازنده ها اول شخص را انتخاب کردن

دقیقا . آخه بازی های FPS واسه تیراندازی ان نه مخفی کاری . تو مخفی کاری نیاز داری به فضای دید بیشتر که نمی دونم چرا سازنده ها اول شخص را انتخاب کردن
چون سری DX از اول اول شخص بوده و این بازی هم نیازی به سوم شخص بودن نداره .

آقا یکی از نو آوریای بازی همینه که همه اینایی که گفتیو با اول شخص قاطی کرده!!

خوب دوستان گفتم با گذاشتن این گلیچ رسالت خودم رو بر این بازی تمام کنم :دی

1.جلوی سیستمی که میخواید هک کنید بایستید و بازی رو سیو کنید.
2.شروع به هک کردن کنید ، تا اونجایی که میتونید reward ها و جایزه هایی که توی مسیر هک وجود داره (همون شش ضلعی ها منظورم هست) رو بگیرید . قبل از اینکه وقتتون تموم شه به منوی بازی برین و سیو اخری که درست کردین رو لود کنین.(دقت کنید که نباید هک رو تموم کنید یعنی نباید اون کره ی سبز رنگ رو بگیرید و در محیط هک باید لود کنید).
3.این کار رو چند بار تکرار کنید و وقتی که برای بار اخر هک رو تموم کنید تمام این جایزه ها رو دریافت میکنید.

من خودم این روش رو یه چند باری امتحان کردم و جواب داد.

خُب خشکی آدام دلیل داره . شخصیتشو نگاه کنی تقریبا دوستی نداره . تو زندگیش احساس دو گانگی می کرده . شما Side Quest ها رو رفتی ؟ توضیحاتی درباره Adam داد که واقعا فراتر از یک کاراکترش کرد . تمام زندگیش پر از نکته بود . تما نکته ها رو معلوم کرد . مثلا این که در مورد Augmented شدنش صحبت نمی کنه برای این که خوشش نمیاد از Adam به صورت Augmented . تو تریلر های بازی هم میگه I never asked for this . یعنی ترجیح میده صحبت نکنه . نگاه هم کنی اکثر سوالایی که در مورد اون ازش میپرسن به سردی جواب میده . نوعی کلنجار درونی با خودش داره . از یه طرف به کارش میاد اما از یه طرف انسانیت رو دوست داره .
عشقش در مورد مگان هم که Side Quest مادر مگان رو می رفتی کاملا معلوم بود . بسطش دادن . تو داستان هم کاملا به این نکته پرداختن . کاملا . یعنی من که رسیدم اونجا یه دقیقه تمام بازی از ذهنم گذشت .

بحث های مربوط به داستان رو بیاین تو تریویای بازی . قشنگ بخونین Back Ground شخصیتی رو تا متوجه بشین .
ی .
بازی جوش فوق العاده بود و داستانش هم فوق العاده . تنها عیبی که میتونم بگیر م از شخصیت ها اینه که به شخصیت Pritchard خوب نرسیده بودن . شخصیت کمک شماره اول ( اسمش یادم نمیاد ) شخصیت پردازی خیلی بهتری داشت .

ساید کوئست هارو رفتم:)
این باره دومی که دارم بازی میکنم داره قسمت های تاریکش رو برام روشن تر میکنه و دریچه های جدیدی رو برام باز میکنه:d

چون سری DX از اول اول شخص بوده و این بازی هم نیازی به سوم شخص بودن نداره .

راست میگی .
من نسخه های قبلیش رو خبر نداستم
icon9.png

دوستان یه سوال دیگه...

توی بعضی از گفت و گو ها دو پنجره سمت چپ بالا باز میشه... یکیش که نقطه چین داره ( فکر کنم میزان اعتماد بنفس طرف مقابله به دلایلی؟!؟:-b ) و یکی دیگه که نوشته آلفا و بتا و امگا... اگر کسی توضیحی بهتر برای این دو و مخصوصا دومی داره... بگه که من و دیگران استفاده کنیم :d

من درباره این بازی اصلا اطلاعی نداشتم . امروز میانگین امتیازات بازی رو دیدم .نزدیک به 90 % هست !!! حالا بازی واقعا انقدر خوب هست ؟f
بازی واقعا سلیقه ای هست و اگه از سبکش اطلاعی نداری و از سبکش خوشت نمیاد اصلا سراغ ِ بازی نرو . گل سر سبد سبک Hybrid هست این سری و این بازی هم مدرنش . ممکنه بهترین بازی عمرت بشه ممکنه چرت ترین بازی عمرت بشه :دی

آقا من این بازیه بی نظیرو تموومیذم وقعا عالی بود فقط حالت وجود نداره که وقتی دوباره از اول بازی میکنی تمام update هایی که قبلن کرده بوودیم از اول بازی باشه ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or