Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم بازی رو تموم کردم... البته میدونم که میگید... به ما چه!!!:d

اما اینو بگم که وقتی تو مرحله آخر دکمه خود-تخریبی رو بزنید توی دموی آخر یه چند لحظه ایرانو ( البته بیشتر تظاهرات ) هم نشون میده... یه عکسم از احمدی نژاد که دست مردمه;)

• Like
Reactions: Soap McTavish
من خواستم دوباره بازی از اول برم رفتم دیدم ابگرید هایی که کرده بودم همش پریده.:|اخه تو بازی اویل و Dead Space اینطوری نبودش.به همین دلیل بیخیال شدم.:dنمیدونم چرا همیچین قابلیتی رو تو بازی نزاشتن.:-b

من خواستم دوباره بازی از اول برم رفتم دیدم ابگرید هایی که کرده بودم همش پریده.:|اخه تو بازی اویل و Dead Space اینطوری نبودش.به همین دلیل بیخیال شدم.:dنمیدونم چرا همیچین قابلیتی رو تو بازی نزاشتن.:-b
تو فرومش گفت (طرف جژ تیم سازنده بود) : که بخاطر این که بار دوم بازی خیلی آسون تر میشده اینو حذف کردیم . یعنی امتحان کردن تستر ها گفتن خیلی خیلی بازی آسون میشده .

تو فرومش گفت (طرف جژ تیم سازنده بود) : که بخاطر این که بار دوم بازی خیلی آسون تر میشده اینو حذف کردیم . یعنی امتحان کردن تستر ها گفتن خیلی خیلی بازی آسون میشده .
چه سریع جواب دادی فرهود.:dممنون.ولی به نظرم اگر این سیستم حذف نمیکردن خیلی بهتر میشد.ارزش دوباره بازی کردن خیلی بلا میرفت.:dولی در کل بازی عالی هستش.

ممنونم من مرحله رو قبل از اين كه بگي با زور زحمت رفتم دفعه ي ديگه از اين راه ميرم ;) بازم ممنون
راستي لوله خفه كن از كجا بيارم:d و اسلحه رو چه جوري ابگريد كنم؟

ممنونم من مرحله رو قبل از اين كه بگي با زور زحمت رفتم دفعه ي ديگه از اين راه ميرم ;) بازم ممنون
راستي لوله خفه كن از كجا بيارم:d و اسلحه رو چه جوري ابگريد كنم؟

توی بازی یه سری جعبه های آپگرید هستش ( بعضی ها توی محل هایی هست که دسترسی بهشون خیلی سخته و بقیه رو هم باید از دلال های توی بازی بخری) ... فکر کنم اونی که صدا خفه کن داره تو اسمش silencer بود... متاسفانه من کلی گشتم ولی فقط یکدونه صدا خفه کن پیدا کردم...

در مورد آپگرید هم بگم که توی منوی اینونتوری(وسایلی که برداشتی)...روی اون جعبه آپگرید X رو بزن بعد گزینه combine رو بزن بعد سلاحی رو که میخوای آپگرید کنی رو انتخاب کن.

می خواستم ببینم این جعبه های Ammo ای که برمی داریم چه جوری میشه به سلاح بدیم . چون مثلا شاتگان من هیچی فشنگ نداره ولی از این بسته ها ی ammo من دارم . ولی گزینه ی combine خاموشه .

می خواستم ببینم این جعبه های Ammo ای که برمی داریم چه جوری میشه به سلاح بدیم . چون مثلا شاتگان من هیچی فشنگ نداره ولی از این بسته ها ی ammo من دارم . ولی گزینه ی combine خاموشه .
تو این بازی هر نوع تیر مال یه اسلحه هست.
مثلا تیر رولور رو نمیشه با شاتگان استفاده کرد.
برای شاتگان باید Shotgun cartrige داشته باشید. اگر هم برای یه تفنگ تیر داشته باشید، اتوماتیک خودش استفاده می کنه.

خب بازی رو تموم کردم در مجموع بازی خوبی بود البته انتهای بازی دیگه داشتم حس میکردم بیخودی اینقدر دارن کشش میدن که زمان بازی بره بالا ولی در کل بازی خوبی بود و امتیاز هم همون 8.5 حقش هست ولی جا داشت بیشتر روش کار بشه

ممنون .
------------
من تا حالا از L.I.M.B Clinic 2 بار Praxis خریدم .
مشکلم اینجاست که الان که میرم اصلا همچین چیزی برای خریدن نیست ! کلا 2 بار میشه اونو خرید ؟

فکر نکنم محدودیتی داشته باشه... حواستون هست که بابت هرکدوم باید 5000 تا بدید؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or