Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من يه جا گير كردم ... پليز هلپ :d
تو اون مرحله كه اون مرده كه اسمش يادم نيست(:d) تو زندان رو تخت خوابيده وقتي ميرسيم پيشش چي كار بايد بكنيم ؟‌هيچ اتفاق خاصي نميفته ... !

آقا من يه جا گير كردم ... پليز هلپ :d
تو اون مرحله كه اون مرده كه اسمش يادم نيست(:d) تو زندان رو تخت خوابيده وقتي ميرسيم پيشش چي كار بايد بكنيم ؟‌هيچ اتفاق خاصي نميفته ... !

همون که مغزش خودشو پاشوند... فکر کنم اونجا اداره پلیس یا پزشک قانونیه... دقیق یادم نیست ولی فکر کنم باید جسدو بگردی ... کلا یه چیپ باید پیدا کنی.
ای بابا ! من بازم این مشکل مسخره رو دارم !
توی shanghaiکلا تونستم یک Praxis بخرم ! الان که دوباره میرم نیست همچین چیزی ! حداقل توی شهر قبلی تونستم 2 تا بخرم !
دوست من مطمعنی ؟

راستش من محدودیت شما رو نداشتم... من از همون شهر اولی ( فکر کنم دیترویت بود ) حدود 4-5 تا گرفتم... راستی درجه سختی شما روی آخره؟

آخرین ویرایش:
من دوتا تا سوال دارم:یکی اینکه چرا اسمه بازی Deus Ex ِ؟؟
بعدم اینکه:
این Megan آخره بازی چی شد؟؟!

در مورد سوال اولت اسم بازی از کلمه Deus ex Machina گرفته شده
یکی از سازنده های بازی اول گفته که دلیل انتخاب این اسم این بود که گروه هایی که توی بازی بودن هر کدوم به خاطر قدرت زیادشون ادعای خدایی می کنن
درمورد سوال دوم:
اگر تا اخر Credits بازی صبر کنی یه گفت و گویی نشون میده که مگان با شخصی به نام Bob Page روی یه پروژه ایی(The D project) کار میکنن که مربوط میشه به استفاده از DNA ادام برای ساخت برادران Denton ، شخصیت اصلی بازی اول

ای بابا ! من بازم این مشکل مسخره رو دارم !
توی shanghaiکلا تونستم یک Praxis بخرم ! الان که دوباره میرم نیست همچین چیزی ! حداقل توی شهر قبلی تونستم 2 تا بخرم !
دوست من مطمعنی ؟
راستش من محدودیت شما رو نداشتم... من از همون شهر اولی ( فکر کنم دیترویت بود ) حدود 4-5 تا گرفتم... راستی درجه سختی شما روی آخره؟
تا اونجایی که من فهمیدم توی هر شهری محدودیت 2 تا پراکسیس هستش و بیشتر از اون نمیشه خرید
اگرم بشه منابع مالیش رو نداریم:d

آخه در اون زندان كه توشه بستست در چه جوري بايد باز كنــــم ... ؟ !

اگه همون جایی باشی که سناتور گفت اصن به زندان کاری نداره اون دوتا در شیشه ای بجای اینکه بری تو سمت راستی که میرسه به زندان برو در سمت چپی که میرسه به سرد خونه و اونجا Neural hub رو از رو جسد بر دار

من صدا حفه کن میخوام باید چیکار کنم

اون فروشنده ای که توی هنگشا هست داره (طبقه ی همکف هتل)
بعد از تموم کردن ساید کوئستی که توی دیترویت اون مامور پلیس بهت میده هم جایزهش اینه

آخرین ویرایش:
1_از لحاظ تکنیکی تعطیل بود ولی از لحاظ هنری بسیار زیبا!!!
2_رو هارد بریز خیلی بهتر میشه لودینگ!!!
3_/:)بگو بلد نیستم.
4_اگه همینجوری اسلحه بگیری دستت بری جلو اره بازی کوتاهه.
رو هاردم ريختم بازم طولاني بود
نه رفيق اتفاقا بيش از نصف بازي رو مخفي رفتم ولي بعضي جاها كه خيلي ادم زياد بود مخفي نرفتم
ولي دوست داشتم جوري باشه كه بعد از مخفي شدن يا سريع بعد كشتن كسي بازم بتوني مخفي بكشي

:dبازیو تموم کردم واقعا خارق العاده بود همه چیز بازی عالی بود.
گرافیک:
بازی از نظر تکنیکی حرفی واسه گفتن نداره ولی از نظر هنری عالی و جذابه نور پردازیا زیبا کار شدن و گرافیک بازی کاملا در اختیار داستان و سبک و سیاق بازیه.
داستان:
داستان بازی عالیه و روایت پیچیده و جالبی داره همراه با حرفهای سیاسی و نکته های ظریفی در مورد انسانیت و حس پیچیده انسان
گیم پلی:
فوق العاده جذاب ترکیب یک بازیه تاکتیکال شوتر و مخفی کاری با المانهای رول پلینگ که بسیار زیبا و ظریف با هم پیوند خوردن
صداگذاری:
در یک کلام عالی اگر با سیستم صوتی خوب بازی کنید بعضی جاها کف میکنید.

خط آخر:
این بازیو به همه پیشنهاد میکنم برای کسایی که بار اول هست این سبک رو بازی میکنند پیشنهاد میکنم فقط یک ساعت اول بازیو طاقت بیارن بعدش مطمئن باشن دسترو زمین نمیزارین.

من صدا حفه کن میخوام باید چیکار کنم
یا باید از مغازه بخری یا باید اونقدر تو ماموریت ها بگردی تا پیدا کنی

---------- نوشته در 10:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 AM ارسال شده بود ----------

من بازی رو تموم کردم و به یه نکته ای برخورد کردم (توجه داشته باشید که اصلا بحث من سیاسی نیست و کلا تو خط سیاست هم نیستم)
وقتی اون دکمه تو اتاق مخفیه رو میزنی و همه جا می ترکه تو اون قسمتی که adam صحبت میکنه یه دفعه عکس رییس جمهور رو نشون میده و چند دفعه هم عکس زن های باحجاب ایرانی رو با شناسنامه هاشون در حال رای دادن نشون میده. به نظر من که خیلی جالب بود ! باز هم میگم اصلا و ابدا بحث من سیاسی نیست و خواستم یه نکته گفته باشم

سلام...
تو این بازی با کمبود گلوله مواجه هستم خیلی زود گلوله هام تموم میشن ؟اصلا هم جایی نیست گلوله ذخیره باشه...فقط با کشتن افراد گلوله های اسلحشون بدست میارم

سلام من تو بازی‌ دوس اکس گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنی‌
همون مرحلهِ که آون زن (زن خودت) و باید بکشی همون زنه که نامرئی می‌شه باید چی‌ کار کنی

سلام من تو بازی‌ دوس اکس گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنی‌
همون مرحلهِ که آون زن (زن خودت) و باید بکشی همون زنه که نامرئی می‌شه باید چی‌ کار کنی

اونیکه شما میگید مگان نیست... یکی دیگست( نمیدونم از کجا اومده )
اطرافتو نگاه کن... 3 یا 4 تا ژنراتور برق هست ( اسم دقیقشو نمیدونم). اگه نارنجک یا بمب یا موشک یا هر چیز انفجاری داره باهاش به اونا حمله کن ( نمیدونم با گلوله میشه یا نه) ولی موظب شک برق باش ( شخصا راهی جز پریدن برای کمتر آسیب دیدن پیدا نکردم )... اگر هم چیزی نداری فقط سعی کن یه کاری کنی که اون زنه با مخ بکوبه بهشون البته بازم مواظب شک برق باش.

من چندتا سوال در مورد این بازی داشتم چون میخواستم بخرمش
چقدر ارزش بازی کردن داره؟
بازیش بیشتر به چه بازی شباهت داره؟
چقدر بازیش طول میکشه؟
Co-op هم میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or