Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من چندتا سوال در مورد این بازی داشتم چون میخواستم بخرمش
چقدر ارزش بازی کردن داره؟
بازیش بیشتر به چه بازی شباهت داره؟
چقدر بازیش طول میکشه؟
Co-op هم میشه؟

1- دقیقا نمیشه گفت. به طرف بستگی داره
2- از یک لحاظ rpg و از طرفی بخاطر قابلیت های خاصش مثل Crysis2
3- بستگی داره چطور بازی کنی. بعضی ها میگن کوتاه ( اگه اکشن بازی کنی ) من میگم متوسط ( اگه مخفی کاری و اکشن بازی کنی)
4- روی جلدش نوشته داره ولی خب نداره

........................................

راستی بحث Co-op شد... احتمالش هست که این قابلیت رو بعدا با DLC بهش اضافه کنن؟

درود

شرمنده که مجبورم سوالم رو اینجا مطرح کنم ، من X360 ـم رو اول تابستون سال پیش آپدیت کردم و طبیعتا بازی های بعد از Fable III هم رو دستگاهم اجرا نمیشه .
من می تونم این بازی رو انجام بدم ؟ وقتی که بازی رو گذاشتم که پیامی مبنی بر آپدیت داشبورد یا غیره که نمیاد ؟! ممنون .

درود

شرمنده که مجبورم سوالم رو اینجا مطرح کنم ، من X360 ـم رو اول تابستون سال پیش آپدیت کردم و طبیعتا بازی های بعد از Fable III هم رو دستگاهم اجرا نمیشه .
من می تونم این بازی رو انجام بدم ؟ وقتی که بازی رو گذاشتم که پیامی مبنی بر آپدیت داشبورد یا غیره که نمیاد ؟! ممنون .

اگه همون LT داری میتونی با خیال راحت این بازیو بخری و بازی کنی;)

2.0.8955.0

نمیدونم به چه ورژنی داشبوردت اپدیت میکنه ولی اگه به ورژن 2.0.126225.0 اپدیت میکنه_اپدیت بکن(البته این اپدیت ناقصه چون حجمش فکر 70 مگابایته یا تو همین حدوداست چون حجمش واقعیش فکر کنم 94 مگابایته باید بری از سایت مایکروسافت دانلودش کنی)...منم از قبل ورژن داشبوردم 2.0.126225.0 بوده وقتی دیسک بازی رو گذاشتم تو دستگاه پیغام اپدیت به من نداد...البته اگه به ورژن 2.0.126225.0 اپدیت کردی بازیهای همچون mw2 و هیلو ریچ دیگه نمیدونی بازی کنی

دوستان بازی L.A Noire رو دستگاه گذاشتم و یه آپدیت خواست که کردم . . . ( آخرین آپدیت کوچکی بود که انجام دادم ) چون از روزی که کنسول رسید دستم همون none - stealth بوده که هست فکر کنم . . . . نمی دونم . حالا به نظر شما این بازی رو کنسول من میاد بالا ؟ داشبورد : 2.0.12625.0

آخرین ویرایش:
دوستانی که بازی رو تموم کردن بخونن:
من هر 4 پایان بازی رو دیدم فقط می خواستم بپرسم اگه اون biochip رو روی خودم وصل می کردم چه اتفاقی می افتاد ؟
اون xao چی کار می کرد ؟

دوستانی که بازی رو تموم کردن بخونن:
من هر 4 پایان بازی رو دیدم فقط می خواستم بپرسم اگه اون biochip رو روی خودم وصل می کردم چه اتفاقی می افتاد ؟
اون xao چی کار می کرد ؟

اگر اون چیپ رو نصب کنی توی مبارزه با تَمیر تمام تجهیزات و اپگرید هات از کار میفته
zhao هم خودش رو به hyron که یک ابر کامپیوترِ درست شده از انسان بود وصل کرد تا کنترل تمام aug ها را به دست بیاره ولی چیپش توسط کامپیوتر شناسایی نشد و اون شکلی شد

اگر اون چیپ رو نصب کنی توی مبارزه با تَمیر تمام تجهیزات و اپگرید هات از کار میفته
zhao هم خودش رو به hyron که یک ابر کامپیوترِ درست شده از انسان بود وصل کرد تا کنترل تمام aug ها را به دست بیاره ولی چیپش توسط کامپیوتر شناسایی نشد و اون شکلی شد
مرسی دوست عزیز فکر کنم در اون صورت boss fight خیلی سختی می شد. چون من خیلی تعجب کردم که چه قدر آسونه.
در مورد xao هم می دونم آخرش چی شد منظورم وقتی بود که سعی می کنه با chip آدام رو از کار بندازه که شما جواب دادی

دوستان تو بازی جایی وجود داره که یتونم اسلحه ها و مهمات اونجا ذخیره کنم و همش با خودم حملشون نکنم ؟

جای خاصی نداره... میتونی ببری توی خونت و بندازی روی زمین.

آقا چرا فقط یه باطری شارژمیشه.دوستان اگه میشه کاربرد آپگردهارو بگین

اگر یک باتری رو تا انتها استفاده کنی دیگه شارژ نمیشه بغیر از باتری اول.

• Like
Reactions: dark sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or