Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسپویل در مورد آخر بازی:
1. دکمه اولی چی بود؟من داستانی که بعد زدن اون دکمه میزنی رو نفهمیدم!!.
2. دکمه انتهای راهرو چی بود؟داستان اون رو هم نفهمیدم.یکی میشه توضیح بده این دو تا رو.
بعد یه چیز دیگه دو تا پایان دیگه بازی چی هستند.
لطفا یه نف کمک کنه.بد جوری نفهم شدم تازگیا:d
راستی اگه پیام خصوصی بزنید بهتره چون شاید با وجود اینکه اسپویل هست یکی بخونه بعد ناراحتی پیش بیاد.از خجالت اونی هم که جوابم رو بده در میایم:d

سلام
منم نفهمیدم اخر بازی چی شد ؟
اگر یکی لطف کنه توضیح بده ممنون میشم
4 تا گزینه قضیه اش چیه؟
فکر کنم با زدن هر دکمه کارهای اون اشخاصی که باهاشون صحبت میکنی رو انجام میدی نه؟
با تشکـــــــــــــر

بحث قبلی رو نمیخواستم ادامه بدم اما هروقت به این تاپیک سر میزنم نمیشه چیزی نگم!!!!
گفتی من حتماً از سبک هایی مثل Cod خوشم میاد و این به دلم ننشسته. گفتی این سبکش شبیه Spilinter cell هستش و حتماً من از این مدل بازی ها خوشم نمیاد. من هر سری از Splinter cell رو دوبار تموم کردم و این آخریه و با لذت تمام قسمت Split screen رو با برادرم و دوستام بارها و بارها رفتم و به هیچ عنوان خسته نشدم.
این بازی کلی مشکل داره دوست عزیز. بازی انگاری مرده ست. اوایل که بازی رو شروع میکنی هیچ انگیزه ای برای ادامه دادنش نداری چون داستانش اوایل خیلی برات بی مزه و بی معنیه! ولی کم کم بهتر میشه و دوست داری بدونی آخرش چی میشه ولی کلی ضعف داره!
هیچ وابستگی به هیچ کدوم از شخصیت های داستان پیدا نمیکنی چون همهء شخصیت ها خشک و مصنوعی هستند دقیقاً برعکس داستان هایی مثل Mass Effect که تمام شخصیت های داستان برات کاملاً جذاب هستند چه شخصیت های خوب داستان چه بد!(مقایسه با Mass Effect نیست فقط مثال میزنم تا منظورم رو درک کنی)
به هیچ عنوان به آدام وابستگی پیدا نمیکنی. یعنی اصلاً باورت نمیشه که واقعاً خودتی. وقتی توی کات سین بازی آدام کلی هم کتک میخوره هیچ حسی نسبت بهش نداری. اما همون Codی که مثال زدی و یه جورایی مسخره ش کردی وقتی شخصیت اصلی بازی کتک میخوره یا چاقو میخوره یا چه میدونم توی MW2 آتیشت میزنن با تمام وجودت حسش میکنی و دوست داری انتقام بگیری. اما توی این من اصلاً همچین حسی نداشتم. ببین نمیخوام خیلی از زیبایی های بازی رو زیر سوال ببرم فقط حرفم این بود که توی سیل بازی های جدیدی که داره میاد این بازی گم میشه و به نظرم فقط یه سرگرمی بود تا اونها و فریم ور جدید از راه برسن.
می دونم چون فن با تعصب بازی هستی مطمئناً خیلی از حرف هام رو قبول نمیکنی و نظرت هم برام کاملاً محترمه
با احترام به شما :-o #:-s

پایان بازی :
1 - باعث میشه که همه بفهمن Hugh Darrow چه کار کرده و میخواسته همه انسانهای augment شده رو بکشه .
2 - پیام تگرت مخابره میشه . مکالمه اش یادم نیست .
3 - پیام سریف مخابره میشه ، همه چی بر میگرده به خونه اول و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده ( حمایت از نظام سرمایه داری و طرفداری ایلومیناتی محسوب میشه )
4 - دکمه ته راهرو هم کل اون تاسیسات وهمه ادمای توش شامل ادام تگرت دارو و سریف و... همه نابود میشن و اینم یه علامت سوال باقی میزاره و جوابی برای مردم نداره و صورت مسئله پاک میشه .

• Like
Reactions: lp.love
یکی از زیباترین بازیهایی بود که انجام دادم:>(کلا بازی هایی که اتمسفر خاصی دارن خیلی خوشم میاد)
اون دکمه ی ته راهرو رو که بزنید 2 تا تصویر از ایران زمان انتخابات نشون میده . 2 تا زن چادری با شناسنامه چه ژست هم گرفتن:d
من بازی با درجه give me deus EX تموم کردم(بدون استفاده از صدا خفه کن !) فریده هم وقتی هلی کوپتر سقوط کرد نجات دادم .(یکم سخت بود) اگه نجات نمیدادم آخر بازی فرق میکرد؟
اون سوراخ گنده وسط اقیانوس رو واسه چی ساخته بودن؟ تو تریلر چند ماه پیش آدام با یه کلاه خلبانی سرش بود داشت
می رفت طرف سوراخه:d یا یه تیکه تو خونش سیگار میکشید و نوشیدنی:dمیل می کرد که یه دسته دشمن به خونش
حمله کردن ولی هیچ کدوم از این صحنه ها رو تو بازی ندیدم.
چند تا چیز مسخره . اون باس اولیه (گندهه اسمش یادم نیست) سخت بود یکم . ولی او زن روسه با اون اسرائیلی نمیر و با 2 تا تیر تایفون
و 10 تا گلوله به راحتی میمردن آخرش هم خیلی آسون بود باید سختر میکردن.

اونجا که ادام برای اولین بار Darrow رو تو دفتر سریف میبینه بهش میگه که اون تاسیسات قطب شمار واسته تحقیقات و این حرفاست و برای مقابله با Global Warming .
تو تریلرها معمولا یه سری جزئیات هست که تو بازی نمیبینیم مثلا همون صحنه کلاه خلبانی که گفتی اتفاق افتاده تو بازی ولی ما نمیبینیم . برای این اون تیکه رو گذاشته که میخواد بگه انسان توانایی رسیدن به خدا رو نداره و هرکاری بکنه نمیتونه جای خدا رو بگیره ( تو بازی میبینیم که این اگمنتیشن ها توانایی مافوق بشری به انسان میدن ) اون علامت +h به توان 3 که اخر تریلر بازی بود هم همین معنی رو میده +h یعنی انسان با قدرت مافوق بشری و اون توان 3 هم برای هزاره سوم هست . کلا تو بازی پر نماد ایلومیناتی و ماسونی هست که بر خلاف باری های دیگه جنبه انتقادی داره که همین باعث شده بازی جذاب شه . ( کلا سری بازی های dues*x به جو سیاسیش معروفن ) .
فعلا که منتظر عرضه DLC بازی هستیم که اکتبر میاد Missing Link . درباره زمانیه که آدام تو سنگاپور سوارک انتینر میشه و 3 روز ناپدید میشه و تو کشتی شناسایی و شکنجه و.. اینا میشه و باید فرار کنه .

دوستان اون باس فایت اواخر بازی رو که یه ادمه بدنش قرمزه پوست نداره چجوری میتونم بکشمش؟خیلی سخته دارم ناامید میشم...

اول از همه اینکه اون چیپ توی هنگشا رو نباید میگرفتی اگر گرفته باشی که کارت سخت تر میشه
برای کشتنش هم سعی کن نارنجک سمتش پرتاب کنی چون خیلی موثره نوع انفجاریش بهتره از دو نوع دیگست
سعی کن نا مرئی بشی و به سمتش شلیک کنی خیلی هم توی یه نقطه وای نستا و مکانت رو عوض کن

آخر بازی:
ولی من اون 2 تا دکمه وسطی رو ندیدم اما میدونم برای چی هست.فکر کنم موقع اومدن به پایین 2 نفر ازت درخواست کمک میکنند که این 2 تا کلید برای اون ها هست فکر کنم.به هر حال من 2 تا پایانش رو دیدم.جالبش همون دکمه ته راهرو بود

سلام من بازی رو گرفتم ولی نمیره توی بازی مینویسه کنسول رو ریستارت کن یا سی دی رو با یک دستمال نرم پاک کن

---------- نوشته در 03:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:40 PM ارسال شده بود ----------

مشکل از سی دی هست

دوستان اگر دارید مثل من با آخرین درجه سختی در حالت stealth بازی میکنید قید باس اول بازی بزنید(تنها راه پایین اوردن درحه سختیه) /:)

من اونو بدون اینکه بمیرم همون دفعه ی اول کشتم :دی.
مین انفجاری بهترین وسیله ست.
همون اول که میاد طرفت با stun gun بهش شوک بده بعد یدونه مین انفجاری پرت کن طرفش بعد بهش تیر اندازی کن دو بار همین روش رو انجام بدی مرده.

من اونو بدون اینکه بمیرم همون دفعه ی اول کشتم :دی.
مین انفجاری بهترین وسیله ست.
همون اول که میاد طرفت با stun gun بهش شوک بده بعد یدونه مین انفجاری پرت کن طرفش بعد بهش تیر اندازی کن دو بار همین روش رو انجام بدی مرده.
من دوبار با rocket launcher بهش شلیک کردم بعدش با Stun gun بهش شلیک کردم و یک خشاب تیر روش خالی کردم بعد با بدبختی ازش دور شدم سمتش تنها emp grenade انداختم و شروع کردم به تیر اندازی خلاصه نمرد که نمرد لامصب عین چی Grenade مینداز
ه. . .

Last edited by a moderator:
سلام...
من تازه بازی رو شروع کردم !
اونجایی هستم که مادر مگان میاد میگه در مورد مرگ دخترم کمکم کن و منم قبول کردم ! حالا هر جا میرم میگه درجه هکت کمه و اینا ! چطور میشه افزایش بدیم ؟!
اونجا تو اداره ی پلیس اجازه ی ورود رو نمیده و همون اول ساختمون میگه اینجا منطقه ممنوعه هست! بری جلو میکشنت باید چیکار کرد ؟!
کلا من نفهمیدم تو این بازی ماموریت اصلیت چیه ! باید چیکار کرد :) یه کمی گیج شدم...
راستی من چشم ها رو اپگرید کردم که بتونم پشت دیوار و اینا رو ببینم ! خریدمش ولی نمیدونم چطور بیارمش...
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or